היה פה מלא בלאגן ובמקום לעשות משהו מועיל עם עצמי כמו שמבוגרים אומרים לי כל הזמן, פשוט ישבתי על החלון ושמעתי מוזיקה שאני אוהבת ונשמתי אויר בקשית, הא למה בקשית?
ככה. אני אוהבת לזרוק כאלו תיאורים מגניבים. ויש מצב שבאמת שתיתי את האוויר בקשית כי כששותים בקשית זה אומר שממש רוצים להגיע לכל טיפה. ואני חייבת לנצל את האוויר הזה כי עוד שנייה יהיה חם לנצח(פפפ מה את צוחקת עליי) נו טוייב. אלוהים איתי והצילו שיעזור לי כבר עם כל המחשבות האלו. תקשיבי זה לא הגיוני ככה. למה שאני ארצה לסדר את כל הבלגאן במוחי הזה אם הרבה יותר נחמד לי לשבת על החלון ולדמיין שסורגים מתנתקים ואני צונחת? זה לא עסק ככה יאלדה. לא לא לא.
אקיצר איפה הייתי, החדר בסוף נהיה קצת מסודר כי פשוט לקחתי את כל הדפים ומיינתי בניילוניות(שמרדף זאת מילה חמודה) ואז דפק לי הראש עוד קצת כי אני בדמדומי מיגרנה(שזה אומר ש.. לא ברור מה הולך שם. המוח שלי נהנה להתעלל בי) ורצתי להתקלח. מה אני אגיד לך,ההתלבטות קשה ובסוף החלטתי לחפוף מחר. ויופי.עכשיו דופק לי הראש ואני נזכרת בנתנאל. איי אני אוהבת אותו
הוא עושה לי לבכות כשאני מסתכלת בעיניים שלו והוא מוציא לשון קטנה בחיי שאת צריכה לראות תמונה שלו. איי יבאבא. איזה טהור הוא הלוואי שלא ידע סבל.. מכירה את זה שאת חשה צורך להגן על כל מי שאת אוהבת ותחושת האחריות לוחצת עלייך כי היא כבדה מדי ואת כולה בנאדם קטן עם ידיים כאלו קטנות. הלוואי שיכולתי לחבק את כולם לנצח(שוב הפרצוף שלו.. את באה לארוחצ מאוחר?). יש במקרר חצי כריך(כריך זאת גם מילה חמודה וכיפית כזאת) ומחר הוא יהיה איכסה.. שנאכל אותו היום? יאללה. אחרי
טוב על מי אני עובדת חח... שרועה פה על המיטה. אבל היי! נעלמה המיגרנה. קלטת איך היא ברחה ככה?
תמיד ידעתי שאני טיפוס שבסוף מבריח ממני את כל מי שמכיר אותי קצת יותר לעומק (אה. מה את אומרת.) מה את אומרת על השם הלל?
איך רציתי שיקראו לי ככה(שוש כבר עם האינטוגיישן.. חחח מה יהיה איתך יא מצ'וגעת) הלל זה כזה מתאים לי. הללויה. הללי."הלל"
(טובטוב מחר{עוד שנה כזה נגיד.. מעניין מה יגידו לי אם אשנה בסוף את השם.. מה נראלך?})
טוב. טאטע.
כבר מאוחר
באלי שניצל תירס. אבל מה עם הכריך במקרר
יאללה רפו"ש לכולנו
לילה טוב יפשלי
(אני יודעת למה את צוחקת.ברור שגם לנצח יש סוף. חייב שיהיה לו... אאעע מחשבות טורדניות היר ווי כאם. יאללות. שקט מוח
בסוף יגיע חורף.)