יש לי שאלה שעלתה לי הרגע..(לפני 15 דקות בערך..)ב"השתדלותנו
נכון אומרים שאם בנאדם שואל אותך מה שלומך אז אם תענה:
א."ממש טוב!!"(או משו בסיגנון..) אז ה' יאמר: "זה בשבילך נקרא טוב??אני אראה לך מה זה באמת טוב!!"
ב."ממש גרוע.."(או משו בסיגנון..)אז ה' יאמר: "זה בשבילך נקרא רע??אני אראה לך מה זה באמת רע!!"
ויש כאלה שאומרים שזה חובה להגיד שהכל טוב..
אבל חשבתי על זה והגעתי למסכנה שאם הרבה פעמים הייתי אומרת שהכל טוב כשהיה רע אז לא הייתי יוצאת מזה בזכות זה שדברתי עם אנשים...

מה אתם חושבים??מה דעתכם לעניין??זה סתם שטויות על להגיד תמיד שטוב לך??או שזה באמת נכון??
תודה רבה ממש!!
זה חרטה.מתו"ש
תלוי למי להגיד.פגזניקית גאה!
אין קטע ללכת ברחוב ולצעוק שרע לך.
אם יש אנשים קרובים, שיכולים לעזור, את יכולה להגיד שרע לך.
לא לשכוח להזכיר לפחות נקודה קטנה של אור. ואל תגידי לי שאין.

בהצלחה מותק!

ואלה! זה בדיוק השאלה שעלתה לי לראש לא ממזמן....טליה 123
ואין לי תשובה אליה....
לפי דעתי זה נכון..ילץ
כי הרגש זה לפי מה שאת מחליטה בראש, ואם את אומרת שזה טוב אז טוב.

וגם זה תלוי בך לדוגמה : את מסתכלת במראה, מה את מחפסת? איפו גדל עוד חצ'קון? או איזה עניים יפות יש לך? אצל רובנו החשיבה היה שלילית, ואם את מחליטה לענות חיובי, אז זה הופך את זה לחיובי.

דעתי. (כצם מסובך וחופר.. תתרגלו..)מישי' מאפושו'

יש אין עניין להגיד תמיד שטוב לך.. העניין זה שתמיד יהיה לך טוב...

צריך לראות את הטוב שבכל מצב.

גם לעצמך- אם את אומרת שרע, את גורמת לזה שיהיה יותר רע, ושתראי יותר ממנו.

כמו שאמת- אז מה? אתה אומר שטוב אבל רע לי!! אז זהו, את יכולה לענות "סבבה,ב"ה" אז הסבבה הזה יכול להיות טוב, ששמח ונחמד. והוא יכול להיות של 'לא משו'.. בעסה לי..'

אבל בעצם הזכרת הטוב את מכניסה את עצמך לתוכו ומרגישה אותו פוחות.

גם כשאת שומעת דברים שליליים אז את מרגישה יותר שלילי ופחות נעים. וכנ"ל לגבי חיובי. עכשיו, אפילו שברור שאת לא מרגישה טוב לגמרי, עדיין זה יותר נעים לשמוע (או להגיד) שטוב. זה באה ממקום אחר.

ברגע שאת אומרת שרע, את מעלימה את הטוב.

אם תגידי שהכל טוב כשרע לא תצאי מהרע בצורה ניסית.. זה פשוט יכניס אותך לראש אחר של ארית הטוב.

רע, זה לא דבר שקיים. זה פשוט העדר טוב.

כמו חושך- אין באמת דבר כזה. זה פשוטה'אין' שנשאר כשאין אור.

שחוך- אין צבע כזה.. אין! שחור הוא ההפך מלבן, ולבן הוא שילוב של כ-ל הצבעים ביחד.

עוד כצתמישי' מאפושו'
כל, אבל כ-ל דבר שאת עושה משפיעה פיזיקלית. זה בדוק.
ולא רק דברים שאת עושה. מה שאת אומרת, איך שאת מתנהגת, אפילו מה שאת חושבת!
אם רע לך את גורמת להרגשה רעה. אם, אפילו שרע לך את חושבת מחשבות שמחות ומשתדלת לצאת מהרע- זה יהיה הרבה יותר קל.
אסור לשקר.לוטמניה
גנבו לי את התשובה!!אלישע בן אבויה
פעם באמת הייתי אומרת רק טוב או ברןך ה'..שלבוקית
אבל אז הבנתי שאנשים שבאמת מתענינים ולא סתם מתוך הרגל אז לא צריך לשקר והקב"ה לא משחק איתך אם תחשוב שזה רע אני יעשה לך דווקא.. אז אנעי אומרת את מה שאני מרגישה באמת!!!
ה-כ-ל לטובה.יורבית
כן, גם הדבר הכי נוראי שיכול לקרות לך-- אם הוא יקרה, הוא לטובה.
המשפט שהכי קרוב לזה הוא "לא הכל טוב אבל הכל לטובה". הוא לא ממש מושלם, המשפט הזה, אז אני אסביר את עצמי קצת יותר:
דבראשון-- את צריכה לצאת מנקודת הנחה שהקב"ה הוא זה שמסובב את העולם, והוא זה שגורם לדברים לקרות או לא לקרות. וכמובן, הקב"ה אוהב אותנו מאד ורוצה רק להיטיב לנו! זאת אומרת שכל מה שיקרה לנו בעולם, בטוח שהוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות...
אם עד פה את מסכימה איתי, מצויין

עכשיו כל מה שנותר לנו, זה להבדיל בין שני דברים:
1) המצב שבו אני נמצאת עכשיו, הוא המצב הטוב ביותר.
2) ההתמודדות עם המצב שבו אני נמצאת-- היא מה שטוב לי, והיא שתביא אותי למצב טוב יותר.

הרבה פעמים מקרים מהסוג השני נראים לנו על פני השטח לא-טובים: "למה דווקא אני?" "למה דווקא עכשיו?" "זה ממש מקשה עליי.." אבל הקושי מעיד שאנחנו בעליה. "קשה-- זה טוב."
וכשנעבור את העליה, נעלה מדרגה [כמובן בדרך לעלות עוד מדרגה..], אז נתסכל אחורה ופתאום נקלוט איך מה שקרה-- זה באמת מה שהיה הכי צריך לקרות..

כשאנחנו מתעצלים, נתקעים במקום מכל מיני סיבות -- הקב"ה נותן לנו דחיפות שיגרמו לנו לעלות למעלה-- אם נזכור כל הזמן שהכל ממנו, ושהוא רוצה רק בטובתנו, לא נתייאש ונמשיך לעלות למעלה!
אז ב"הצלחה

|מפיץ|
מוקדש לאנשים שעזרו לי להבין את זה^. (:
ברור שהכל לטובה!!ב"השתדלותנו
אבל זה קשה לתפוס את זה בלב...בשכל זה לא בעיה...המון פעמים אני מנסה להתמודד עם המצב וממש לא מצליחה!!זה קשה בטירוף!!ואני  כמעט אף פעם לא מצליחה!!
וחוץ מזה לא לכל בנאדם שאני רואה ברחוב אני אגיד שאני עצובה...רק למי שאני מרגישה שיוכלו לעזור לי באמת..
למשל היו לי המון פעמים שאם לא הייתי אומרת שאני עצובה אז זה בטוח היה עובר לי הרבה יותר לאט...גם פעם אחת אמרתי פעם למישי שאני לא עצובה בכלל ואני סתם עייפה..וזה היה ממש שקר..הייתי עצובה ולא ידעתי למה... ואז יותר מאוחר אמרתי לה שנכון היא צודקת אני עצובה..ואז דברנו והיא ממש עזרה לי...

אז בנתיים זה מה שאני עושה...לאנשים שיבינו אותי אז אני אומרת שאני עצובה ולאנשים אחרים אני לא אומרת...
בגלל זה-החיפושיתאחרונה
כשלא מרגישים כ"כ טוב..

אז פשוט עונים: "פסדר"..

ושכל אחד יבין את זה איך שהוא רוצה..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך