אז אני משתדל להעיר למורה במהלך השיעור בצורה מכובדת, אבל המורים צועקים עלי שזה חוצפה שאני מתקן אותם ואז מוציאים אותי מהכיתה!
אז מה לעשות? אני לא מסוגל לראות שמורים מלמדים טעויות ואז בסוף התלמידים משלמים על זה במבחנים!
יש לכם רעיון איך לא יצעקו עלי?
זה מסובך
אולי תלך אל המורה כשהתלמידים עובדים או משהו , ותגיד לו בשקט באמצע השיעור
או שאחרי השיעור והוא יכנס ויגיד את הטעות , המורים לא מטעים בכוונה
מה שעושים זה נותנים למורה להבין ורק רומזים בצורה חכמה 
ואז היא חושבת שהיא עלתה על זה לבד...
ואם אי אפשר אז עושים כאילו לא מבינים למה היא התכוונה במקום של הטעות ואז היא רואה שהיא טעתה
לפעמים כשאני יודעת שמורות יתעצבנו לא משנה מה אני יאמר אני אומרת את מה שרציתי לחברה לידי
כי אני מבינה שרוצים שכל הכיתה תדע ותבין אבל על חשבון מה זה?
אז מי שיושבות לידי יודעות ואין מה לעשות
אולי תנסה לכתוב להם שם שלדעתך מדובר בטעות, ולמה.
למורים נורא נורא חשוב הכבוד שלהם...
והכבוד שלהם לא כזה חשוב להם כמו הידע של התלמידים.. אז אם משהו מתקן אותם בדרך ארץ, לא יקרה לו שום דבר.. וישמחו דווקא..
ממנו, המורים שלך חייבים לעבוד על עצמם! בכל מקרה אין לי רעיון איך לעזור לך אבל בהצלחה!
או לשאול שאלה שתגרום לו לשים לב. (אם זה טעות שנפלה לו בשגגה ולא מחוסר ידע)
למשל - "לא הבנתי איך הגעת מא' לב', אתה יכול להסביר?" ואם הוא עונה בלי לשים לב, אז לשאול- "אבל הרי ככה וככה..."
קיצור, לא חייבים להגיד לו במפורש שהוא טועה כדי שהוא יבין את זה.
או להגיד- "אני זוכר ערך שפעם למדתי משהו כזה וכזה, אז זה לא נכון מה שהבנתי אז?", ושוב אם הוא לא מרגיש בטעות מאיזושהי סיבה, אפשר להמשיך- "אבל זה קצת מוזר כי זה היה אמין". ואז אגב, אפילו אם הוא יתעקש, כבר זה נכנס לאנשים בראש לפחות ברמה מסוימת.
ובכל מקרה, יש טעויות שהן לא כל כך נוראיות, ולא על כל טעות צריך להעיר. ולא חייבים לריב עם המורים על כל דבר. היה לי מבחן שמורה הוריד לי על זה שכתבתי תשובה נכונה, בנושא שהוא לא הבין בו, ניסיתי להתווכח איתו, אבל זה לא עזר אז ויתרתי וזהו... (שמו אותו להיות מורה של מקצוע שזר לו, ובמקרה אבא שלי מומחה בתחום...)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים