חברות אומרות לי שיש לי קול מכוער וזה מוריד לי מה לעשות??????בלונדינית עם גוונים

מוריד לך מה?קולמוס הנפש.

הצעה מנסיון:הכתב והמכתב

לא להתייחס!! הייתי בחג באיזה בית חב"ד, ועשינו תהלוכה בין הבתי כנסיות לשמח יהודים ולרקוד לכבוד החג. אני שרתי וסלסלתי להנאתי - ואיזה שתי חברים שברשמי יש להם קול יפה קינטרו אותי קצת - לא התייחסתי, והם ירדו ממני. ככה זה. מי שמקנטר - מקנא! תשירי להנאתך ואף אחד לא יכתיב לך מה לעשות בקול שה' נתן לך!!

את אוהבת לשיר?משקפת
את חושבת שאת שרה יפה?
אז תמשיכי בזה תמיד יהיה מי שיעיר ויגיד מה שאנחנו צריכים לעשות זה להמשיך בדברים שאנחנו אוהבים והלזיז הצידה את הדברים שמפריעים זה אולי לא תמיד קל ואני אומר את זה גם לעצמי אבל אף בן אדם אין לו זכות לפגוע בדברים שעושים לנו טוב
לי יש קול בס בצורה נוראיתחובה?
וחברים שלי צחקו על זה וזרמתי איתם, ואז הפכנו את זה לסוג של בדיחה.
חח טוב תודה כולם!!!בלונדינית עם גוונים

לפעמים אנשים חושבים שהם נשמעים מעולהאביי

אפילו אני יודעת שיש לי קול סביר, אבל אנשים מסויימים יגידו לי שהוא טוב יותר או פחות על פי שיפוטם.

יש בעיה אחת בכול הדור הזה: שכולם בטוחים שהם כישרוניים בכול דבר, שהלוואי והיינו, אבל למה לא לנסות?

פשוט תקליטי את עצמך ותקשיבי לזה, אני יודעת ששיפרתי את צורת השירה שלי מזה כמה פעמים בחיים.

חוץ מזה יש אנשים שהם לא שרים, הם צועקים, כמה שינסו להסביר להם זה לא הולך, הפתרון הוא פשוט להמניך את הווליום ולנסו להעלות את היכולת הווקאלית

שיהיה בהצלחה!

הקלטתי ושלחתי גם לבנות שלא מכירות אותי כל כךבלונדינית עם גוונים

ונחש מה? הם התלהבו וואוו וכו אז זה לא בעיה שליבלונדינית עם גוונים

זה חוסר פרגון של אנשים

וואי כל כךנועה גבריאל
לא להקשיב להןמתולתלת בנשמה
תמיד יהיה לאנשים מה להגיד צריך פשוט לדעת לא להתייחס
אני חושבתנועה גבריאל
שתמיד יהיה לאנשים מה להגיד בכל תחום, את צריכה לדעת קצת לנפנף. אני אומרת את זה תמיד גם לעצמי,זה ממש חשוב!
ולעניין הקול, הקול שאת שומעת הוא לא הקול שאחרים שומעים אותך(אין לי מושג איך קוראים לתופעה הזו,אבל פתחו פה פעם שרשור על זה),ככה שאת גם יכולה לשמוע את עצמך שונה מאחרים ויש מצב שבעניהם זה פחות יפה,אבל מה זה משפיע עליך?! את צריכה לחפש נקודות טובות שלך בעצמך ולהרים לך את הביטחון,לא עכשיו לעוף על עצמך רצח,אבל כן שתגידי טוב ובטוחה במי שאת. אז נגיד שאין לך קול מושלם,אבל בטוח יש בך מליון ואחד דברים שאין באותן חברות והן הרבה יותר עדיפים על קול,בין אם זה מידות באישיות,בין אם זה מראה חיצוני ועוד כישרונות למיניהם. אני יכולה להגיד לך שגם לי היה עניין דומה,ובאמת שהתחלתי להסתכל עח הדברים הטובים שבי והתחלתי להרים לעצמי את הביטחון ממש,גם לקחתי מחמאות של אנשים ונתתי להם חשיבות כמו הערות לא טובות של אנשים,ותאמיני לי שבטוח את מקבלת הרבה יותר מחמאות מהערות עוקצניות,אז תתייחסי אליהם באותה מידה ותראי שיש משקל הרבה יותר גדול לפירגונים שנותנים לך ולדברים הטובים שבך! בהצלחה!
לדעתינופל - קם

לדעת מי את באמת, ולכן את לא צריכה להתייחס לכל איזו אחת שתגיד לך "ככה וככה"

מן הסתם הן מקנאות..

ואפשר גם לקחת את זה בכיף, כאילו לחשוב "שיגידו, אני לוקחת את זה בתור בדיחה"

טוב תודה כולםםםםםםבלונדינית עם גוונים

אפשר לתת עוד זוית מבט?קולמוס הנפש.

לי יש בחור בכיתה, שיש לו קול קצת בעייתי.. אפשר לשמוע אותו, אבל הבחור הזה נוהג לשיר בצווחות אימים.. ולעלות הרבה מעבר לאוקטבה שהגרון שלו מסוגל להגיע.. ואי אפשר פשוט לסבול את זה.... מחריש אוזניים.

לי עצמי אני לא חושב שיש לי קול יפה במיוחד.. ולכן, אמנם זה לא יפה שאומרים לך ''הקול שלך מכוער'', אבל צריך גם לדעת להתחשב באחרים, וזה לא אומר שלא לשיר, אבל לשיר בצורה שתהיה נוחה לכולם, ולא בצורה של ''ככה בא לי לשיר, ותסתמו את האוזניים כולם אם אתם לא רוצים לשמוע''..

פשוט להתחשב, ולשיר, אבל בטונים נורמליים, ולא בצורה שכולם ישמעו אותך.. בצורה כזו, גם אתה תשיר ותהנה, וגם לא כולם יצטרכו לסבול..

אני אישית מודעת לקול שלי שהוא לא כזה יפה ולכן אני מתחשבתה'הואהמלך

בעולם, ויש לי חברות שלא מודעות לזה וזה מציק לי  מאוד... תעשי מה שבא לך

אז שלא תדבר?נועה גבריאל
היא לא נראלי מדברת על מצב שהיא שרה וצובחת ואז חברות שלה אומרות לה שהקול שלה לא משו,אלא בדיבור רגיל.ככה לפחות אני הבנתי...
איך שלי היה נשמע זה שאומרים לה את זה על שירהקולמוס הנפש.

וכמו העצה שהציעו לה לשלוח הקלטה שלה שרה לחברות אחרות ולראות מה הם יגיבו..

אז היה נשמע שזה על שירה, אבל במקום ''להתווכח'', תבוא ''רוצה לעוף'' ותפשוט לנו את הספקות

חח אני פה , איך בנות אחרות לא מהכיתה אומרות לי שאני שרה יפהבלונדינית עם גוונים

ורק הכיתה כל היום יורדות עלי ולא רק בשירה גם על איך שאני נראית

באמת אל תשימי עליהן,זה קשהנועה גבריאל

אבל זה פוגע בך בסופו של דבר. אם כל פעם ירדו עליך לגבי המראה החיצוני, יגיע יום ובאמת תחשבי שאת מכוערת,וזה הדבר הכי גרוע שיש. תנסי להרים לעצמך קצת...

זה בדיוק מה שקורהבלונדינית עם גוונים

שאת חושבת שאת מכוערת???נועה גבריאל

אז לא נשמה,תתחילי לעבוד על זהנועה גבריאל

אל תתני לאף אחת להוריד לך את הביטחון,אמיתי! זה ישמע מצחיק ממש,אבל פעם המחנכת שלי אמרה שנגיד אם מישי מרגישה לא יפה במיוחד,אז כשהיא מסתכלת על עצמה במראה שתתחיל להחמיא לעצמה בקול, ווואלה זה נראלי עובד. אני אישית עושה את זה בכל מיני תחומים וזה באמת עובד. יש ממש כוח לדיבור...

גם אני שמעתי על בנות כאלהמתולתלת בנשמה
זה נראה טיפה מוזר אבל וואלה זה עובד כאילו לא מנסיון אישי אבל זה עובד
לא ממש עובד.....בלונדינית עם גוונים

כן.. עזבי זה הבעיות הקטנות שלי עכשיובלונדינית עם גוונים

וואי באסה...נועה גבריאל

גם בכללי כן עלה לי הביטחון גם במראה שלי וכובלונדינית עם גוונים

באמת שתודה הבעיה יותר זה הקול שלי

שהוא באמת יפה אבל בנות מקנאות

נו אז למעשה את חושבת שהוא יפהנועה גבריאל

אז באמת אך תקשיבי להם, חשבתי שאת בעצמך כבר חושבת שהוא מכוער...

אמר מי שאמר, ומהללאל נראה לי יודע מי: החן בעיני המתבונןאבייאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך