אוף.משתדלת להיות

יש לי השבוע מתישהו מבחן במתמטיקה, אין לי שום סיכוי בעולם שאני אצליח לעבור אותו...

כבר שבועות שאני מנסה ללמוד את החומר ולתרגל, אבל משהו שם במוח שלי דפוק או שרוט או לא יודעת מה

ומלא אנשים אמרו לי שבקושי אני אצליח 3 יחידות, זה כזה מאכזב שכולן בהקבצה מצליחות ורק אני מטומטמת נשארת מאחורה.

מבינה לגמרי.דמעה שקופה

לאאאאאשמינייייייסט

שום דבר לא דפוק, שום דבר לא שרוט... זה פשוט כנראה לא התחום שלך. אם את רוצה לעבור את זה בטוב- צריך דבר אחד- לא לוותר לעצמך להיות בשמחה. למתוח את השפתיים בחיוך בכל הזדמנות אפשרית, גם כשנדמה שרע... אז מה אם לא תצליחי? זה לא צריך להשפיע על הרגש. אולי צריך לתכנן מסלול מחדש לגבי מה עושים בחיים, אולי צריך מורה פרטית.. אבל לדעתי ברגע שתטפלי ברגשות השליילים גם המח יתחיל לעבוד ולתת תפוקה שלא חשבת שהוא מסוגל...

בהצלחה ממש. מזדהה.

...ברורה כשמש! :)

@משתדלת להיות קודם כל את ממש לא מטומטמת. זה שאת בפיגור בחומר או שקשה לך להבין מקצוע מסוים ממש לא הופך אותך לטיפשה. אל תתביישי לבקש עזרה. אפילו מחברות. תעשי לעצמך יומיומיים בשבוע שבהם את משקיעה שעתיים לחיזוק והכי חשוב- אל תפסיקי להאמין בעצמך! בהצלחהכן

אין לי כח לזהמשתדלת להיות

אני סתם מרגישה יותר דפוקה כשאני מנסה ולא מבינה כלום

איך אפשר לא לוותר לעצמי שאני פשוט לא מצליחה?משתדלת להיות

יש מורה פרטית ויש חברות שמנסות לעזור, פשוט כלום לא נכנס למוח הזה

ואיך אפשר לחייך באילוץ שאני בבאסה רצינית שיש סיכוי ואני לא אעבור את הבגרות במתמטיקה?

עזבי את המח...שמינייייייסט

הקטע הוא- אל תתני למצב להשפיע על הרגש. תהיי מעליו. זה קשה. אבל לא לוותר. לעשות פרצופים לעצמך זה הדבר שהכי עזר לי לפחות. לעשות שטויות. ואם לא תעברי- מה יקרה? הרווחת התמודדות יפה וטובה ובעתיד תדעי לשמוח גם כשיהיו התמודדיות יותר  קשות..

מה זתומרת מה יקרה? זה ידפוק לי את החייםמשתדלת להיות

חוץ מזה שההתמודדות לא תעזור לי להצליח להבין יותר

אוף זה לא פייר שיש אנשים טיפשים

תקשיביברורה כשמש! :)

זה לא טוב להיות נעולה על  ''כלום לא נכנס למוח הזה''

פשוט תאמיני בעצמך! שאת יכולה לעבור את הבגרות הזאת! ושאם לא, אז שילך לעזאזל! זה לא סוף העולם!!העיקר שאת לא תרגישי דפוקה,או מטומטמת.. כי זה הורס בוודאות..

ותהיי בטוחה שהאמונה בעצמך תוביל להצלחה. זה מוכח

זה קשה להאמין בעצמך אחרי כל כך הרבה כשלונותמשתדלת להיות

...ברורה כשמש! :)

אני מבינה אותך בטירוף אבל.. איך אומרים?אסור להתייאש!

אל תוותרי לעצמך! זה כל העניין.. שגם שזה נראה בלתי אפשרי וסיוט אחד גדול עדיין לנסות..

בטח את אומרת עכשיו כזה :להם קל לדבר..נכון?חצי חיוך

אם תלמדי את עצמך להיות שמחהשמינייייייסט

בכל מצב- אז החיים שלך יהיו טובים! שמחים! מאושרים! 

חוץ מזה שההתמודדות הזאת בטח תעזור לך עוד כמה שנים להבין את הבת שלך כשיהיה לה משבר כזה או אחר.

לגבי ה"לא פייר" נא לדבר עם האחראי. הקו החם 24/7 ובעיקר בשבת אפשר לדבר איתו. יש לו הרבה שמות- ה', אלוקים, אבא, מלך... מה שמתאים לך.

מקווה שאני עוזר...\בהצלחה

טוב אנסה את זה... תודה!משתדלת להיות

אף אחד לא טיפשאמממאחרונה

לכל אחד יש משהו שהוא טוב בו יכול להיות שהתחום שלך הוא הומאני

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך