לאחר הרבה ספיקות אני חושב שפורום מעורב זה לא שייך...
אי אפשר להתקדם בעבודת ה' עם דברים שהם נגד רצונו...
אני יודע שהיו לי פה הרבה יציאות וכו'...
מחילה אם פגעתי\עצבנתי אנשים עם דעותי הלא ציוניות (עד כדי סאטמר)...
וכמו כן עם דעותי על לא חסידים ועל שוביניזם...
חוץ מעניין השוביניזם (שהיה בדיחה כמובן) אני לא חוזר בי אבל אני מבקש מחילה מממי שנפגע...
באופן כללי אני ממליץ פה לכולם, על כל תגובה שלהם לחשוב לפני שהם שולחים, תגובה יכולה ח"ו לפגוע או להעליב (ואני יודע איך זה מרגיש כי גם נפגעתי וגם פגעתי), הרבה יותר קל לכתוב דברים למישהו שאתה לא רואה ולא מכיר, כשאתה מסתתר מאחורי ניק... (חשוב לזכור שיש ברמב"ם דין אחטא ואשוב...) וסתם לחשוב איך לעשות טוב בלי לוותר על אף דעה או עיקרון שלך...
(ובחיאת, לכל מי שנוגע בדבר, תפסיקו לכתוב בטון מתנשא כאילו אתם מבינים יותר טוב מכולם... קצת ביטול לא יהרוג אף אחד!!!)
אז שוב פעם מחילה...
אם מישהו רוצה\צריך ממשהו ממני (לדו' לכתוב עלי עבודת מחקר [אני מאוד מעניין], לכתוב עבודה על תעניות דיבור, סתם לריב איתי על משהו וכו' -) אני אמור להיות זמין בשיחות פרטיות בסופי שבוע, לא מדבר עם בנות בפרטי (אפשר לפנות דרך אחותי @מתנחלת
)
אני יודע שכתבתי ארוך וכו', אני מרגיש שהייתי יחסית קצת משמעותי וחופר פה...
בהצלחה לכולם בחיים ואל תשכחו את ה' אף פעם! כולנו עבדים שלו שצריכים לעשות אך ורק רצונו ית'!
(אני יודע שכולם עצובים ובוכים וכו' אז ננסה לארגן לכם טישו... אני מעריך שתבכו על כבוד קדושתי שבועיים ימים... (על צדיקים גדולים יותר בוכים חודש) העיקר שמחה - כי זה רצונו ית')