אנשים עזרה!!נופך גפן

אז בגלל הקורונה לא נגעתי כבר חודש+ במתמטיקה

ואתמול הודיעו לנו שיש לנו מתכונת במתמטיקה עוד שבוע!!

מה עושים???

איך לומדים את הכל?? ניסיתי כמה תרגילים היום ושכחתי הכל |מת|

* אני עושה 5 יחידות. |מתלבט אם לרדת|

איזה שאלון?נועה גבריאל
כעיקרון גם לי יש שבוע הבא מתכונתנועה גבריאל
אני אישית התחלתי היום ללמוד מאתר gool,הוא עולה כסף(אם אני לא טועה 200+),והוא נראה לי מעולה יש עליו גם מלאא המלצות,ויש שם מלא סרטונים שמסבירים מהרמה הכי בסיסית עד לרמה יותר גבוה ומכינים אותך מכל הכיוונים. את יכולה גם לתרגל מהספרים של בני גורן,יואל גבע וגם לתרגל בגרויות אבל זה כבר שלב אחד קדימה.
יש שיעורים פרטיים ברשת במתמטיקה שאת יכולה להזמין מראש מקום וזה בחינם,עם ממש קצת תלמידים בדרכ איזה 3,פשוט תכתבי באינטרט" שיעורים פרטיים ברשת" ואז תכנסי למתמטיקה ותחפשי את השאלון שלך בשיעורים שם.בהצלחה!אם את לא מסתדרת אז תוכלי לפנות אחי בפרטי,ואם את רוצה איזה שאלה בכללי עח החומר את יכולה חשאול מקווה שזוכרת משנה שעברה.
יש לי חבר..שמינייייייסט

שסיפר לי איך הוא סיים בגרות..

לא יודע אם הוא למד או לא בכל מקרה המצב שלו היה די קשה. שעה לפני הבגרות הוא היה הולך לשדה/ יער ואומר

"אבאל'ה אני יודע שלא מגיע לי. לא עשיתי מספיק וכו' וכו' אבל בבקשה תרחם עלי ותעזור לי"

היה חוזר לבגרות ועושה אותה.

הוא עבר. בטוב.

זה לא עצה כקשורה כאילו... אבל זה סיפור ממש מתוק לדעתי

כן כמובן צריך תפילות ואמונה אבלנועה גבריאל
אסור להסתמך על הנס.צריך לעשות השתדלות אבל תמיד להיות בידיעה שזה לא בשליטה המוחלטת שלנו אם נצליח או לא,זה בשליטה של ה' יתברך. אבל בכל זאת סיפור נחמד ויש לא מעט סיפורי ניסים כאלה בכל מיני תחומים.
אגב תפילה זה גם סוג של השתדלותשמינייייייסט

חוקרים מצאו שתפילה מפתחת את המח. באמת. אפילו אנחנו יכולים לעלות על זה.

תחשבו שניה- אדם מתפלל צריך לאמץ את המח שלו, להתרכז ומעבר לזה להאמין שמישהו מקשיב... זה מפתח ברמה לא ונבנציונלית (ככה הרב שלי אמר)

ברור,אבללהצליח בבגרות במתמטיקה 5 יחל בלי ללמודנועה גבריאל
זה באמת נס,אני יכולה להגיד לך שאני חרשנית רצח וזה קשוח ממש!כמובן שתפילה זה חלק מההשתדלות אבל חד משמעית חייב ללמוד,אין דרך אחרת כמעט להצליח מלבד מקרי נס,אמיתי!
ברור לא שללתישמינייייייסט

אנחנו מייצגים כל אחד את הצד הדומננטי שלו וברור ששניהם מרכיבים של אותה אמת...

בהצלחה!

ונה נה בנה נה

כי אני עושה 4 

ויש ה ק ל ו ת

וזה קללללללל

חחחחח יהורגנועה גבריאל
תאמת אין לי כח ללמוד אני כבר שעות יושבת ליד החומר ולא לומדת חח,הכוחות הזלו לי...
מה שכן הזכרת לי עכשיו מקרה שקרה לי שלפני כמה שנים הייתי על הפנים באנסינים באנגלית,פשןט הנקודה הזו ספציפית לא הייתה הולכת לי טוב ברמה שקיבלתי מתחת לנכשל ואז יום לפני שהיה אנסין ממש התחננתי לה' שאני אצליח ואפילו נראלי בכיתי לו(אני יודעת קצת קטנוני,ככה זה שהייתי שישיסטית) ואז קיבלתי למחרת באנסין 100,איך?רק אלוקים יודע תאמין לי
וגם לנו יש הקלותנועה גבריאל
לא שהם באמת כאלה מקלות עלי אבל בסדר
לא צריך לרדתשם רגיל
זו בסך הכל מתכונת. תתחילי ללמוד כמה שיותר, אפשר להתחיל מהתרגילים בסיסיים בכל נושא. גם אם לא תספיקי ללמוד טוב מספיק את החומר ויהיה לך ציון פחות טוב, זה לא כלכך נורא, מתכונת אחת לא משפיעה יותר מידי על הציון הסופי. ובכל מקרה יש מועד ב׳ 🙂...
גם שמעתי שהמיקוד של יא דיי מקל.
נכוןנועה גבריאלאחרונה
אבל תעשי מה שאת יכולה כי תכלס הבגרות לא קלה בכלל,וכמו שמישהו כבר כתב יש מלא מועדים למתמטיקה אז מקסימום תגשי לעוד מועד וככה יהיה לך עוד זמן ללמוד במידה ולא תצליחי(חס ושלום).
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך