המממ,מגובלת-

אני בחורת סמינר. כזו שלא חלמה שאי פעם תגיע למצב של כתיבת המכתב הזה עצמו. הייתי עובדת ה' בכל נימי דמי, מחוברת אליו באהבת אינסוף, עושה את רצונו. הייתי הבת העילית שבכיתה, זו שכולם הצביעו עליה ואמרו: 'היא תגדל לכלילת המעלות'.
יום אחד הכל השתנה.
פתחתי מייל. הכל היה סבבה. מה הבעיה? שליחת הודעות לחברות, מה כבר יכול לקרות מזה?!
פשוט לא העליתי בדמיון הכי מופרע שלי את חלום הבלהות אליו אקלע.
בתחילה המייל לא היה חלק בלתי נפרד מחיי היומיום שלי. אמנם הייתי מתכתבת אך לא על חשבון שעות גורפות ביום. לעיתי קרובות אף לא הייתי מתעניינת בו כי לא היה בתיבות שום דבר מעניין.
מסקרן.
עד שנפתחו הצ'אטים. דרך מהירה ונוחה לתקשורת בין אישית מתקתקת. ההודעות נשלחות בו זמנית להוא שמעבר לרשת. עובדת ההנגאהוט המריצה את האצבעות על המקלדת וממילא גם הכיסא קיבל משא קבוע מדיי יום, פחות שעות חופשה.
יום אחד נכנסתי לקישור שקיבלתי מחברה. היו שם בנות חמודות, כובשות כאלה.
וגם בנים.
בהבזק קונקרטי כמעט הידקתי את אמתי על לחצן ההתנתקות מהאתר, אך כפות ידיי לא נתנו את האישור הנחוץ, היצר לפת את הגירויים שלי בתאווה מטורפת. כזו שלא ידעתי שקיימת בתוכי, התגלתה במלוא פלצותה ברגע האמת.
המערבולת סחררה אותי, שינתה אותי לבלי היכר.
פנימית.
חיצונית התלבשתי כרגיל, לבד מספר שינויים בלתי מורגשים. לא החלפתי זהות, לא התפקרתי, לא הדרתי רגליי מספסל הלימודים ואפילו לא הפסקתי לדבר עם חברותיי על דברים שבעלמא. אלה שקודם היו בראש מעיניי וכעת הפכו לחסרי ערך או משמעות באחוזיי הגרם.
אבל תעיד נשמתי שהיא הוכתמה. הלכלוך שדבק בה פשט, גדל לפרופורציות לא רצויות בעליל. לא עברה יממה חסרת התכתבות רודפת שעות ולילות, שבתומה לא פסק מצפוני מלנסר אותי, אוכף אותי בחנק מעציב.
רציתי לפרמט. להקיש קונטרול זד בתא המח הספציפי ולשכוח מהכל. לחזור לילדה התמימה הזאת שאי פעם הייתי. זו שהתפללה והתכוונה באמת לכל מילה שלה.
כן. ההיא שיושבת עכשיו מבוישת בפינה בלב שלי, מכווצת.
ההתכתבות לא נבלמה בפורום. היא גלשה למקומות אישיים ועד מהרה נוצר לי קשר עם בחור חרדי. עאלק חרד לדבר ה'. הסתבר שתואר מחמיא זה ניתן לו אך ורק בשל הופעתו החיצונית.
שחור לבן. מה, אין מ צ ב שיש בו פסול, נכון? הוא אפילו בישיבה! אמנם פה ושם מתחפף למקומות לא ראויים לקטגוריה בה הוא כלול, אך הוא "בחור ישיבה".
מ-ה ה-ב-ע-יה-?-?-?-?

אם היה בידי להסתכל על ההתכתבויות שלי עם הבנאדם הייתי מקבלת שבץ מהזרימה ההזויה שהזניקה אותי להר השחור. הוא היה מתכתב איתי על הדברים הכי פנימיים ואישיים. אם נציין את ההשקפות הרוחניות, הלאה לפריטה בנבכי הנפש וכלה ברגשות פיזיים, תחושות וחשקים מתועבים.
מעולם לא ראיתי אותו במציאות, רק בתמונות. דבר שהיה נס בפני עצמו.
אילו הייתה זו הבמה לשידור אמרותיו ומשפטי החץ הרכים של הבחור ברשתו נתפשתי, הייתי משתפת. אולם המבין יבין.
אם הייתם מנבאים לי לפני חצי שנה שאעבור את שעברתי, הייתי נועצת בכם מבט ארסי., פגוע. זה פשוט לא היה הגיוני. לא נתפס. וכל הקטסטרופה הזו ממה?!
מדואר אלקטרוני. 'מייל' בשמו המסוגנן.
כעבור זמן קצר הבנתי שהמהלך הדרסטי הזה לא טוב לי, ואני עלולה לפול לבלי תקומה. פקדתי על עצמי לחתוך ולגמור עם העניין הסרוח הזה. איך אני מעיזה לתלות על שפתייך לחשי תפילה בעת שלחש השטן משחק בך כאוותו?!
עת שנגדשה סאת סבלי, הברקתי לו מכתב ארוך בו פירטתי הכל מאלף עד תו. התשובה שקיבלתי הייתה פוגענית כל כך שאני לא יכולה לרפרף אותה במחשבתי כלל.
'להיכן נעלמה האהבה?' השבתי המומה. 'הרי עד רגע זה הבנת אותי כל כך, וכל צער שלי היה קשור גם בך. מה קרה פתאום?! כאשר אני לא מספקת לך את רצונותיי אתה שולח בי מדקרות חצובות?! אפה הרגש הצבוע שלך, אה? אפה???!!!'
איפה!
'אני כועס כי אני אוהב אותך באמת, והקשר שלי אלייך הוא שגם מוריד לי דמעות עכשיו. למה את עושה לי את זה?? ככה את מאנפפת אותי??? לעולם לא אסלח לך על כך. לעולם!'
זו היית תשובתו.
לאחר דין ודברים החלטתי שאני מתעלמת. הוא חושב שזרקתי אותי מתוך שלא רציתי בו ולא מתוך צדיקות – שיערב לו. אני את חיי לא הולכת לרמוס תחת רגשותיו. עם כל הכבוד, גם לי יש תחושות.
לפני יומיים הלכתי עם חברה לקנות משהו בסופר שליד הבית שלי. דיברנו על הבגרות שעברנו, על נושאי שיחה משמימים, כשלפתע, לתומי, העפתי מבט הצידה.
הוא היה שם. תנוחת ישיבתו משגרת לי כל כולה את שפזמן, והצחוק שבקע מפיו כתזמורתו של בעל המאה עיניים.
הלב שלי שקע בקרבי, והדופק נחת כבהענקת כאפה חובטת, משתקת. אילו הייתה מראה מונחת מול עיניי, בטוחה אני כי הצבע שעל פניי הוריק ולחיי שקעו בתדהמה.

באבחת רע, חטפתי את שרוולה של חברתי ומשכתי אותה לכיווני. התחלתי למהר כאחת שהשתבשה עליה דעתה, רגלי נסות מהאזור במרוצה. חברתי הסתכלה עליי בהלם. לא הבינה מה הבומרנג ששיבש את התנהגותי.
כל שאלותיה נותרו ללא מענה, דמעותיי זרמו בפחד. 'אם תהייה עוד פעם אחת כזו', לחשתי בסערה, 'אפנה למשטרה'.
ייתכן שאם הייתי לבד, או לחילופין, במקום מבודד יותר, המפגש המרטיט היה נחתם אחרת. ואני לא רוצה להעלות אף לא אפשרות בודדה. תתפרעו עם הדמיון, תרחיבו אופקים, כן. כאן זה המקום. פה זו החובה.
זהו. עד כאן הסיפור. אני מקווה שאתם מזועזעים דייכם מהמקרה בכדי להבין שכל אינטרנט שהוא, זה לא משחק ילדים.
לא. לא באתי למחוק הכל. להכליל. פשוט תגנו על עצמיכם. תציבו חומות הגנה סביבכם, ואם הורה קורא את זה אזי שתהייה דרוך תמיד ברדאר ילדך.
מווירטואלי – זה עלול להפוך לריאלי.
הסכנה גדולה משאתם יכולים לתאר.

 

 

מה אומרים??

וואו... תודה רבה לך על זה...נגרינסקי
סיפורים כאלה תמיד צריכים להיות לנו במודעות...
זו מציאות ככ שכיחה בתלבושות רבות...

כל הכבוד לך על המשמעת העצמית שהצלחת לחלץ.
יהי רצון שיהא ה' בעזרך ובעזר כולם תמיד לידע להתמודד מול מציאות הרסנית שכזו...
וואושמינייייייסט

אשריך אשריך ועוד פעם אשריך! איזה תעצומות נפש... ואיזה עוד אתגרים ה' מזמן לך כדי שתגלי עוד כמה את כל כך חזקה ותמימה ומאמינה ואמיתית ומתגברת... ועוד יוצאת מזה מחוזקת ויוצאת להאיר לכולם... ממש תודה. ובהצלחה בהמשך להתנתק מזה.

ואוו גרמת לי לחשובבלונדינית עם גוונים


וואו כל הכבוד על האומץ לשתףhi guys

אני חושבת שזה ממש לא מובן מאליו שהצלחת לסיים איתו את הקשר למרות כל המניפולציות שהבחור הפעיל עלייך

יש בנות שהיו נכנעות אבל את לא, וזה מראה עד כמה את עדיין בפנים חזקה, רוחנית ופיזית

מה שכתבת בהחלט מחזק את הידיעה שיש להישמר במרחב הוירטואלי!

תודה לך

תודה רבה על השיתוףדוסית שפיציתאחרונה


..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך