אני 3 וחצי חודש לאחר לידה ראשונה, מאוהבת ביצור הקטן הזה!!
מתמודד עם הפרעות שינה שלא ככ יודעת מה מקור הסיבה שלהן, מעולם לא סבלתי מהפרעות שינה,
התייאשתי מכל הרופאים/פסיכולוגים שרק ממליצים על כדורי שינה בלי שום פתרון אחר, ואני לא מעוניינת בכדורים כימיים,
טיפול cbt לא הועיל רק עשה לי רע יותר אז פרשתי אחרי כמה טיפולים.
הבעיות שינה בהתחלה הם היו חמורות ממש ועכשיו במשך חודש זה השתפר מאוד . נרדמת לבד ומצליחה לצבור 5-6 שעות
היום היה לי לילה לבן (בגלל מתח רגשי בנושא כלשהו) שבו הצלחתי לישון רק שעתיים,
ושוב צפות בי כל מיני שאלות שמקורן זה פחדים.. שאלות בעיקר בנושא של מה יכול לקרות לגוף ללא שינה, והאם לא ארדם גם מחר ומחרתיים מה יקרה לי.. האם לטווח ארוך אפשר לשרוד ככה או שיש פגיעה משמעותית בגוף? אי חלילה הזיות?
האם במצב קיצון הגוף באמת ידע לקחת ממני את השינה שהוא צריך? או שהוא יקרוס ויגיע למצב מסוכן?
ולצערי השיטוט בגוגל רק עשה לי רע, קראתי שאדם שצפה 48 שעות רצופות בגמר גביע כדורגל מת מחוסר שינה. איך זה הגיוני ? למה הגוף שלו לא לנכנס למצב שינה אוטומתי?
אני יודעת שחצי מהשאלות האלה שטיות ושלא יקרה לי כלום, גם מצד השכלתי וגם מצד האמונה שה׳ אוהב אותי ולא ירצה להזיק לי.
אבל איך מרגיעים את כל השאלות האלה? אם מישהי תוכל לעזור לי אני ישמח מאוד💗 כי כל פעם שהעלתי פה דברים מהסוג הזה אתן היחידות שנתנו לי כוח להמשיך ולחייך ולישון טוב.
תודה 🤍
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות