חברות אומרות לי שיש לי קול מכוער וזה מוריד לי מה לעשות??????בלונדינית עם גוונים

מוריד לך מה?קולמוס הנפש.

הצעה מנסיון:הכתב והמכתב

לא להתייחס!! הייתי בחג באיזה בית חב"ד, ועשינו תהלוכה בין הבתי כנסיות לשמח יהודים ולרקוד לכבוד החג. אני שרתי וסלסלתי להנאתי - ואיזה שתי חברים שברשמי יש להם קול יפה קינטרו אותי קצת - לא התייחסתי, והם ירדו ממני. ככה זה. מי שמקנטר - מקנא! תשירי להנאתך ואף אחד לא יכתיב לך מה לעשות בקול שה' נתן לך!!

את אוהבת לשיר?משקפת
את חושבת שאת שרה יפה?
אז תמשיכי בזה תמיד יהיה מי שיעיר ויגיד מה שאנחנו צריכים לעשות זה להמשיך בדברים שאנחנו אוהבים והלזיז הצידה את הדברים שמפריעים זה אולי לא תמיד קל ואני אומר את זה גם לעצמי אבל אף בן אדם אין לו זכות לפגוע בדברים שעושים לנו טוב
לי יש קול בס בצורה נוראיתחובה?
וחברים שלי צחקו על זה וזרמתי איתם, ואז הפכנו את זה לסוג של בדיחה.
חח טוב תודה כולם!!!בלונדינית עם גוונים

לפעמים אנשים חושבים שהם נשמעים מעולהאביי

אפילו אני יודעת שיש לי קול סביר, אבל אנשים מסויימים יגידו לי שהוא טוב יותר או פחות על פי שיפוטם.

יש בעיה אחת בכול הדור הזה: שכולם בטוחים שהם כישרוניים בכול דבר, שהלוואי והיינו, אבל למה לא לנסות?

פשוט תקליטי את עצמך ותקשיבי לזה, אני יודעת ששיפרתי את צורת השירה שלי מזה כמה פעמים בחיים.

חוץ מזה יש אנשים שהם לא שרים, הם צועקים, כמה שינסו להסביר להם זה לא הולך, הפתרון הוא פשוט להמניך את הווליום ולנסו להעלות את היכולת הווקאלית

שיהיה בהצלחה!

הקלטתי ושלחתי גם לבנות שלא מכירות אותי כל כךבלונדינית עם גוונים

ונחש מה? הם התלהבו וואוו וכו אז זה לא בעיה שליבלונדינית עם גוונים

זה חוסר פרגון של אנשים

וואי כל כךנועה גבריאל
לא להקשיב להןמתולתלת בנשמה
תמיד יהיה לאנשים מה להגיד צריך פשוט לדעת לא להתייחס
אני חושבתנועה גבריאל
שתמיד יהיה לאנשים מה להגיד בכל תחום, את צריכה לדעת קצת לנפנף. אני אומרת את זה תמיד גם לעצמי,זה ממש חשוב!
ולעניין הקול, הקול שאת שומעת הוא לא הקול שאחרים שומעים אותך(אין לי מושג איך קוראים לתופעה הזו,אבל פתחו פה פעם שרשור על זה),ככה שאת גם יכולה לשמוע את עצמך שונה מאחרים ויש מצב שבעניהם זה פחות יפה,אבל מה זה משפיע עליך?! את צריכה לחפש נקודות טובות שלך בעצמך ולהרים לך את הביטחון,לא עכשיו לעוף על עצמך רצח,אבל כן שתגידי טוב ובטוחה במי שאת. אז נגיד שאין לך קול מושלם,אבל בטוח יש בך מליון ואחד דברים שאין באותן חברות והן הרבה יותר עדיפים על קול,בין אם זה מידות באישיות,בין אם זה מראה חיצוני ועוד כישרונות למיניהם. אני יכולה להגיד לך שגם לי היה עניין דומה,ובאמת שהתחלתי להסתכל עח הדברים הטובים שבי והתחלתי להרים לעצמי את הביטחון ממש,גם לקחתי מחמאות של אנשים ונתתי להם חשיבות כמו הערות לא טובות של אנשים,ותאמיני לי שבטוח את מקבלת הרבה יותר מחמאות מהערות עוקצניות,אז תתייחסי אליהם באותה מידה ותראי שיש משקל הרבה יותר גדול לפירגונים שנותנים לך ולדברים הטובים שבך! בהצלחה!
לדעתינופל - קם

לדעת מי את באמת, ולכן את לא צריכה להתייחס לכל איזו אחת שתגיד לך "ככה וככה"

מן הסתם הן מקנאות..

ואפשר גם לקחת את זה בכיף, כאילו לחשוב "שיגידו, אני לוקחת את זה בתור בדיחה"

טוב תודה כולםםםםםםבלונדינית עם גוונים

אפשר לתת עוד זוית מבט?קולמוס הנפש.

לי יש בחור בכיתה, שיש לו קול קצת בעייתי.. אפשר לשמוע אותו, אבל הבחור הזה נוהג לשיר בצווחות אימים.. ולעלות הרבה מעבר לאוקטבה שהגרון שלו מסוגל להגיע.. ואי אפשר פשוט לסבול את זה.... מחריש אוזניים.

לי עצמי אני לא חושב שיש לי קול יפה במיוחד.. ולכן, אמנם זה לא יפה שאומרים לך ''הקול שלך מכוער'', אבל צריך גם לדעת להתחשב באחרים, וזה לא אומר שלא לשיר, אבל לשיר בצורה שתהיה נוחה לכולם, ולא בצורה של ''ככה בא לי לשיר, ותסתמו את האוזניים כולם אם אתם לא רוצים לשמוע''..

פשוט להתחשב, ולשיר, אבל בטונים נורמליים, ולא בצורה שכולם ישמעו אותך.. בצורה כזו, גם אתה תשיר ותהנה, וגם לא כולם יצטרכו לסבול..

אני אישית מודעת לקול שלי שהוא לא כזה יפה ולכן אני מתחשבתה'הואהמלך

בעולם, ויש לי חברות שלא מודעות לזה וזה מציק לי  מאוד... תעשי מה שבא לך

אז שלא תדבר?נועה גבריאל
היא לא נראלי מדברת על מצב שהיא שרה וצובחת ואז חברות שלה אומרות לה שהקול שלה לא משו,אלא בדיבור רגיל.ככה לפחות אני הבנתי...
איך שלי היה נשמע זה שאומרים לה את זה על שירהקולמוס הנפש.

וכמו העצה שהציעו לה לשלוח הקלטה שלה שרה לחברות אחרות ולראות מה הם יגיבו..

אז היה נשמע שזה על שירה, אבל במקום ''להתווכח'', תבוא ''רוצה לעוף'' ותפשוט לנו את הספקות

חח אני פה , איך בנות אחרות לא מהכיתה אומרות לי שאני שרה יפהבלונדינית עם גוונים

ורק הכיתה כל היום יורדות עלי ולא רק בשירה גם על איך שאני נראית

באמת אל תשימי עליהן,זה קשהנועה גבריאל

אבל זה פוגע בך בסופו של דבר. אם כל פעם ירדו עליך לגבי המראה החיצוני, יגיע יום ובאמת תחשבי שאת מכוערת,וזה הדבר הכי גרוע שיש. תנסי להרים לעצמך קצת...

זה בדיוק מה שקורהבלונדינית עם גוונים

שאת חושבת שאת מכוערת???נועה גבריאל

אז לא נשמה,תתחילי לעבוד על זהנועה גבריאל

אל תתני לאף אחת להוריד לך את הביטחון,אמיתי! זה ישמע מצחיק ממש,אבל פעם המחנכת שלי אמרה שנגיד אם מישי מרגישה לא יפה במיוחד,אז כשהיא מסתכלת על עצמה במראה שתתחיל להחמיא לעצמה בקול, ווואלה זה נראלי עובד. אני אישית עושה את זה בכל מיני תחומים וזה באמת עובד. יש ממש כוח לדיבור...

גם אני שמעתי על בנות כאלהמתולתלת בנשמה
זה נראה טיפה מוזר אבל וואלה זה עובד כאילו לא מנסיון אישי אבל זה עובד
לא ממש עובד.....בלונדינית עם גוונים

כן.. עזבי זה הבעיות הקטנות שלי עכשיובלונדינית עם גוונים

וואי באסה...נועה גבריאל

גם בכללי כן עלה לי הביטחון גם במראה שלי וכובלונדינית עם גוונים

באמת שתודה הבעיה יותר זה הקול שלי

שהוא באמת יפה אבל בנות מקנאות

נו אז למעשה את חושבת שהוא יפהנועה גבריאל

אז באמת אך תקשיבי להם, חשבתי שאת בעצמך כבר חושבת שהוא מכוער...

אמר מי שאמר, ומהללאל נראה לי יודע מי: החן בעיני המתבונןאבייאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך