כמה שאלות....בת אל123
{של שמיניסטית...}
ראיתי באתרים וכאלה שמי שרוצה ללכת למדרשות טיולים חייבת להיות שם שנתיים.... ואני רוצה מדרשת כזאת אבל לא שנתיים.... יש מדרשות טיולים שלא צריך להתחייב לשנתיים?
אה.... ועוד שאלה...
אם אני רוצה להיות קומנרית.... מ אני צריכה בשביל זה? כאילו מה קומנרית צריכה?
ומה בעצם עושים בגרעין תורני?
סליחה על כל השאלות....
ותודה רבה צדיקות!
..סמדר
טיולים אני לא יודעת..כי זה תלוי.. בעיקרון אם זה מטעם איגוד המדרשות אני חושבת שאפשר רק שנתיים..
קומונרית את מתכוונת טכנית או אופי וכדומה?  את צריכה להיות אחראית,ראש גדול,מתחברת לצוות הדרכה ולחניכים..אידיאליסטית.. אם זה נשמע לך תלכי למיונים... תתייעצי עם אנשיים שקרובים אליך שיוכלו להגיד לך אם זה מתאים לך ..
וגרעין תורני מרים את הרמה במקום שהוא נמצא.. כל מקום והפעילות שלו..בעיקרון מפעילים מועדניות,מכינים פעילויות של חגים,מרימים את המוראל.. (תסתכלי פה הגיבו בשירשור אחד הרבה על גרעינים)
לפי מה שאני יודעת...אחת מהצפון
מדרשות טיולים בעיקרון מחייבים שנתיים כי עוברים קורס מקצועי של איגוד המדרשות במשך 3 חודשיים ולא שווה להם להשקיע כ"כ הרבה בבת שתהיה רק שנה אחת.
מה שכן במקרים מיוחדים מאוד יש אפשרות אחרי שנה אחת לא להמשיך(למשל- חתונה ) אבל בעיקרון מתחייבים והבנתי שמי שעוזבת באמצע השנה או אחרי שנה אחת ואין לה אישור מיוחד לכך יש מצב שיחייבו אותה לשלם על הקורס שהיא עברה...

קומונרית- אז כמו שסמדר כתבה צריך ראש גדול, אחראיות, יכולת ליצור קשר טוב עם המדריכים(והחניכים.. ), תאום מול מלא אנשים, וכמובן אידיאליסטית..! רק שימי לב שלקומונרית יש גם תקן בוקר..
 ובאמת מה שחשוב שאם זה מתאים לך אל תפחדי ללכת לכיוון רק כי זה עומס- כשמצליחים זה ממש נותן סיפוק וזה מעולה למדריכים!

גרעינים תורניים- לכל בת יש תקן בוקר, ואחה"צ הן עובדות בפעילויות שצריך באותו מקום.  כל גרעין הוא שונה לגמרי מהשני..

אם מעניין אותך הכיוון אז יש מדרשות להעברת יהדות(של איגוד המדרשות) שבהם מכינים פעיליות על יהדות ומעבירים בבתי ספר ברחבי הארץ- כל מדרשה שונה ממש מהשניה... אם מעניין אותך את מוזמנת לפנות אלי באישי(עשיתי שירות באחת מהן.. )

המון הצלחה בחיפושים
ואת מוזמנת בכיף לשאול- אם יהיה לי תשובות אשמח לענות...
באשקלון אפשר שנה אחת...א.א.א.
אהלן,טכני
קומונרית צריכה לבוא בראש שהיא יודעת שהיא הולכת לדפוק שבתות לבד כשכל בנות הדירה שלה יוצאות שבת והיא נשארת לבד וצריכה לאכול אצל משפחות. זה מבאס טילים.

קומונה וגרעין זו עבודה ללא הפסקה, רק שבקומונה את לבד ובגרעין את עם עוד בנות - עובדות ללא הפסקה.

תחשבי אם זה באמת מה שאת רוצה, אם יש הישגים שהיית רוצה להשיג השנה וזה אולי מפריע לך, אם את אוהבת לעבוד 24/7
למה פתאום כווווולם שואלים על שירות לאומי???!!?..??_חמודויינת_אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך