חבר'ה תקשיבוטייס

יש לי תהייה שיושבת לי בראש מלא זמן .. כל פעם שאני שומע פיגוע לא עלינו או משו דומה אני ישר חושב ועושה השוואה בין פלישתים מהתנ"ך לפלסטינים ...ואני חושב למה? למה?? ה' הרי בצ'יק צ'אק ה' יכול לסדר איזה שמשון או משהו ולפתור את כל הבעיות אבל למה משפחות צריכות לאבד את טובי האנשים צעירים וצעירות בחורים ובחורות רח"ל בגלל איזה פלסטיני עלוב כאילו למה משפחה צריכה שנים לחיות בעצבות בגלל מה ? הנה לא מזמן שמענו על החייל שנהרג בן יחיד!!! למה? בגלל אג'נדות פולטיות של שמאל מצוץ מהאצבע? 

כאילו נראה שהמצב במדינה אבוד לדוגמא ריבונות חודשים! כן, חודשים מתדיינים לספח? לא לספח? כאילו אם באיסלנד אם המדינה הייתה מספחת עוד רכס הרים לגבולה זה היה מעניין מישהו?? כאילו בקיצור מצד אחד הרבה רבנים אומרים שעם ישראל קרוב ממש לגאולה אבל מצד שני עובדתית אנחנו מאוד רחוקים ...סליחה אם אני נשמע ממורמר יותר מדי אבל העניין מעסיק אותי הרבה זמן...

אשמח לתגובות בנושא.

קשהשמינייייייסט

וואי אשריך שזה מטריד... אני זוכר שזה הטריד אותי מאוד מאוד לפני שנה- שנתיים בנתיים קצת התקררתי... ביום הזכרון זה תמיד מתעורר וכמובן גם באירועים כאלה.

בגלל דווקא שאנחנו כל כך גדולים, כל כך חשובים בעולם, המיצוי של הפוטנציאל שלנו יותר קשה. עיני העולם נשואות אלינו שנתקן אותו. שנהיה סוף סוף אור לגויים. גם עיני החילונים נשואות אלינו, שנקרב אותם, שנראה להם את היהדות האמיתית... ובתוך כל זה, הגוף שלנו משווע לנשמה שתאיר לו קצת את החשך שלו...

אז ברור שזה ככה. לא יכול להיות אחרת. כל ההתמדדויות... בסוף אנחנו נסתכל אחורה ונגיד- וואלה זה היה הכרחי בדרך לגאולה.

בתוך כל זה כל פרט סובל מהפירוד, מהניתוק, בין הגוף לנשמה, בין יהדות ליהודים בין עם ה' לשאר העמים.

התהליך הכרחי. אנחנו צריכים להיות בתוכו ולא לדחוק את השעה. לדעת לשמוח בזמנים השמחים שבו, ולכאב את הרגעים היותר קשים שבו.

לדעתי כל הקושיות האלה שעולות בשכל הן בעצם הזמנה של ה' לדיבור. הכי טוב זה לדבר איתו על זה. לבקש את הבקשה המיוחדת שלך למשיח. מי יודע? אולי אתה תצליח לשכנע אותו לשלוח לנו גואל צדק במהרה בימנו אמן!

משקפיים ורודיםקופפיו
אחי המצב סבבה יחסית . לא הכי טוב ויש לאן להשפתר .

ב"ה ביוש יש חצי מליון תושבים ורוב העם תומך בריבונות !
ב"ה השנה כמעט שלא היו פיגועים ירידה דרסטית משנים קודמות .
ב"ה יש לנו מדינה! וכן דם יהודי אינו הפקר , השבכ והצבא מסכלים כלכך הרבה פיגועים ו"מבזבזים" הרבה משאבים כדי שלא יפול שערת ראשו של יהודי ארצה !
ב"ה עולם התורה בארץ גדל וצומח .
ב"ה יותר ויותר יהודים עולים להר הבית וחפצים לבנות בית מקדש .

נכון יש לאן להתקדם . אין בית מקדש סנהדרין עם דתי שלמות ארץ ישראל וכו' .

אבל אנחנו בכיוון הנכון

דרך אגב מכל ההמולה שיש על כל סיפוח בארץ ישראל אנחנו צריכים להבין שארץ ישראל זה דבר חשוב מאוד וניתן לראות את זה גם אצל הגווים שאכפת להם מה קורה כאן בכל רגע .
אשתדל לענות על כמה שיותרחובה?

תראה כל הפיגועים זה מה לעשות 'חבלי משיח', ולכן זה מראה שאנחנו דווקא כן קרובים לגאולה.

לגבי הריבונות-ישראל היא מדינה שחשובה גם לנו וגם לפלשתינים (דרך אגב, לקחו את השם מפלישתים, כדי להוכיח שהם היו כאן לפנינו ואנחנו חטפנו להם, אבל כפתורים חטפו לפלשתים ואנחנו להם ואז הפלשתים חזרו) ולכן כ"כ רבים על הריבונות.

מקווה שעניתי לך.

מוזמן לשאול עוד שאלות על זה.

...הָיוֹ הָיָה

הייתי רוצה "לשפוך", אבל אני מה-זה לא במוזה, מצד שני פטור בלא כלום א"א, אז אני אכתוב בקצרה ממש.

ראשית, אנחנו אכן בגאולה, ואת כל מה שאתה מספר - פשוט תשווה ללפני כמה עשרות שנים והלאה.

אלא שעדיין יש מקצת הסתר פנים של הגלות, שהרי זו רק "אתחלתא", מה שגורם שלא יהיו נסים מופלאים כמו שמשון וכו', אבל תראה כמה יש בכ"ז, וכנ"ל, עם כל הכאב על כל הרוג, איפה הימים שחתול היה נחשב יותר מיהודי, ולא בציניות.

העיסוק של כל העולם בזה, הוא דווקא בגלל העוצמות של זה, כל שלב פה הוא התקדמות לתיקון העולם השלם, ה"רע" מפרפר את פרפורי הגסיסה שלו, ומנסה לעכב כמה שיותר. ודו"ק היטב היטב, (דברים ידועים ע"פ קבלה, ואכמ"ל)

אז כמ"ש, לצערי לא אאריך, אבל מציע לך את שני אלו כמצפנים: א' להשוות כל הזמן בין איפה היינו ואיפה שאנחנו. ב' להבין את המשמעות האדירה של כל פיפס, ולכן את הכוחות שצריך עליו.

וכמובן, להתפלל, להתפלל, ושוב להתפלל, ולפעול בידיים, לפעןל בידיים, ושוב לפעול בידיים, וגאולתן של ישראל קמעא קמעא. וכאיילת השחר שכל זמן שהיא הולכת היא רבה והולכת.

כל הכבוד שאכפת לך כל כך !דעתן מתחיל

"אך נבאו לנו נביאינו וגם חכמינו ז"ל בש"ס ובמדרש וספרי הקבלות מגודל הצרות והריגות ורדיפות שיהי' נעשה לעם בני ישראל באחרית הימים קודם ביאת המשיח מזה לבד יש להכיר זמן התנוצצת אור של משיח כאשר מבואר בספרותינו הקדושים דקישוי הגלות אין מתחיל רק אחר זמן צמיחת הגאולה... רואין אנו צרות מתחדשות וסבורים אנו שהם מיני סימני ישועה וגאולה לפי שאנו מובטחים ליגאל מתוך צרה וצוקה כיולדה זו מפניך מפני גזרותיך עכ"ל, וכל אלו הצרות והגזרות קשות ושמדות הבאים עלינו בעת הזאת עלינו לישא בטהבה ובחיבה ולסבול בכל מאמצי כחנו כי הם חשובים לנו כקרבן כליל ועולה כאשר הבאתי לעיל... ולא ח"ו ליפול בספק הספקות ולומר כאשר ניבא הנביא האחרון על זמן דחבלי משיח כאשר יהיו הצרות משונות ורבות אמרתם שוא עבוד אלקים... אך יראי ה' והדבקים בה' דברו איש אל רעהו שלא לידבק בהמעשיהים העים וחזקו ואמצו איש את רעהו כדברו של ישעי' סי' ח' חיכיתי לה' המסתיר פניו מבית יעקב וקויתי לו... בודאי יחזק עצמו כל איש הישראלי בעתות הקשות האלה ובל ימעד קרסולו כי בא יבא העת אשר יתגלה לעיני כל... כדאי לנו לישא כל עול... מתפני הגמול שיעשה לנו הקב"ה ליום אשר יעשה הסגולה לשלם גמול לכל אחד כפי פעלו אשר פעם עם הקב"ה".

חשבתי שעדיף לתת לגדולים להגיב במקומי.

ממליץ בחום לפתוח את פרק ראשון בספר הנפלא אם הבנים שמחה. מאמין שהוא יתן לך את התשובות שאתה מחפש.

חזק ואמץ.

תודה רבהטייס

ישר כח

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך