די הקפת את כל מה שרציתי להגיד לפותח השרשור בנושא. אז
@אחלה גבר!! כדאי לך לקרוא את התגובות של
@אבןגבירול ולהפנים אותם טוב טוב,דברים מאוד נכונים ומדוייקים!
רק רוצה להוסיף כמה דברים.
לגבי סעיף ד,אני חושבת שזה די בעייתי אם אתה מחפש מישהי דוסית. כי אם תבוא לבחורה חרדלניקית ותבקש ממנה מספר רוב הסיכויים שהיא תסרב לתת לבחור זר מספר שלה בגיל כזה(גיל התיכון,בגילאים יותר גבוהים זה כבר שונה),כי אמנם מן הסתם לרובן יש רצון לקשר עם בחור דוס,אך אין להם רצון לממש את זה בגיל כזה מכל מיני סיבות שגם אמורות למנוע ממך לממש את הרצון לזה. לכן בעיני זה די בעייתי למצוא חברה דוסית(כי הרי זה מה שאתה מחפש,אמרת שאתה 'דוס' ואתה רוצה קשר רציני וכו...). זה יותר קורה בסניפים כמו עזרא, אני מכירה כמה זוגות שיצאו משם,זוג אחד עוד מעט מתחתן והם ביחד בסביבות 4 שנים!!זה מטורף בעיני,גם אני מכירה עוד זוג דוסים שהיו ביחד 3 שנים לפני החתונה. זה קורה בדר"כ כי מתחילים את הקשר בגיל צעיר מאוד ומנסים לדחות אותו כמה שיותר,לפחות עד סיום תיכון,וזה גורם להמון קשיים- גם בתחום הכלכלי,גם בתחום הלימודי ובעוד המון תחומים. אך לעומת כמה סיפורים הצלחה ששמעתי,גם שמעתי לא מעט קשרים שיסתימו להם בגיל הזה, וזה סתם גרם לאותם זוגות דכדוך והיה להם קושי לצאת מזה,כי זה כואב לסיים קשר אפילו אם זה היה הכי נכון לפרק אותו,וסתם חבל להכינס לכל הבלבול הזה,תחכה לפחות עוד שנתיים.
לגבי סעיף ב,פעם מישהי אמרה לי שאם אומרים לי שזוג דוסים יוצאים ביחד יותר משנה ואומרים שהם שומרים נגיעה,אז לא להאמין להם.כי מן הסתם שהם נפלו,אמנם זה לא היה האידיאל שלהם,אבל קשר שנמרח יותר מדי (כמו הזוג שאני מכירה שיוצאים בסביבות 4 שנים!) עלול להוביל לפיתויים ולמקומות שלא היית רוצה לעמוד בהם.
לגבי סעיף ה,כמו שכבר אבןגבירול אמר זה חד משמעית משפיע,לא משנה אם איזה רצונות והצהרות תגיע לקשר.כי קשר זה דבר ממלא ומשמח,וברור שהיא תעלה לך בראש לפחות כמה פעמים ביום ,ותיפגשו ותדברו שעות בפאלפון ,ככה שזה מאוד יכול להשפיע על הלימודים ועל בניית האישיות שלך,ואלו גילאים מאוד קריטים, ואם לא תנצל אותם כמו שצריך אתה עלול להתחרט על זה וכבר זה יהיה אל חזור.
בקיצור,תקרא ותפנים את התגובות של אבן גבירול, ותנסה להבין מה החסרונות בקשר בגיל כזה(היתרונות די ברורים..) ותחשוב מה יהיה נכון לך. בכל זאת לא משנה מה תחליט שיהיה לך בהצלחה!!