יש לי בעיות עם איזה חברה...דסדוסה

יש לי איזה חברה שבעיקרון אין שום קשר בינינו או סיבה הגיונית שנתחבר אבל לא יודעת להסביר.. ראיתי אותה וכאילו החלטתי שהיא תהיה חברה שלי.. בעיקרון כל השיחות שלנו זה כזה: "מה שלומך?" "ברוך ה'" "אה.. יופי.."  *---שתיקה מביכה---* "טוב אני צריכה ללכת" "ביי"

קיצור ואני גם לא יודעת מה היא חושבת עלי.. בעיקרון אין שום סיבה הגיונית שנמשיך להיות חברות אבל לוידעת.. קשה להסביר.. אני כאילו רוצה להיות חברה שלה ברמות! משהו בה מקסים אותי! וזה לא שהיא איזה ילדה כריזמטית ברמות או משהו היא לא כזאת בכלל! וזה לא שחסר לי חברות! ברוך ה' אני במעמד חברתי מאוד גבוה! קיצור..  קשה להסביר מקווה שהבנתם... אבל זה מציק לי ברמות!!

מכירה את זה משתי הצדדים.דמעה שקופה

היו בנות שלא התחברתי איתן והן רצו להיות חברות שלי וקרה לי גםדמעה שקופה

ההפך. (כמוך)

קרה לי.. אני די בלחץ, עם התארגנויות לטיסה, אבל אולי בהמשךקולמוס הנפש.

אתפנה, ואשב לכתוב תשובה..

טוב.. לא רואה שאספיק. אבל בקצרהקולמוס הנפש.

קרה לי, היה קצת זמן של פאדיחה כזה.. שלום שלום, בי להתראות וכו'..

אבל בסוף ''אזרתי אומץ'', ניגשתי, דיברתי איתו.. מאיפה אתה, כמה אחים אתם.. סתם שאלות כדי לפתוח שיחה, ואחרי זה כבר זרמנו, ונהיינו חברים ממש טובים.. אז הדקות של פתיחת שיחה, הם מסובכות, והסמקתי ברמות שם.. אבל אחרי זה, אם את מרגישה שאת רוצה שהיא תהיה חברה שלך, ונראה לך שזה יצליח, אז אחרי זה ממש שווה.. 

אצלי זה היה בחור שבכלל לא הכרתי, אפילו לא מהכיתה שלי או משהו, נפגשנו בישיבת קיץ, אבל אם זה אחת מהכיתה, אז את יכולה לנסות לעשות שיעורים איתה, או משהו כזה, או לחכות לאיזה הזדמנות, כמו טיול, ולהיות ''בת זוג'' שלה.

או אם יש קעמפ מסויים או מחנה קיץ, או משהו דומה, לנסות להיות איתה בחדר, כי מנסיון, דברים כמו אלה, מאד מקרבים בין אנשים..

כל זה כמובן אם את רוצה באמת להיות חברה שלה.

אם ההרגשה הזו מציקה לך, ואת רוצה להשתחרר ממנה.. אז תשאלי משהו אחר.. כי לי עד עכשיו כל פעם שהרגשתי שממש יהיה כיף אם אני יהיה חבר של משהו, ההרגשה שלי צדקה.. אז אני לא יכול לתת עצות איך לדחות את ההרגשה

וואיטונה(לא דג)

לא קרה לי אבל ראיתי על חברות שלי....

תאמת, לא יודעת לייעץ לך...

אז שולחת חיבוק ותמיכה מרחוק...

הבנתינועה גבריאל
תנסי ליצור קשר מעבר ל'מה קורה',קשר כמו שתיארת בעיני זה לא נחשב קשר של חברות,אלא סתם של איזה אחת מהשכבה שאת אומרת לה שלום...אני חושבת שכדאי שתפתחי איתה יותר נושאי שיחה,או שתנסי להכניס אותה לחבורה שלך(אם את נמצאת באחת כזו) או סתם לקרוא לה שאת עם חברות אחרות,וזה יכול יותר לזרום.
אתם לא מבינים מה קרה לי!. חברה שממש רציתי להיות חברה שלה אבלנפשי ערגה

יש לה חברה שכאילו חוסמת אותנו, וזה ממש לא נעים.. נגיד אני מדברת איתה כזה ואז החברה האחרת מגיעה ואז אני מרגישה ממש מפריעה

למה את צריכה להרגיש מפריעה??אם כבר הזו שנדחפה..נועה גבריאל
ככה ההרגשה זה באמת מוזרנפשי ערגה

ולא באלי להרגיש ככה אבל כל פעם ככה אני מרגישהנפשי ערגה

מה את חושבת שיעזור לך לא להרגיש ככה?נועה גבריאל
אולי תנסי לפתוח את את הנושא שיח כשאותה אחת "נדחפת",או שתדברי עם החברה הזו כשההיא "הנדחפת" לו נמצאת,או שזו סתם הרגשה שלך?!
זה לא נעים!! אני ירגיש שאני מנסה להפריד ביניהםנפשי ערגה

למה להםריד?אני חושבת שזה סתם הרגשה שלךנועה גבריאל
ואני מבינה על מה את מדברת...אל תנסי להפריד חס ושלום,פשוט אל תתני לזה להפריד בניך לבין חברה שלך.
מה זאת אומרת? איך?נפשי ערגה

אני לא ממש ירדתי לעומק הפרטיםנועה גבריאל
אם תפרטי יותר אולי אצליח יותר להבין..
איך להתקרב אליה בלי להראות כאילו אני מנסה להפריד ביניהם?נפשי ערגה

כן,אבל למה את מרגישה שאת מנסה להפריד בניהם?איך נוצר מצב כזה?נועה גבריאל
כי זה נראה ככה. הם מדברות כזה ואז אני מרגישה ממש מיותרתנפשי ערגה

טובנועה גבריאלאחרונה
אני לא יודעת כ"כ מה המצב בדיוק. אבל אני חושבת שאת ממש לא צריכה להרגיש תקועה,כי הרי את זו שמתחילה את השיחה עם החברה. ואולי כדאי שתנסי לפתוח נושאים מעניינים גם כש"ההיא" נדחפת ,ותנסי לקחת חלק משמעותי מהשיחה,וסוג של להוביל אותה,ככה תרגישי יותר במרכז העניינים ופחות תקועה,לעניות דעתי.
מנסה לענותהָיוֹ הָיָה

תפתחי דיון על נושא כלשהוא (ידוע לך על משהו שהיא אוהבת? מתעניינת? תשאלי על משהו בנושא הזה "ראית ש...?" או "מה דעתך על...?" וכמובן - על המשפחה, החיים וכו'.

אולי תציעי לה ללכת איתך בערב לאיזה פארק או משהו "סתם כי באלך להסתובב ולא באלך לבד, והיא נראית לך מתאימה".

בהצלוחה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך