שלום לכולםן. חשבתי לאחרונה על הדבר הבא.
במהלך כל התיכון שלי נמנעתי ככל האפשר מקשר עם בנות (תנועה נפרדת וכדו'), למרות שהיה לי רצון מאוד חזק לכך ממגוון סיבות. התוצאה - בעיקר בדידות, תסכול ועצב. עשיתי זאת בעיקר בגלל הבחינה ההלכתית (שעליה אני לא מצטער וחושב שזה הדבר שההלכה דורשת ממני) אבל בין השאר גם בגלל הבחינה הזוגית לעתיד - רצון לראשוניות, לשמור את האהבה האמיתית שלי לאשתי. בסופו של דבר קשר בזמן החיפושים נראה אחרת עד שהוא ממש מתקדם ולקראת חתונה, ולא נראה כמו קשר של תיכוניסטים שמגיעים ללומר "אני אוהב אותך" מאוד מהר.
אז, זמן מה הייתי במחשבה שזה יהיה באסה במובן מסויים אם אשתי לעתיד תהיה כזאת שכבר עברה קשר רציני בחייה, כי במידה מסויימת הראשוניות תהיה לא הדדית. אבל אחכ חשבתי והבנתי שהיי, אני סובל מכל העסק וזה נותן לי רק עצב וכעס והאמת היא - שאני מעדיף שהיא תהיה שמחה בחיים שלה, גם אם זה אומר שלפני שאני אפגוש אותה היא תקבל ותיתן אהבה למישהו אחר ואני רוצה שיהיה לה טוב. עדיף ככה מאשר שתבלה בעצבות ובדידות כמוני.
אז רק רציתי לשמוע את דעתכם. הייתם מעדיפים שבן הזוג העתידי שלכם יהיה בקשר רציני לפניכם - כולל הבעת אהבה מפורשת, מחמאות על מראה, הכל עד מגע - ושיהיה שמח, או שלדעתכם הראשוניות חשובה יותר (ואולי גם תגרום ליותר שמחה בזוגיות אתכם)?
תודה לעונים ולעונות