ראיתם?? רשעים!!דסדוסה

פרשת דומא: עמירם בן אוליאל הורשע ברצח - חדשות משפט ופלילים

הרשעים האלה האשימו את עמירם ברצח דומא! 

תרדו בקישור עד למטה לראות את הסרטון של חוננו

וואי מטומטמים אין העלו לי את העצבים תראו את הסרטון תבינו פשוט חוצפנים ושקרנים

איך את חושבת שהם הגיעו דווקא לשם שלו?מתהווה
איזה עצבים מפחיד להגיב...טייס

כ

נמאסיוסי כץ
מדינה שמאלנית
איך הגיעו אליו?___

חיפשו את מי יהיו להם הכי הרבה סיכויים להרשיע. זה קשור בעיקר לפסיכולוגיה של החשוד, של השופט ושל הציבור. לא קשור בכלל לשאלה מי הרוצח האמיתי.

(לדוגמה: הרבה פעמים יותר קל לגרום לחף מפשע להודות ברצח מאשר לרוצח האמיתי. הרוצח שיודע שההודאה שלו אמיתית, ויודע מה המחיר האמיתי שלה, מבין שאסור לו להכנע. לעומתו, אדם חף מפשע מוכן להודות כדי לצאת מתא העינויים, כי הוא תולה את תקוותו בכך שבהליך המשפטי תתברר האמת.

דוגמה נוספת: אדם נשוי עלול להודות יותר בקלות מצעיר רווק, כי גורמים לו לחשוב שברגע שהוא יודה הסבל של אשתו יפסק. לרווק אין כמעט תחושת מחוייבות עמוקה למישהו אחר.)

בנוסף, כנראה ששכחת לאיזה עוד אנשים הם "הגיעו"... חוץ מעמירם נחקרו בעינויים עוד מספר גדול של חשודים במעשה. נכון, אותו הם הצליחו לשבור. אבל מה היה קורה אם מישהו אחר היה נשבר ומודה במה שהוא לא עשה? את חושבת שהם היו פתאום משחררים אותו? הם היו מסדרים את פרטי החקירה כדי שתתאים לגרסה שלו.

מכירה את הבדיחה על השב"כ, הקג"ב והFBI עם הפיל בג'ונגל? זה מה שקרה כאן.

עלילת דם מושחתת. רשעים!!אש החיים.

ארורים!!!!!!!!!חיים דבר יקר

מקום המשפט שם הרשע

בעז"ה שה' יעזור ויצא 

תלמוד בבלי מסכת שבת דף קלט עמוד אהָיוֹ הָיָה

"ואין הקדוש ברוך הוא משרה שכינתו על ישראל עד שיכלו שופטים ושוטרים רעים מישראל, שנאמר ואשיבה ידי עליך ואצרף כבר סגיך, ואסירה כל בדיליך ואשיבה שפטיך כבראשונה ויעציך כבתחלה וגו'. "

במהרה בימינו, אמן.

ככה זה כשהאנשים הכי מושחתים יושבים בכנסת. נזכרתי באלאור עזרידמעה שקופה

*אלאור עזריהדמעה שקופה

תגובה!!למה לנו לרדוף?

את יכולה להפסיק להשמיץ אנשים שמתאמצים יותר ממך(זה בטוח) למען ביטחון עם ישראל בקללות גנאי!!

לאאא!התברזל!

אין קשר בין חלקי המשפט.

אולי מתאמצים, אולי קשורים לבטחון, אולי ישראל, ממש לא מתאמצים יותר בשביל בטחון ישראל.

המחלקה היהודית הארורה ממש לא מתאמצת לבטחון ישראל.הָיוֹ הָיָה

אני לא מבין?!למה לנו לרדוף?

מאיפה בדיוק את אומרת את זה את עובדת בשבכ?!

את כל הדברים האלא את שומעת מהתקשרת השקרנית!!

"התקשורת השקרנית"... ממש התקשורת עסוקה בלהשמיץ את השב"כ....הָיוֹ הָיָה

חה את צוחקת עלי?!למה לנו לרדוף?

היא לא מדברת עליו בכלל!

הוא מספיק חשוב בשביל שלא יקשקשו עליו...

ממש רשעים!!!!!רק מעט פשטות

אבא שם למעלה עוד יראה להם מה זה!

שששששמינייייייסט

המוסר דין על חברו הוא נענש תחילה...

בכל מקרה אשרינו שזה כואב לנו. באמת. 

אצלי הכאב, אם אני מצליח לקבל אותו בלי מרמור יכול להפוך למנוע. 

אני ממש מציע שבעקבות האירוע הכואב נשתמש בזה כמנוע. הסטרא אחרא כל כך רוצה שנהיה מפולגים! 

בואו ניתן לו בראש!

לאו דווקא לצאת עכשיו ולהראות לאנשים כמה שאנחנו אוהבים אותם... אפשר פשוט לשבת בבית ולחזור על המשפט "הריני מקבל עלי מצוות עשה של ואהבת לרעך כמוך והריני אוהב כל יהודי בכל לבבי ומאודי" (אפשר להוסיף- אם כל הכאב הכרוך בכך.)

זה קיום מצווה! כפשוטו!

סתם הצעה. מבין את הצורך לשפוך למקלדת את הזעם... גם לי בא.

הלוואי עלי כזה איפוקרק מעט פשטות

לא, אתה טועה.___

בדין שאינו פרטי אלא עניין של כבוד שמיים לא שייך "מוסר דין על חברו".

ולגבי ההמשך-

ואהבת לרעך כמוך. משנאיך ה' אנשא. אוהבי ה' שנאו רע.

אהבת הרשע היא אולי מצווה לפי שיטת ברסלב, אך לא לפי רוב הפוסקים.

אולי המצב המתוקן ביותר הוא שהם יחזרו בתשובה, אבל כרגע הם רשעים, ולכן מצווה עלינו לשנוא אותם.

אני כן מעריך את המאמץ שלך להתאפק, אבל חבל שאתה מפנה את כוחותיך בכיוון הלא נכון.

חטאים ולא חוטאיםשמינייייייסט

וחוץ מזה מי זה הם? אתה מכיר מישהו? אתה יודע איך הוא מתנהג עם אשתו? אולי יש לו קשיים בבית והוא מוציא אנרגיות ככה? אולי הוא תינוק שנשבה? אולי הוא בכלל גר צדק? אולי אבא שלו נרצח? אולי הוא ישב וחשב- מה הכי טוב למדינה והגיע למסקנה שהדבר שהכי הורס את המדינה זה טרור יהודי ולכן צריך להילחם בזה בכל הכח? (לא שאני מסכים חס ושלום)

תחשוב כאילו יש אדם בצד השני. לא בהמה מפגרת.

כן, אוקיי אם אני מכיר אותו, אם אני יודע שהוא באמת נבלה גמורה שסתם הורס וסתם וסתם וסתם- אז אולי (גם אז... אבל זה דיון אחר)

בין כך ובין כך קרואים בנים

וחוץ מזה אם אתה רוצה לפעל משהו בעולם... לקדם איזה גאולה... באהבה פועלים יותר. בטוח. בדוק ומנוסה.

חטאים ולא חוטאים לא משפיע על___

המצווה לשנוא את הרשעים. אין סתירה בין שנאת הרשעים לבין תפילה עליהם שיחזרו בתשובה.

וגם אם אני לא מכיר אותם, כיון שאני לא יכול לבדוק את זה, אני מתייחס ע"פ מה שאני כן יודע. פעילות אקטיבית לפגיעה בעם ישראל היא מעשה רשע, ושום לימוד זכות דמיוני לא ישנה את זה.

וחוץ מזה אם אתה רוצה לפעול משהו בעולם... לקדם איזה גאולה... קודם כל אתה צריך להכיר את המציאות.

למדת פרק ל''ב?קולמוס הנפש.

וכבודו, צודק בחלק הראשון, אבל כלל לא בשני.הָיוֹ הָיָה

בח"א - שזה כבוד שמים וכו' כן,

אבל לעניין הרשע, זו טעות גדולה, לרוב הפוסקים, ביניהם החזו"א והגרע"י,  החיחלונים כיום הם תינוקות שנשבו וכו'.

ככלל אתה צודק, כמובן.___

אך לא פשוט בכלל להחיל את דין תינוקות שנשבו על השמאל הקיצוני, ואני מניח שגם אתה תסכים שחלקם לא נכנסים בגדר זה.

לגבי אותם אלו שהם רשעים שאינם "תינוקות שנשבו", אתה מסכים שמצווה לשנאתם?

כמובן שיש שאלה גדולה מי מהם כן ומי לא. אמנם קשה להכריע, אך לי נראה שרבים מהם רשעים גמורים. ועוד נ"ל, שכאן עדיף להחמיר במצוות שנאה דווקא, כיון שהסכנה באפשרות השנייה גדולה ביותר.

איך אמר מישהו פעם? מאוד נוח לרשעים שאומרים עליהם שהם לא באמת רשעים. ככה אף אחד לא נלחם בהם באמת.

טוב, מורכב, קשה להכנס לזה בצורה כזו. צ"ע.הָיוֹ הָיָה

רק בקשר ל''מצווה לשנאתם''..קולמוס הנפש.

מומלץ לקרוא.. פרק לב בתניא

פרק לב והנה על ידי קיום הדברים הנ"ל להיות גופו נבזה ונמאס בעיניו רק שמחתו תהיה שמחת הנפש לבדה הרי זו דרך ישרה וקלה לבא לידי קיום מצות ואהבת לרעך כמוך לכל נפש מישראל למגדול ועד קטן. כי מאחר שגופו נמאס ומתועב אצלו והנפש והרוח מי יודע גדולתן ומעלתן בשרשן ומקורן באלקים חיים. בשגם שכולן מתאימות ואב אחד לכולנה ולכן נקראו כל ישראל אחים ממש מצד שורש נפשם בה' אחד רק שהגופים מחולקים. ולכן העושים גופם עיקר ונפשם טפלה אי אפשר להיות אהבה ואחוה אמיתית ביניהם אלא התלויה בדבר לבדה. וזהו שאמר הלל הזקן על קיום מצוה זו "זהו כל התורה כולה ואידך פירושא הוא" כו'. כי יסוד ושורש כל התורה הוא להגביה ולהעלות הנפש על הגוף מעלה מעלה עד עיקרא ושרשא דכל עלמין וגם להמשיך אור אין סוף ברוך הוא בכנסת ישראל כמ"ש לקמן דהיינו במקור נשמות כל ישראל למהוי אחד באחד דוקא ולא כשיש פירוד ח"ו בנשמות דקודשא בריך הוא לא שריא באתר פגים וכמו שנאמר "ברכנו אבינו כולנו כאחד באור פניך" וכמו שמבואר במקום אחר באריכות:

ומה שנאמר בגמרא שמי שרואה בחבירו שחטא מצוה לשנאותו וגם לומר לרבו שישנאהו. היינו בחבירו בתורה ומצות וכבר קיים בו מצות הוכח תוכיח את עמיתך עם שאתך בתורה ובמצות ואף על פי כן לא שב מחטאו כמ"ש בספר חרדים אבל מי שאינו חבירו ואינו מקורב אצלו הנה על זה אמר הלל הזקן הוי מתלמידיו של אהרן אוהב שלום וכו' אוהב את הבריות ומקרבן לתורה. לומר שאף הרחוקים מתורת ה' ועבודתו ולכן נקראים בשם בריות בעלמא צריך למשכן בחבלי עבותות אהבה וכולי האי ואולי יוכל לקרבן לתורה ועבודת ה' והן לא לא הפסיד שכר מצות אהבת ריעים וגם המקורבים אליו והוכיחם ולא שבו מעונותיהם שמצוה לשנאותם מצוה לאהבם גם כן ושתיהן הן אמת שנאה מצד הרע שבהם ואהבה מצד בחינת הטוב הגנוז שבהם שהוא ניצוץ אלקות שבתוכם המחיה נפשם האלקית וגם לעורר רחמים בלבו עליה כי היא בבחינת גלות בתוך הרע מסטרא אחרא הגובר עליה ברשעים והרחמנות מבטלת השנאה ומעוררת האהבה כנודע ממה שנאמר "ליעקב אשר פדה את אברהם" [ולא אמר דוד המלך עליו השלום תכלית שנאה שנאתים וגו' אלא על המינים והאפיקורסים שאין להם חלק באלהי ישראל כדאיתא בגמרא ר"פ ט"ז דשבת]:

ארוך אבל חשוב ממששש שתקראו!!642
פשוט כואב הלב לשמוע מילים כאלה, אם באמת יודעים מה עומד מאחורי מה שאתם אומרים? חושבים פעמיים לפני?
אין לי שום כוונה לשפוט בפרשיית דומא כי אני לא שופט או להבדיל להבדיל הקב"ה שיודע את כל הצדק. את הצדק הזה תשאירו לו לקב"ה כי הוא יודע יותר טוב מכולנו. הוא יתן דין וחשבון גם בלי העצות שלנו.
אבל למען ה' שימו לב לתגובות שלכם!!
הלב פשוט בוכה מלקרוא את המילים הקשות האלה, אתם לא באמת יודעים על מה אתם מדברים!!
אני רק אתן דוגמא- דוד שלי שוטר שבארוע כל שהוא קפץ לתוך רכב תופת ונטרל בידיים מחבל כדי להציל יהודים, אחרי זה הוא חטף אבנים בפנים מיהודים בגלל אותם מדים שבשמם הוא קפץ על המחבל.
ועוד כמה שנמצאים בבית אולי יומיים בשבוע וישנים לילה אחד שלם בשבוע ממוצע כדי לשמןר עליכם (כן אתם, אלה שאומרים כאלו דברים על מערכת הביטחון) ובסוף בני נוער יהודים זורקים עליהם בקבוקי תבערה!!?!
אז אמנם מילים הן לא בקת"בים, אבל כמה הרסניות ופוגעניות הן יכולות להיות??
יהודים מה קןרה לנו??
בגלל שנאת חינם חרב המקדש, אם אנחנו רוצים לראות את השלישי נבנה אנחנו חייבים להרבות באהבת חינם, לחבק כל יהודי, לאהוב אותו ולדון אותו לכף זכות. בשום פנים אין מקום למילים כאלן ובטח לא כלפי מי שעושים כל כך הרבה בשביל החיים שלנו בהבטחה!!!!
אני חושבת שמתכוונים כאן למחלקה היהודית של שב'כrivki
ולא ל'מערכת הבטחון ' באופן כללי.

מדובר באנשים ספציפיים שמתפרנסים מהתעמרות ביהודים.
^^^^^הָיוֹ הָיָהאחרונה

כן הם רשעים!!!באולפנה...

שפה !!!קופפיו
הם לא רשעים . אנחנו מדינת חוק והוא נחשד ברצח ...
לא יודע מה היה שם. יש הגיון באמרה שזה עלילת דם ושניסו למצוא מישהו להפיל את זה עליו .. אני גם חושב שכך קרה ...

אבל צריך להבין שלא צריך להגזים הוא נחשד בזה וכל עד זה לא בטוח שאכן תפרו לו תיק ואם יש סיכוי שאכן הוא עשה את זה אין שום סיבה לקרוא להם רשעים .

דרך אגב ראיתי כאן גם אמרות נגד המחלקה היהודית אני לא מכיר אותה ואני לא יודע מה הם עושים. אבל נראה ברוב המקרים הם מונעים מיהודים לעשות חילול ה' ...
וזה סיבה אף לקרוא להם צדיקים ... אבל שוב אני לא יודע אז אני לא חושב שראוי לדבר עליהם אני חושב שגם אפאחד פה בפורום לא יודע מה קרה שם ומה קורה במחלקה הזאת ...
אולי קרה שהם מנעו ממישהו חילול ה', בדרך כלל הם עסוקים מדי בלהָיוֹ הָיָה

בלהתעלל ולהתעולל ולהתגולל על מקדשי שמו.

לא יודעקופפיו
אבל אם את יודעת מה קורה שם ... סבבה ...

אני לא .
עוד מדינה כזו ואבדנו ולחשוב שזו מדינת היהודיםיונתן המקורי

נכון, הכי טוב היטלר!!! יאללה ניתנה ראש ונשובה מצריםהָיוֹ הָיָה

לא היטלר לא נגזים אבל המצב במדינה לא משהויונתן המקורי

נכון!!! לכן בכל זאת ניתנה ראש ונשובה מצריםנופך גפן

לא. לכן ניתנה ראש ונתקן את המדינה הזאת מהשורשהתברזל!

או, לזה גם אני מסכים, אך לא לדברים דלעיל, הכופרים בטובתו שלהָיוֹ הָיָה

מקום רח"ל.

תגיד מתי פעם אחרונה הסתכלת לניצול שואה בעיניים?642
אתה בטוח שלא התבלבלת בשיוך של התגובה?הָיוֹ הָיָה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך