האמת שסוג של שבעתי. שבעתי מלנסות להבין אנשים, מלקרוא אותם מתחת למסיכה. ואני לא מדברת על מסיכות קורונה.
לי יש אישיות מגשרת לפי מבחן האישיות שעשיתי מקודם, וכתוב שם שזה 4 אחוז מהאוכלוסיה, וסוף סוף הבנתי שזאת אני וזהו. הזדהתי עם כל מילה באיבחון. כל מילה!
ובעיקר בקטע של עקרונות וכוונות- אני מונעת 100 אחוז מתוך כוונות שלי ולא מתוך שכר-עונש/ מידה כנגד מידה/ משחק/ יחסי כוחות יכו'.
וזה כל כך נכון שבתכלס, אני לא מושפעת מדעות של אחרים עליי, וגם לא מנורמות מקובלות, וזה למה אני זאבה בודדה או כבשה שחורה תלוי איך מסתכלים, כמעט בכל מקום בגלקסיה. כי אני בנאדם לא קונבציונלי ואני משוגעת עם קבלות, וזה למה שאני תמיד אומרת את עצמי בכל מקום בלי להתחשב באנשים מכובדים.
כי אני יודעת שכולנו בתכלס נולדנו ערומים עם אפס מודעות עצמית ואפס ידע לפחות אם מסתכלים על זה בהגיון.
ואז פתאום תינוק גודל וחושב אני כל יכול.
בטח.
וכל אחד שנראה חזק הופך לאליל.
ואלה יופי.
ולמה לא נתת לקבצן כמה שקלים בדרך , למה כי הוא לא קשור אלייך נכון? כי אתה סופר אגו, ולא סופר אחרים. ואחר כך מתייפייף ומהנהן בצידקנות .מול בחורה טובת לב שאתה רוצה לכבוש, כן כן שמענו עליך.
בקיצור סוף סוף הבנתי שלא כולם טובים. ושזה שאני מונעת אוטומטית מתוך כוונות טובות לא אומר שכולם. ועדיין אני מאמינה שכולם טובים מהבפנוכו. זה מושרש בי חזק, אני מהפכנית. הכל אני יכולה לפתור באמונה הזאת. אבל זה שקר . זאת אמונה תפלה.
מפה לשם כבר רבע ל11. הבוקר נשרף לי על קשקושי מחשבות בפורום של ילדים, אבל זה מה יש.