((((((((שרשור האחים המעצבנים ביותר.)))))))))))))))עין שלישית
שלום וברכה ידידינו אנשי הפורום היקרים.

בשמחה ובששון פותחים אנו שרשור הדומה לשרשור האחיינים..
אמממ...בעצם קצת הפוך ממנו..
א.אחים ולא אחיינים
ב.מעצבנים ולא חמודים,יפים וכו' וכו'

אמ...
אני לא השופטטת כי אני רוצה גם להשתתף..

מצפים לשיתוף פעולה מלא מצידכם..

נ.ב
מי שופט?
טוב אני שופטת! ואני לא משתתפתאורושקוש
אני יכתוב על האחיות המעצבנות שלי אבל אני לא ישתתף כי אם אני ישתתף אני אתפוס לכם את שלושת המקומות הראשונים!
אז אני יהיה..אני נטרלית..-Rעות-
בס"ד

אוביקטיבית וסנילית..
ככה..עין שלישית
בשידורנו היום אספר לכם על אחי הבכור..
טוב אז ככה זה הלך.
קמתי בבוקר(כאילו ברור שקמתי.)
ועשיתי את דרכי לכיוון המטבח לישתות את השוקו האהוב על מכול.
פתאום
אחי
כן אחי
בא לקח לי את החלב מהידים מזג לכוס שלו..(יש פה משהו)
ואני כולי בעצבים..(אבל לא אמרתי מילה כי הוא היה הורג אותי מפחיד זה..)
אמרתי לעצמי:"מילא..לא בוכים על חלב שנשפך"
פתחתי את המקרר ומה אני רואה????
שניגמר החלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמרתי לו אתה יודע שניגמר לי החלב???
ואתה זה שגמרת לי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז הוא עושה לי:כן...(בשיא הנחת)
"אני יודע..ואז?"
אררררררררררררררררררררררררררררררר
(בסוף הוא הלך לקנות לי חלב..אבל מזה משנה?עיצבן אותי.)
לא מספיק שהוא לא רוצה להתברסלב! גם זה?

תעריכו שאחים שלכם בבית.. בת זקונים שכמותי.הודי'ה
מה יש להעריך?!אורושקוש
הן חושבות שאני השפחה שלהם! די נמאס! נמאס! נמאס!
הודיה אני איתך...קשקושה קטנה
אני לבד בית...
ומאז שאחותי הלכה ללמוד באולפנא(פנימיה...) אז אנחנו לא רבות....D
גמאי לבד...שלבוקית
הם מגיעים מידי פעם לתפוס לי ת'מחשב.. ;)
אני מתה שהם יהיו פה קצצצתת!!הודי'ה
טוב נידמה לי שאני ינצח בסוף.עין שלישית
בנתיים אחים שלי אכי מעצבנים חחח...
אח שלי..מיטל
קטן ממני בשנתיים.. בטוח שהוא הכי מצחיק בעולם ומשתמש בזה לירידות מתמשכות על כל העולם ובעיקר עליי...
הוא משתלט על הכל והוא עדיין  לא פים שהוא לא אמור להגיד לי מה לעשות..
שלי! שלי!הסנה-בוער
בס"ד
ואי, יש כ"כ הרבה וכלום לא עולה לי לראש...

הם עונים לחברות שלי לפלא ועובדים עליהן
שמים לי נעליים על הדלת כדי שכשאני אפתח זה ייפול עלי
מחסלים לי את כל השוקולד בשבת
הם הקימו עם חברה שלי אגודה נגדי!

אי"ה ואני אזכר במקרים אחרים אני אכתוב.. 
נראה לי שאני פשוט מעדיפה להדחיק את זה אחרת אני אתפוצץ מהם.. חמודים שלי.. 

100% אני לוקחת!!חבלכם על הזמן!!אור-ה'
אנחנו שישה ילדים בע"ה,וכל אחד יותר קרציה משני..
הראשון-שיותר גדול ממני:
ישלנו בית 3 קומות..
יומאחד(וזה קורה הרבה..)שטפתי את כ=ל הבית!!כולל המרפסת הענקית שלנו!!
קיצר..הוא ניכנס הביתה..סיימתי כבר כמעט את כל הבית,הייתי ממש ב'פינישים' של הקומה הראשונה..ו..הופ!!
הוא ניכנס עם הנעליים שהתרטבו כבר שהוא עלה במדרגות של הכניסה-וכך זה הלך:
"פלוני!חוצפן שכמותך!!אני שוטפת תריצפה ואתה עובר עם נעליים?תוריד נעליים!אתה תעשה לי סימנים שחורים בכל הבית!!",בשיא הניחותא הוא אומר לי:"אז תעברי שוב על כל הבית"..
מתארים לעצמכם??לשטוף חזרה תשלוש קומות+20 מדרגות בין כל קומה???!!
השניה-אני..
השלישי-זה שאחרי..הילד הכי תמים בבית..
יומאחד המורה למתמטיקה נתנה לנו עבודה.אבל מזה עבודה..הו..הוו!!כמו בגרות!!(הייתי כולה כתה ח'..)
מלאנת'ה תרגילים..בעיות..השוואות..(כל הכאב ראש הזה של מתמט'..)
קיצר...יום לפני הגשת העבודה.-העבודה מתנוססת לה ברב פאר והדר על השולחן בסלון..
יצאתי לכמה דק' למכולת..
אלמוני(אחי השלישי..)החליט שהוא מסדר תבית!מה דעתכם?!
חשב שכל הדפים של העבודה(משו כמו איזה 25 דפים משני הכיוונים...מפוצצים..)סתם טיוטות שאני לא צריכה..
החליק את זה לתוך הפח..ואח"כ הלך לזרוק את האשפה-למכולה הגדולה..
אני חוזרת-ומחפשת תעבודה..שואלת את כולם-איפה העבודה שליי??
והוא כזה בשיא התמימות:"הדפים האלו שהיו על השולחן"?אני:"כן"..מה הוא עונה לי???"הם כבר באשפה מיזמן.."אותו לילה הלכתי לישון בשלוש..ישבתי להשלים תעבודה =\
הרביעי-הברדקיסט של הבית..
יומאחד אני חוזרת מהבצפר בצום 'עשרה בטבת'..כולי מתה מרעעעב..מצמא..הכל יחד..הלכתי לישון (כדי להעביר תשעות של הצום..)
קמתי משו כמו 40 דק' לפני יציאת הצום,הכנתי לי דג 'מושט' מטוגן,טיגנתי לי כמות נכבדה של צ'יפס..קיצר-ארוחת מלכים..
נישאר איזה עשר דק' לסיום הצום,אמרתי לעצמי:"בוא נחסוך תזמן..וניכנס למיקלחת".. התקלחתי לי...כשיצאתי -באתי היישר אל המטבח לאכול תארוחה העסיסית שלי,ומה אני רואה??!!את אחי כבר מלקק תאצבעות-סיים לי תאוכל!!
אני אומרת לו:"מזה צריך להביע"?מה הוא עונה לי?:"מה?!|תמים|שיחקתי כדורגל,והייתי רעב,חשבתי שסתם הכנתם לי..לארוחת ערב"..אח..חוצפה שכזו!!
החמישי:
יומאד 'התחשק' לו להפעיל תמכונת כביסה..
הכניס תבגדים..(למשנה מה..בגדים בהירים עם כהים..הכל יחד..)ו..במקום לשים מרכת כביסה-מה הוא שם?!-אקונומיקה!איזה חמוד?!=תודו!!
שהוצאנו תכביסה לתלות אותה-אמשלי לא מבינה למה יש ריח של אקונומיקה ולא תריח הריחני של המרכך..אחי בא אליה(זה שהפעיל תמכונה)ואומר לה:"אמא!תראי איזה יופי!הפעלתי תמכונה לבד!וגם ידעתי לשים את הסבון שלה ואת האבקה במקום"!!-אמשלי לא ידעה איפה לקבור את עצמה..ישלנו מכונה של 10 קילו..וכל הבגדים ה=ל=כ=ו לנו =\ (אלו היו בגדי חג חדשים ..בדיוק קנינו אותם,ולבשנו אותם רק פעם אחת!!)...
השישית-והאחרונהבת 5)
קנו לי לבת מצוה שרשרת מזהב עם השם שלי,היתה בהזמנה מיוחדת,שרשרת מהממת!!
קיצר..יומאחד התחשק לי ללבוש אותה..
אני מחפשת..ומחפש..ולא מוצאת!!
שאלתי את אחותי:"את יודעת אולי איפה השרשרת שלי מזהב"?
בשיא התמימות היא אומרת לי:"נתתי אותה מתנה לילדה מהגן שלי"..
אני כזה:"מה?!את נורמאלית?!!!!"..אבל אל דאגה!!
בסוף ביררתי מי הילדה..יצרתי קשר עם אמא שלה..והיא החזירה לי..איזה מזל!!(לפחות בזה D: )

זהו עד פה..קצת (הרבה) יותר ארוך מימה שחשבתי..
א

חחחח...-Rעות-
בס"ד

האמת..

כמה שדברי עליהם אחים שלך סאפ מותק!!!

חוצמהגדול..
לאור-ה'-קשקושה קטנה
באח הבכור אני ממש מבינה אותך - תמיד אחרי שאני שוטפת ת'בית אז נשברת צלחת...,או מישו נכנס עם גלים מטונפות...וכו'
וגם תמיד שאני באה לשטוף אז כולם נזכרים שהם צ'כים משו מהמקום שאני שוטפת...
מעצבן....
חחחח...כמוני -כמוך מתוקה שלי (:אור-ה'
איןןןן על אחים שליי...סתם אחת!
ישש הרבבהההה אבל אני לא מצליחה להיזכר בסיפורים...
אבל זכור לי על מילחמה אחת שנערכה בבית..
אח שלי זרק עלי ועל חברה שלי תפוחים הרבהההה תפוחיםם וכול תפוח ניתק
ע בקיר ונחצה לשתים קיצר זה היה ממש מעצבןן כי הוא לא הפסיק.וזה כאב...
והוא גם זרק עלי כיסא מתישהו...ונעליםם בלי סוף..
 והוא ועוד אח שלי פעם לכחו דורדורנטיםם וריססו אותי פוול וניכנס לי לעינים קצת וגם היתי חייבת לצאת בידיוק לאנשהו..קיצר לא נעים...
והוא גם עובד על חברות שלי בטלפון..מחכה אנשים..וכו..
טוב אבל תכלסס אני לא מיתלוננת הםם פשוט חמודייםם..והיה לי משעמם בילעדהם כפרעליהם..ביי יומטובב..
נו..מה קורה?נירדתמם?אור-ה'
וווואי אחי הקטן הכי מעצבן מכולם!!walla
הוא בכיתה ח' והוא חושב שהוא הכי גדול והכי מגניב בעולם!!
והוא משגע ת'מוח!
עכשיו שאני מנסה לחשוב על סיפורים סיוטיים אני לא מצליח להיזכר...
אח שלי הקטן והקרציהב לוקח אתכם בגדולל!!!!!!נדנדה כתומה.
טובב... אני יתחלי מה שאני זוכרת, מינהסתם אני יזכרר בעוד מתישהו...

אזז.. הוא פעם לקח ת'דורדוראנט שליע וריסס לי בכל החדר... וזהנ היה מסרייח!!!!!!!!!

ופעם הוא ואחותי האחרת(שהיא גמכן קרציה) החלןיטו לגנוב לי מסטיקים, ואז גיליתי אותם, והם ניסו להרביץ לי... ואז אח שלי דחף אותי על התקע /ל הרדיו-דיסק שלי וכמעט הרס אותו!!

ויש עוד מלאא...
או שלמשל יומאחד שמעתי מישו מנגן לי בגיטרה.. הלכתי לחדר ואני רואה את אחותיע הקטנה יושבת ו'מנגנת' לי בגיטרה... והיא הוזיזה לי את כל המפתחות כיוון!!(יש שני דברים שאני אפ'פעם לא מרשה לאחים שלי לגעת בהם- הגיטרה והרדיו דיסק...)
קיצורר.. זה רק חלק קטןן...

אני הבכורה, אז כולם מעצבנים אותי בגלל שאני ה'גדולה'...;);)
חחח walla אני איתך..בנים בכיתה ח' זה מטמטם..בקטנה
כי הם כאילו כבר לא 'זיינוקים' מעאפנים אז הם חשים ותופסים פוזה על אלה שמעליהם..חח
אבל אנשים זה סתם ללכלך עליהם,אחרי הכל אתם אוהבים אותם עם כל העצבים שהם מביאים,לא ככה?
יומצחיק,
טוב ושמחה
על אלה שמתחתיהם** חחבקטנה
אררררר...אני יכולה להשבע לכם שאחים שלי הכככככישיראל.
קרציתיים בעולם! אבל אין לי כח לכתוב עליהם סיפורים וגם זה יעלה לי ת'עצבים מחדש...
אני והכיתה שלי הגענו למסקנה אחת!ד"ר אריק
לרוב רובה של הכיתה שלי יש אחים או אחיות בכיתה ז'! וזה העם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מעצבן בעולם!\
זינוקים!!!!!!!!!!!קרציות!!!!!!!!!!מלא אחים, באמת מלא...אבל אחים אחים! (הכוונה הי רק אחים...לא לבנות!) סיוט עולם! אתם לא מתארים לעצמכם!אצלנו זה הולך ככה: הזינוק (חושב ת'צמו מצחיק, חש, מקלל..."עס-דוס" והמבין יבין...), החופר (אז את שומעת אריק, היום ניתחנו ראיה של חזיר ועשינו ככה...וחסוך מכם את התיוארים המזוועים!),התמים, שלא מדבר אם לא בא לו...האדיש...(".ש. תרים כבר ת'מגבת!" "איפה יש כאן מגבת?" והוא דורך עליה....), הנמס בכוס (אבל אין לי כוח....אוף!!!!!!!!!!!! לא רוצה! , נוזל כזה...), המופרע ("י'דפוקית אחת"- הוא בן 3 ובמקום שאנחנו נגדל אותו הוא מגדל אותנו!) המאמי!!!!!!!!!!!!!!!! כפרה עליו! בן 10 חודשים והוא כזה ילד טוב... אין אתם לא תבינו את זה!הוא...פשוא מקסים! אין עליו...אני מוכנה לעשות החלפות...אבל לא לוותר עליו! .נ. כפרה עליך!!!!!!!!עיינים שלי!!!!!!!!!!!!!
**נחסוךד"ר אריק
עדיף שאני לא יתחיל לדבר על אחשלי!שירושקי
קרציה מעצבנת!!
אבל פעמים הוא ממש חמוד!!!
טדם טדם טדם..._חמודויינת_
אח שלי, שנה מתחתי, ויש איתו בכיתה איזה 4 בנים שהיו איתי בגן, בגילי.
קיצור,
יומאחד, שטפתי ת'בית, משהו מפחיד הברקתי והכל...
כלים רצפה הכל הכל הכנתי ת'בית ל-ב-ד לשבת...
אז אח שלי צילם אותי עובדת כמו לא יודעת מה, ואז אני חוזרת הביתה מותשת,
מאיזה עבודה או משו לא זוכרת כבר,
ואני קולטת אאותו בחדר שלי,
רואים סרט במחשב הנייד ש ל י, ואיזה סרט? אותי מסדרת ת'בית.. עם כל החברים שלו!!
גם אני אחסוך ממכם..איציק הג'ינג'י
לא אהבתי תשרשור..נצח לנצח!!!
תגידו תודה ענקית על האחים שלכם!!!!!!!!
אין דבר יותר יפה מיזה!
אוקי רבים, לא משו מסתדרים.. קורה.. לפעמיים זה סתם דברים ריגעיים..
תאכלס מתים עליהם..
אנחנו 3 אני באמצע..
טוב.. כל אחד בחיים שלו..
אחותי לומדת
אני שרות
אחי ישיבה
כן יש תרגעים המעצבנים.. עד שמגיעים לבית לוקחים תמחשב לשעות..
או מכינים רק לעצמם אוכל.. (חח)
אבל פסדר..
תאכלס אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדייהם..\
אני חולה עליהם!!!!
הם פשוט נשמותתתת...
אני הייתי מחליפה תשירשור.. (וסליחה מכבוד המחברת..)
לדברים שאחים שלי עושים ואני פשוט מעריכה אותם

אוך..הסנה-בוער
בס"ד
זה לא ברצינות.. וכולם רבים עם אחים שלהם, אחרת איזה מן אחים הם?
יש לי כל כך הרבה.אבל אני מסטולה.אז...בהזדמנות..רחליOס
הבה נתחיל..רחליOס
הגדול- בואו נגיד שאני הילדת כאפות שלו. הוא נהנה להרביץ לי. דווקא לי. (יש לו עוד שבע. ודווקא אותי הוא בחר)..כל הזמן יורד על הבגדים שלי. חש בגלל שהוא הכי גדול! הוא חושב שהוא יכול לעשות הכל רק בגלל שהוא בכור..כרגע לא עולה לי דוגמא טובה שיכולה להמחיש את זה ממש.. אבל נגיד  הוא שוכב על הספה הגדולה ויש איזה שלוש אנשים על הקטנה(זה הכי הרבה שאפשר) אז אני רוצה לשבת. אבל הוא לא יסכים לי. הוא רוצה לשכב על הספה. אז אני מנסה והוא דוחף אותי ואז אמא שלי אומרת לי ללכת לא בגלל שהוא צודק. אלא כי את חכמה..הוא כל הזמן מנסה למצוא משו כדי לרדת עלי.או אם אני נגיד שכבת על הספה. יש לו מי דבר כזה שהוא חייב לבוא ולשבת עלי. אוקי. וזזה לא סתם אח גדול. הוא בן 22..
האח השני.. טוב נו.. הוא בסדר גמור. רק שהוא לפעמים מעצבן אותי כ הוא יותר מידי כזה.. ממ.. איך מסבירים? אולי רגוע.. לא יודעת.. עזבו לומשנה. הוא אח סבבה.
אחר כך יש את אחותי שהיא אחלה אחות..
ואז את אח שלי שהוא גם חמוד. חולעליו!
ואז יש את אח שלי. הוא יחסית מעצבן. אבל הוא כבר בקושי בבית. אז אני לא זוכרת ממש.
ואז אני.
ואז שתי הקנים.. ארר.. שתי קרציות.
אחותי-היא ישנה איתי בחדר. זה כבר משו רע. אבל כל יום שישי מחדש היא לא מסכימה לבוא לנקות. היא מתבכיינת אומרת עוד מעט עוד מעט..ולפעמים היא אומרת גם כשאת על המחשב ואני רוצה שתבואי לנקות אז את אומרת עוד מעט עוד מעט ואחרי שעה את באה. אבל ההבדל הוא שאני עושה את זה פעם בחודשיים שלוש והיא עושה את זה פעם בשבוע! ואז סוף סוף היא מתחילה לנקות. אבל מה? היא מנקה רק את הדברים שלה. מה שעל המיטה שלה מה שעל החצי של השולחן כתיבה שלה. ולפעמים מה שעל הרצפה.ולפעמים גם היא רוצה לשמוע מהאמפי של אבא שלי(עכשיו יש לה) אז את כל הזמן היא מבזבזת כדי לחפש שיר. כל שתי דקות היא מתישבת לחפש שיר.ארר.כל כך מפונקת והיא בכיתה ה'. אמא שלי עדיין עושה לה קוקו. וזאת רק דוגמא. היא חושבת שהיא צריכה לקבל כל מה שהיא רוצה. בגלל שאחים שלי בפנימיה. אז אמא שלי נתנה להם פלאפון בכיתה ט'. אז היא אומרת לי כזה כשאני יהיה בכיתה ט' אמרתי לאבא שגם אני יקבל..פחח..
ואז מגיע הקופיף הקטן. בין 6. הוא גם אחד כזזה שיתעקש על כל מה שהוא רוצה.
לדוגממא. אתמול בלילה.אמרתי ללכת לישון (בשעה עשר כשהוא היה אמור ללכת לישון בתשע אבל בגלל שאח שלי הגדול היה אחראי לא היה אכפת לו והשאיר אותם על המחשב עד עשר.שזה מתי שאני הגעתי הביתה!) אז אמרתי להם לרדת מהמחב. למזלי הם ישר ירדו.אחרי זה הם ירדו למטה. אחותי אכלה גזר והלכה לישון. אח שלי הלך ישר לספה ששם סבא וסבתא שלי ראו שם טלויזיה. אז אמרתי לו ללכת לישון. אז הוא אמר שהוא הולך לישון בספה. אמרתי לו לא. אז הוא אמר שאתמול ושלשום הוא ישן שם. אז אמרתי אז מה?!  אמא לא היתה שמחה כשישנת שם.ואז הוא אמר שלשום כן .וחוץ מזה אני רעב. אז שאלתי אותו מה הוא רוצה לאכול. הוא אמר לי שהוא לא יודע טוהוא צריך לחשוב(תוך כדי הוא בוהה בטלויזיה) אז אמרתי לו שהוא לא יכול לחשוב כשהוא רואה טלויזיה. אז הוא אומר לי שהוא כן ודווקא הוא יותר חושב שהוא רואה טלויזיה. ואז התחלתי להתווכח איתו ובסופו של דבר אמרתי. אם עוד חמש דקות אתה לא אומר לי מה אתה רוצה לאכול.. אז אתה הולך לישון. ואז הוא אמר. לא לוקח לי 5 דקות לחשוב. לוקח לי יותר. ואז אמרתי שזה לא. אז הוא אומר לי. אולי לך לא..אררר..
ולפעמים! אני שוכבת על הספה. ואז הוא נשען על הספה ליד הפרצוף שלי ומפליץ!
או נגיד נסענו לאן שהוא לא ממזמן כל המשפחה. ופעם באוטו זה היה הולך שהכי גדולים מחליטים איפה לשבת. והם תמיד רוצים לשבת במקדימה(לא ליד הנהג) אבל הוא מתעקש לשבת מקדימה. אבל אנחנו לא מרשים לו כי יש אחרים שרוצים לשבת שם אז טוב  הוא מתחיל לבכות אנחנו אומרים לו לשבת באמצע של הספסל והוא אומר שהוא לא רוצה וממשיך לבכות ולאח שלי הגדול יש קצת בעיות בגב וזה לא טוב לו לשבת באמצע. אז הוא העביר אותו בכח. ואז במשך חצי שעה של נסיעה. אח שלי בוכה בכוה בכוה בוכה בוכה. ואני לא מגזימה .. בדקתי. אבל הוא בכה כאילו רק בשביל הצומי..
טויב. עד כאן סדר האחים הקרציות.
אבל בתכלס. אי אפשר בלעדיהם! אני מתעל כולם!
:]זכוכית מגדלת
משו' משו' אחים שלכם,
אין לי כוח לכתוב הרבה, אז סיפור קטן:

נרדמתי  בשבת והדלת של החדר הייתה פתוחה, ופתאום אני מרגישה מן דגדוג מוזר בכפות הרגליים אחרי כמה דקות שזה לא הפסיק ובליווי צחקוקים גיליתי את אחי וחבר שלו מדגדגים אותי עם מטאטא, ממש התעצבנתי צרחתי עליהם,
ונעלתי את הדלת... והקטע שהם לא ילדים בני חמש, אח שלי טוען שהרעיון היה של החבר, עשיתי חקירה והשני טוען בדיוק ההפך, הכי פשוט זה להאשים את שניהם.

אותי הם לא מעצבניםקוד אבל פתוח
נכון כיף לי
באמת כיף לך..ב"השתדלותנו
יא בכור!!
מפונדרק!!
כמה אחים יש לך??
מממ..באמת יש לי אחים קרציים!!!ב"השתדלותנו
אבל אני לא ניזכרת כל כך..
יש לי אח בכור שהוא הכי קרציה בעולם...הוא שתלטן כמו לוידעת מה...(כמו כל אח בכור..)
ההורים שלי תמיד מוותרים לו..והוא תמיד חייב לעשות דווקא..כמו למשל..
לשתות מהפיה של הבקבוק למרות שזה מגעיל אותי..(וודווקא מול הפרצוף שלי..)
או לדרוך על הרצפה אחרי ששטפתי אותה..
או למשל אם אני נכנסת לחדר שלי למשל אחרי שאני שוטפת את הפנים בבוקר הוא חייב להפריע ולהיכנס לחדר גם וכו'...
הוא גם למשל שוטף פנים בבוקר אז הוא יעשה את זה שעה כדי שאני אצתרך לחכות..(ככה זה גם במקלחת..)
או שאם ההורים שלנו נוסעים והוא נשאר "האחראי" אז הוא מטיל עלי את כל העבודות ולא נותן לי לעשות כלום..)

אחר כך יש אותי..האחות הטובה והחמודה..

ואז את אחותי שהיא עוקצנית כזאת מעצבנת..בכל מיני מובנים..
היא תמיד תעיר לי אם אני הולכת נגיד עם חולצה קצרה בבית..או כל מיני דברים כאלה(ולא..היא לא דוסית..)
היא גם תבוא אלי מאחורי הגב ותיצבוט אותי פשוט בלי סיבה או אפילו תיתן לי ביטה!!(!!)
היא אחת כזאת שתתקמצן על כל דבר שיש לה ולא תתן כלום..(אבל תבקש ממני כשלי יש..)
היא כל יום מתבכינת שהיא מקבלת הכי הרבה עבודות...(ואז..כמו תמיד ההורים שלי מוותרים לה על זה..)
היא קרציה בקיצור!!

אחר אח שלי שהוא יחסית סבבה..
הוא ילד שכמעט כולם מסתדרים איתו..
אבל כשהוא עצבני..הוא פשוט יכול להרוג מישו!!
הוא אלים בצורות מטורפות!!!!!!!
אבל יחסית הוא סבבה..

ואז עוד אח..שהוא היפר תינוק ובכיין...(והוא בכלל כבר בכיתה ה'!!)
תמיד הוא מתפנק..
אם לא נותנים לו משו אז הוא ישר רץ להורים שלי והם מחריכים אותנו לתת לו..
הוא נעלב מכל דבר..
הוא מהסוג של הילדים שלא יעשו כלום ואם יגידו להם לעשות משו אז הם פשוט ילכו לישון..(כי הוא פשוט יודע שיוותרו לו על זה..)
לא רק זה אלא שגם הוא בקושי עוזר בבית!!
הוא מתבכיין על עבודה קטנה וההורים שלי ישר מוותרים לו..(כי יש לו בעיות..עלאק!!)
בקיצור ילד מפונדרק..

אחר כך אחותי שהיא בכיתה א' והיא ילדה שבחיים לא תסכים לעשות כלום..
היא לא מסכימה להתקלח וגם לא ללכת לישון אף פעם והיא גם ילדה עצלנית..
בקיצור גם היא מפונדרקת(למרות שהיא גם ממש חכמה!!)...

ואז עוד אחות שהיא ילדה שתלטנית!! אבל ממש !!
אם לא יתנו לה משו היא פשוט תשכב על הרצפה ותצרח!!
היא רוצה כל דבר..גם יש לה איזה ארון שבו היא שומרת הכל..(כמו למשל את כל הבגדים שלה..ודברים שלנו..ממתקים..נעליים של אחותי האחרת(שענקיות עליה!!)ועוד המון דברים..למשל מצאנו אצלה למשל MP של אורחת שלנו..)
אבל ת'כלס כשהיא לא עצבנית(שזה 5% מהזמן..)אז היא יכולה להיות ממש מתוקה..(במיוחד כשהיא מחליטה שהיא חברה שלי..)

ואז האחרונה...היא גם ילדה מפונקת..
היא מפחדת להתקלח..(מפחדת כשחופפים לה..(אחרי החפיפה אני כולי סחוטה..))
היא מגונדרת..היא תמיד רוצה שמלות ואפילו לא מסכימה מתחת לכותונת מכנסיים!!
אבל היא ילדה קורעת..

קיצר אלא אחייי..
מצחיק שזה היה כל כך ארוך...
כנסו!!!אורושקוש
קראתי כאן את כל התגובות ועל כל האחים המעצבנים של כולם... והגעתי למסקנה ש-
יש כאן כאלה שהם בכורים ומספרים על האחים הקטנים והחצופים שלהם...
יש כאן כאלה שהכי קטנים ומספרים על האחים הגדולים שחשים את עצמם...
ויש כאן כאלה שהם איזה שהוא מס' במשפחה שמספרים על כל האחים המעצבנים שלהם..
וכאילו תכלס אני קוראת ורואה שכאילו יש סיפורים של כאלה שמספרים שהאח הגדול שלהם עשה בגלל משו שהם עשו.. וכאילו אני כמו האח הזה כי גם אני בכורה והייתי עושה אותו דבר...
וכאילו אני קוראת ובמקום לרחם עליכם שיש לכם אחים מעצבנים כאלה אני מרחמת על האחים שלכם שאתם אחים שלהם... 
ואו זו היתה_חמודויינת_
חתיכת חפירה נכונה;)
סורי על ההקפצה..!אור-ה'
רוצים לדעת מי המנצח!!
שופטות?היכן אתן?
תני לי שניה..ואני אומרת לך מי ניצח..עין שלישית
לא כולל אותי כן?!עין שלישית
טוב נו...אורושקוש
א=נ=י!!נכון?!חחחח!!אור-ה'אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך