ממש אף אחד? אין לך שום מישהי שכן מבינה? שכן חברת אמת?
שאכפת לו/ה? שמעריך/ה?
אני בטוח שאם תחפשי, תמצאי, יש אנשים טובים בעולם, ממש הרבה, ומהרעים - תתעלמי! את יותר טובה מהם! את יותר חשובה מהם! את לא צריכה להתייחס אליהם!!!! אל תרשי להם להרוס לך!!! אל תרשי! הם לא שווים את זה!!! נקודה!!
תתחברי לכאלה שכן טובות, שכן אוהדות, שאוהבות אותך, תנצלי את הקשר איתן, ושימי פס על כל מי שלא!!
את לגמרי לא מטומטמת, מאוד הגיוני שמי שמציקים לה - זה יציק לה!! זה אפילו מתבקש! בכלל לא התמסכנות!! הרגשה טבעית של בן אנוש, מי שזה לא מפריע לו - כנראה יש לו בעיה ברגש שלו. ברוך ה' שזה מפריע לך, ברוך ה' שאת מרגישה, אבל עכשיו, תסתכלי סביבך, חפשי את הטובים, ועל הרעים - תדרכי! הם לא בדל סיגריה לידך!! צפצפי צפצוף ארוך!!!!
ואני אגיד לך משהו בסוד: אם ה' מביא לך את זה - זה בגלל שהוא יודע שאת תהיי חזקה! שאת מובחרת! שאת מיוחדת!
שתדעי להתעלם מהן, להתעלות מעליהן, לנסוק!!!
הגמרא אומרת, שכמו שבעל מלאכה שמראה את האיכות של כליו - יודע שאפשר לדפוק על הכלי החזק - שתמיד ישאר שלם.. ולא על הכלים החלשים.. שמתפוררים... ככה ה' - כשהוא נותן נסיון - הוא נותן אותו למי שהוא יודע שישאר חזק! שיש לו את היכולת! לא למי שפספוס... רק למי שיש לו עוצמות! שיש לו יכולות!!
ועוד משהו: ראית פעם לימון עם "בלעטלאך"? את יודעת למה לא? כי אין לאף אחד עניין בו, אז גם אף אחד לא הורס אותו... על האתרוג יש מלא, למה? כי הוא חפץ של קדושה, של מצווה, אז יש לשטן עניין להפריע.. את אתרוג!!! תדעי לך!! פעם שמעתי רב גדול שאמר את זה לבחורים שהוא דרש בפניהם, והוא אמר, תדעו לכם, כשאני רואה מישהו עם קשיים - אני יודע שפה הולך לצאת משהו משהו!! כי אם השטן משקיע להפריע - כנראה יש לו ממה לחשוש...
תפרסי כנפיים, עופי לשמיים! תשאירי את כולם למטה.. להשאר עם הרכילויות שלהן לעצמן... בתוך המדמנה... את תהיי למעלה, הרחק למעלה, ותסתכלי עליהן למטה ותצחקי ככה לעצמך....
בהצלחה רבה רבה!!! כל חברי הפורום איתך...