דחוף עזרה לפיענוח חלום סיוט שהיה ליRoni44
עבר עריכה על ידי נגרינסקי בתאריך א' בסיון תש"פ 13:08

בחלום אני הולכת לים בשעות מאוחרות עם 2 אנשים בן ובת מהשכבה שלי שבמציאות הם לא זוג אבל בחלום הם כן היו זוג .. הבן יודע לגלוש ואני והבת מפחדות מהגלים שהיו גבוהים ומפחידים והוא אמר לי להיכנס אבל נורא פחדתי ועשיתי נשימות וניסיתי להרגע . בסוף גם הבת יצאה בגלל הגלים הגבוהים ופחדה ואז גם הבן יצא והגלים היו ממש מפחידים .. פתאום הים נפתח באמצע והגיע מין רוח שלד שחורה אפורה כזו והתקרבה אליינו .. היא התחילה והלכה אל הבן כשאני והבת מחזיקות ידיים חזק ומפחדות ולא זזות . עברה את הבן והלכה מאחוריי אל עבר הבת הייתה עם הבת קצת ואני השפלתי ראש מפחד ולכן לא ראיתי מה היא עשתה ואז הרוח באה אליי מאחורה ימין והרגשתי את החום שלה והיא פשוט הכניסה את האצבע השילדית שלה לתוך אוזן ימין שלי והרגשתי את זה כלכך מציק ומפחיד באוזן והתעוררתי מפחד ..
נכנסתי לגוגל והיה רשום שאם מלאך המוות עומד מאחורייך זה סימן שאתה עומד למות ואני ממש ממש ממש מפחדת .. אפשר עזרה ?????

כמה עניינים..קולמוס הנפש.

א: מלאך המוות.. לא נראה כמו שמציירים אותו בכל הציורים.. בטח לא כמו רוח רפאים של שלד וכו'.. זה בכלל משהו של גויים.. אז כבר אפשר להיות רגועה, לא ראית את מלאך המוות.. אולי היה לך סיוט מלחיץ.. אבל לא מלאך המוות..

ב: רוב החלומות הם שטויות, והם מהרהורים שחשבת עליהם בימים הקודמים, או אפילו בתקופה האחרונה, ועכשיו צצו לך בחלום.. אז אין סיבה להיות לחוצה, וגם החלומות שכתוב בגמרא שהם מסמלים משהו, כיום זה כבר לא תקף, רק במקרים מאד בודדים ונדירים [יש הסבר למה כיום זה לא תקף, אבל זה לא נוגע כרגע..]

ג: אם באמת רוצים.. יש בגוגל ובעוד אלף מקומות מלא דברים מלחיצים להבהל מהם.. אין צורך להבהל ממה שכל אחד שלא יודע מהחיים שלו כתב בגוגל.. 

את יהודייה, ואת הולכת לפי ההלכה ולפי התורה.. ולכן, אם גם אחרי מה שכתבתי בא' וב', עדיין את מפחדת.. יש פתרון פשוט, קוראים לו הטבת חלום.. תעשי אותו..

ושוב, ''חלומות שווא ידברון''.

נ.ב. קריאת שמע, בכוונה לפני ההליכה לשון, בד''כ מונעת חלומות כאלה.. באמת, מנסיון אישי..

חלאס לחרטטטטט בחייאתתתטייסאחרונה

!!!

איזה פחד... פרשנות מעניינתשמינייייייסט

עם ישראל יוצא ממצרים... יעקב, רחל ולאה (שתי הבנות)

עם ישראל מפחד להיכנס למים...

וגם כשהים נפתח.. היה קשה לסמוך על ה'... השלד הוא בעצם הפחד, חוסר האמונה.

האוזן אמורה לשמוע את עשרת הדיברות (לכן רוצעים את האוזן של מי שגנב ונמכר לעבד) אבל זה מפחיד.

שנזכה למתן תורה באמת.. להאמין באמת.

אשריך! חתיכת חלום.

כמובן שזו סתם פרשנות ולא חייבים לקחת את זה ברצינות... סתם האיר לי ממש חזק

פששש.. אנשים מקוריים.. פרשנות יפהקולמוס הנפש.

חלומות שוא ידברו...נגרינסקי
עבר עריכה על ידי נגרינסקי בתאריך א' בסיון תש"פ 13:56

חלומות הן תוצאה שלעיבוד אירועים שנשמרו בזכרון...

ידברו*חידוש

חלומותאסף123

בגמרא כתוב שמי שחולם על נחש נהיה עשיר וסבתא שלי חלמה על נחש ובאותו שבוע היא זכתה ב 100 אלף שקל

הלוואי.. יש לי איזה עשרים חלומות על נחשים... אני הולך לזכותקולמוס הנפש.

ב20 מליון שקל אולי?

תופים

גם לי ישyes123

קודם כלחנה קפלן

אולי תשאלי באתר הידברות הם עונים ממש מהר

החלום היה ברצף 3 פעמים?

ראית סרט דומה?

הוא לא היה ברצף 3 פעמים ולא ראיתי סרט אימה אבדוק את האתר תודRoni44
פתרון החלום הולך אחר פיתרון החלוםרוצהלהיותבשמחה

אז נפתור לטובה שמלאך המוות בורח ממך ואת זוכה לקיים תורה ומצוות בשמחה עד 120 שנה בעז"ה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך