היי.soul.

אולי זו פריקה, עוד לא החלטתי

אני שביעיסטית

מוצפת בגרויות עד מעל המוח כישלונות בלי סוף ומעט מאוד מוטיבציה

נשמע מוכר?

מקווה שלא

אני לא טיפוס שמתחבר ללימודי מתמטיקה גבוהים או לאופן הקריטי הזה שבו אני מוכרחה לדעת איך מנקדים את רשימת עריץ 

מצטערת, ובכלל, וולקאם הפרעות קשב וריכוז אהובות שלי, מתה עליכם

אני לא רוצה לאכזב אף אחד, אז אני מורידה את הראש ומהנהנת כשאומרים לי שאני צריכה להוציא מעצמי יותר

לעלות את הציון להעלות הקבצה להעלות את מנת המשכל הנלוזה שלי

אחלה

בסדר

בוצע.

אני מאמינה, מבטיחה לכם, ה' יעזור לי

אבל אני לא מוצאת את הכוחות שלי להשתדלות

אמיתי

אני טיפוס שמעדיף לשבת בנחת וללמוד תורה כל היום

מסתבר שנולדתי בת ומסלול החיים שלי הוביל אותי לכיוון אחר

לא מתלוננת, תודה אבא.

אבל כרגע אני מוצפת בגרויות עד מעל המוח כישלונות בלי סוף ומעט מאוד מוטיבציה

אמרתי?

אחלה

אני רוצה שבעלי ילמד תורה, אני רוצה ללמוד איתו ולהתעלם מהעובדה שמישהו צריך להביא כסף הביתה

להתעלם מהעובדה שאם אני באמת רוצה בית של תורה אני צריכה להשקיע עכשיו כדי להוציא תעודת בגרות טובה להתקבל למקום לימודים טוב להוציא תואר או שניים ושהבעל המתוק שלי יוכל ללמוד בנחת

אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה

אני אני יושבת פה כותבת מילים פשוטות מתוך הלב שלי שכנראה יכה אותי מחר על שלא עצרתי את עצמי

אני רק רוצה ללמוד

תורה

אבא, אתה יכול לפתור את זה נכון?

אם יש לכם דברי חכמה לחלוק אני אשמח

אפילו כמה שיעזרו לי להתנער וללכת ללמוד הסתברות

מרתק |:

נ.ב.

דיברתי עכשיו עם המורה

היא אמרה שאין לי סיכוי

(זה מעודד, תודה אבא 🙃 🙄)

מה היא אמרה לך??????קרובה
שתתפטר ומהר.
אני מבינה ממש. כמעט כל מילה.חוץ מהפרעות קשב.
אני מוצפת בגרויות(הרבה יותר ממך. יותר מכפול שאלונים) , ללא כח ושנאה עצומה ועמוקה ללימודים בכלל ומתמטיקה בפרט.
א-ב-ל, אני חושבת שאת צריכה לברר לעצמך למה את לומדת. בשביל מה. לא סיבה שכולם אמרו כי ככה.
אם באמת תביני את המטרה שאת מנסה להגיע אליה- זה יתן מוטיבציה.

חוץ מזה שיש לך סיכוי. אני לא יכולה לשמוע את המשפט הזה. שמעתי אותו יותר מדיי פעמים וזה לא עשה לי טוב מעולם.
כתבתי למה אני לומדת. שתהיה לי דרך לכלכל את עצמי עוד כמה שניםsoul.

אבל זה נוגד את הרצון הפנימי שלי

שהוא קצת מנותק מהמציאות (נראלי) אבל הוא מבטא רצון טוב

שתדעי שאני מבינה אותך לגמרינועה גבריאל
אני גם מוצפת בבגרויות עד למעל הראש,וגם לי אפסו הכוחות...
מה שכן אני ממש חושבת שכדאי לתת פוש אחרון כי עוד שניה סוף שנה,ותוכלי גם להיעזר בכל מיני אתרים באינטרנט בנוגע למתמטיקה. מכירה אתר בשם גול?אחלה דבר,מלמדים ממש מהיסוד!! יש גם שיעורים פרטיים ברשת שהם חינם!
שולחת לך כוחות!שתדעי שאת ממש ממש לא היחידה שמרגישה ככה!
אולי תנסי למצוא עכשיו משהו טוב?תעיתי

כי זה סיוט ברמות על ללמוד ככה

מניסיון כואבחיוך

נגיד למצוא משהו שכיף עכשיו, מטרה עכשווית, ולא משהו רחוק כי זה קשה רצח לחיות רק בשביל מטרה רחוקה.

כאילו פעם אמרו לנו שהחיים זה כמו נהיגת שטח, עין לרחוק ועין לקרוב,

כאילו חוץ מהמטרה אידיאלית ענקית, צריך גם להסתכל על המטרות הקטנות שבדרך המכשולים וכאלה..

ולהנות גם מהם..

זה אידיאל מהמם בעיקרון, רק לא סגורה על איך ממשים אותו...

בהצלחה נשמה

יש לי דברים ומטרות טובותsoul.

יומיומיות

אבל הם לא חלק מאותה מטרה, לכן אין קשר בין אותן מטרות קטנות לעצם המאמץ הזה שעולה לי פעם אחר פעם בכישלון

ו@נועה גבריאל

תודה על מה שכתבת, אני משתמשת כבר בכל אותם עזרים אלה שבחינם וגם אלו שלא

כולל נסיעה למרחק לשיעורים פרטיים וויתור על דברים אחרים כמו יציאות וכאלה

ועוזר לך?נועה גבריאל
לאsoul.

אולי באופן מזערי

אז מה כן יכול לעזור לך?או שאת לא יודעת?נועה גבריאל
לא יודעת, הלכתי על לפתוח פה שרשורsoul.

כנראה המקסימום שיש לי לעשות זה לקוות למעט מוטיבציה 🙄

תתפללי,זה הכי טוב!וכמובן לעשות השתדלות..נועה גבריאל
ברור , זה כל מה שנשאר ליsoul.

בעצם זה כל מה שהיה לי מההתחלה

מזדהה איתך מאוד, אני גם הרגשתי ככה כשהייתי באולפנאשוביה!

הייתי ב3 יחידות ועדיין היה לי קשה

אבל לא השקעתי בתכלס, וכיום אני שמחה על זה.. הציון הנמוך לא הוריד לי בכלום בחיים, ב"ה

תודה נראלי soul.

אני משקיעה, עד כמה שאני יכולה

זה לא עוזר, במיוחד לא אחרי עצם הקושי שלי לשבת ללמוד 

אבל תודה

כמה טיפיםhartkebhdxcrd

דבר ראשון, מאחל המון הצלחה, אבל אני מאמין שאת זה כבר אמרו לך הרבה.

מכל מקום, אולי יש לי כמה טיפים שיוכלו לפחות להוריד את הלחץ. דבר ראשון, אם את בשביעית אז את יכולה לעשות כמה בגרויות שנה הבאה. את הקלות אפשר לעשות בחורף, שם בכל מקרה יש פחות לחץ; לדוגמא עברית, או ספרות, או מחשבת, או כל בגרות שיש לך בשביעית והיא לא קשה מצד עצמה אלא פשוט מוסיפה עוד לחץ, שקיים בגלל הבגרויות הקשות (שאני משער שזה אנגלית, מתמטיקה, ואולי מגמה ריאלית כלשהי). כך שכעת יהיה לך יותר זמן לנשום בין בגרות לבגרות.

דבר שני; אם יש מישהו קרוב במשפחה או בחברה שגם אומר לך שאין לך סיכוי, פשוט תיגשי אליו ותסבירי לו עד כמה זה פוגע בך. ומניסיון, זה ה ד ב ר  שהכי פוגע מכל דבר אחר. אפשר להיות גאון ולהיכשל בגלל כאלה דברים, או לא כל כך מוכשר, ולהצליח אם יש מישהו שמעודד אותך בצורה טובה. הרבה פעמים אנשים לא מבינים שזה פוגע. הם חושבים שאת לא משקיעה מספיק, או שפשוט המקצוע או החומר הזה לא מתאים לך. אז למה שלא תרדי מהחומר הזה?   -אז לא. את יודעת מה את עושה, ויש לך יכולות, ואת זה צריך להסביר לאותם אנשים טובים שרוצים לייעץ לך עצות כאלה.

שלישית: תקחי יום אחד בשבוע, שיהיה שלך. תעשי בו מה שאת אוהבת. מכיון שאת בעומס ואין לך זמן פנוי, אני משער שהכי טוב זה יום שבת. את כתבת שאת הכי אוהבת ללמוד תורה. אז הנה; יש לך יממה שלמה, שכל כולה רק שלך. אל  ת ח ש ב י

על הלימודים. במשך השבת הבגרות צריכה לעוף מהראש ותשימי אותם במגירה כלשהי במוח, את ספרי הלימוד תשימי בארון או תכסי אותם, כדי לא לראות אותם, וזהו. מה שאת לומדת זה רק תורה, שאת אוהבת, או כל דבר אחר שאת אוהבת לעשות. אני כותב את זה מניסיון שמאוד עזר לי לעבור את התקופות האלה. 

מקווה שיעזור.

נ.ב. בכל מקרה, אל תוותרי על הרמה הלימודית או על סף הציונים שאת רוצה. זה יכול לעזור מאוד במהלך החיים. וגם בלי קשר לכך - את עומדת כעת לפני אתגר שאם תעמדי בו בהצלחה, זה יהיה בשבילך מקפצה לכל החיים, כשתעמדי במצבי לחץ או אתגרים.

ממש אהבתי!כל מילה במקום!נועה גבריאל
תודה🙂hartkebhdxcrd
תודהsoul.

זה כיוון שלא חשבתי עליו, ואולי זה באמת מה שאעשה

גם ככה יש מקצועות שההקלות בהן לא משמעותיות במיוחד .

היא לא אמרה את זה מרוע לב אותה מורה, אני יודעת

היא כנראה לא חשבה שאני משקיעה מספיק, היא פשוט לא יודעת שכבר נתתי את המקסימום מעצמי

נראלי היא ניסתה דרך שונה להמריץ אותי, זה לא עבד בגלל שאין לי דרכים נוספות להשקיע בכל אופן, השתמשתי בכולן.

גם אחי אומר לי שלא אצליח, באופן כמעט קבוע, הוא גאון, בטח קל לו לדבר, אל אני לא הטיפוס שילך להסביר לו שזה חסר רגישות, ככה שזו מלחמה אבודה

אני אהיה בסדר.

ותודה, זה טיפ מדהים

אני לומדת כבר בעיקרון כמעט כל בוקר, משתדלת להתנתק מהמחשבות והדאגות כמה שניתן

אולי אני צריכה לעשות את זה יותר

אני אשמח לכתוב לך בפרטינפש חיה.אחרונה
אני נשואה ברוך ה'
בעלי לומד
יש לי בגרות ואין לי תואר (זה בהחלט מוסיף, התואר, לפרנסה, אבל אפשר להסתדר גם בלעדיו..... יש לי שכנה שעשתה תואר ששכב 20 שנה במגירה
ומתפרנסת יפה ממשפחתון שיש לה...
ככה שנראלי שזה לא דבר שאי אפשר להשלים במהלך החיים)
ואני מרגישה שאת אומרת דברים נכונים מאד.
יש לך אישיות נהדרת שמשתקפת מהכתיבה שלך.
ומה שבחיים חשוב זה המידות הטובות.
פרנסה זה מאת ה'.

והשם איתך! תמיד תמיד!
הנה כמה עצותשמינייייייסט

מול הטירוף של ההצלחה הגשמית שמבוססת על נתונים חיצוניים בלבד שהחברה שקועה בזה היום צריך פתרון מטורף. (זו הצעה. קחי מה שטוב לך). אמונה ברמה כל כך חזקה שכל הטירוף של העולם לא ישפיע עלי. בטחון. לנסות לעשות השתדלות... אבל אם לא עשית ישר לקום ולהיות רק בשמחה כי המקום שבו את נמצאת- זה בדיוק בדיוק בדיוק המקום בו ה' רצה שתהיי ומשם אפשר להתחיל להתקדם.

אמונה- לדבר עם ה'. להרגיש אותו נוכח, להיות במודעות שהוא נמצא בכל שלב הכי קטן בחיים שלי עד לרמות הכי פשוטות. לבקש ממנו גם על למצא את הסנדלים שלי. 

אני לא בטוח שזה יוביל אותך לבגרות מלאה אבל זה יוביל אותך למקום טוב.

מקווה שעזרתי. בהצלחה

בהחלט, תודהsoul.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך