זה קורה לכל הצדדים גם גברים וגם נשים אני אישית בתור הותקפתי מינית כמה פעמים על ידי נשים בחיים שלי בפעם הראשונה זאת הייתה טראומה נוראית וזה היה ניצול נוראי של העובדה שאני גבר ולא יכול להתלונן וכן פחדתי מההשלכות של זה... זה גם השפייע לי הרבה על העתיד ועל השידוכים ועל הרבה חששות מנשים ...
היו עוד פעמים שזה קרה אבל בפעמים האלה כבר הייתי די כהה לזה וזה גם קרה עם בנות שהיו כבר קרובות אלי...
אבל עד היום אני סולד ממגע ויש לי תגובות לא נעימות לזה לפעמים אני ממש נבהל ונתפס לי כל הגוף... ואלה רק התקיפות שאני מדבר עליהן שהן ממש תקיפות עזבו את ההטרדות... גם בתקופות השידוכים היו מקרים מאוד מוזרים גם בחורות של מדרשה שממש דיברו איתי בצורה לא ראויה ואפילו הציעו הצעות שהייתי חייב לסרב להן וגם אפילו פה בפורום היו מקרים של בנות שדיברו איתי על נושאים שלא היה שייך לדבר... אז תדעו לכם שבתור בחור זה מאוד מאוד פוגע ומשפיל לראות שמייחסים את זה רק לצד אחד כאילו שלנו הגברים אין קול ואין זכות להפגע וזה רק מזכיר לי כמה הייתי מושפל וחסר אונים בפעם הראשונה שזה קרה... קשה לתאר את התחושה שלמרות שאתה כביכול גיבור וחזק אין לך שום כח להגיב ושום יכולת לעשות כלום כדי להגן על עצמך
אז תנסו להבין את הכאב של הצד השני אתן לא לבד בסיפור הזה ולא כל הבנות הן צדיקות ותמימות... ולא!!! ממש לא כל מי שמטרידה משוגעת או שטויות כאלה יש בחורות נורמליות מאוד שלפעמים הן בקטע או שיש להן רגע של חולשה ומרגישות יותר מדי בנוח