קשה לי עם חיי אישות. קשה ממש.
אני לא נהנית בכלל, זו מטלה כבדה עבורי. האקט טכני לחלוטין. זה כל כך מטריד אותי בחצי שנה האחרונה שכבר מתרוצצות לי בעקבות כך מחשבות על גירושין. כי כמה שהוא אדם מקסים... רציתי להתחתן עם בעל. לא עם שותף לדירה.
היינו אצל סקסולוגית ידועה והיא אמרה לי שאני צריכה להנות מכל המסביב... שאני אפסיק לדמיין שאני צריכה לחוות שיא כדי להנות. זה מאוד ייאש אותי... מה גם שהיא בכלל לא הצליחה להבין שאני מסוגלת להנות מהמסביב אבל זה לא נותן לי מוטיבציה להמשיך לחדירה עצמה.
שלא תהיה פה אי הבנה, אני אוהבת לחבק את בעלי ולגעת בו ביומיום. אבל כאילו אין לי חשק בכלל לכל מה שקורה בחדר המיטות. אני אפילו סובלת מזה... כל העסק לא הגייני ונורא לא מושך מבחינתי. אני חשה אפילו חוסר משיכה אליו. בפעמים הבודדות *מאוד* שאנחנו ביחד זה כי לא נעים לי ממנו. אני מרגישה שאני מגיעה למקומות לא טובים בעקבות כך- אני מקנאה בכל הנשים שנהנות, שחוות סיפוק. שטוב להן ביחסים. אני כעוסה שאני מכניסה לגוף כימיקאליים לא רצויים כדי למנוע הריון שאני כל כך רוצה (ויש לנו 2 ילדים ב"ה..), בגלל אקט שקורה רק לעיתים רחוקות. המטרה בכל המאמץ הזה הוא כדי לטפל בעניין לפני הבאת ילד נוסף לעולם. אבל בחיי, הייאוש!! אני מאבדת תקווה שאני ארצה בזה, שאני אהיה אישה נורמאלית. שאמשך אליו יותר.
האם יש עוד מישהי שעוברת חוויה דומה? אני פשוט מרגישה לבד לבד לבד.
ועוד דבר שאני לא מצליחה להבין בכלל-
איך כולן יודעות איך להנות מזה? כאילו.. מה אמורה לעשות אחת כמוני שהלכה לחינוך תורני ושב"ה לא נחשפה לפורנו? איך אני אמורה לדעת איך להתענג מהסיפור הזה? המדריכת כלות הייתה נהדרת, אבל לא ממש נתנה מידע בנושא. לצערי מצאתי את עצמי מחפשת בפורומים למיניהם כדי לדלות איזושהי פיסת מידע. אבל וואלה, לא כיף להרגיש בורה גדולה בתחום. וכן, שמעתי על מרכז יה"ל.. אבל זו הכתובת לכל אישה דתיה בישראל? אין דרך טבעית יותר לגלות את המיניות שלי?
אולי זו תרעומת כללית על המידע הלא מספק בחינוך שקיבלתי... אבל זה כבר סתם הוצאת תסכול שלא קשורה לשאלה העיקרית שלי...
תודה מראש לעונות. אני מקווה שפה אקבל תגובות רגישות ומכילות... ומי שאין לה תגובה כזאת, אנא, שלא תכתוב...