בושה!!!!!!!הָיוֹ הָיָה

תיעוד מחברון: עימות בין ברוך מרזל למאבטחי הרב רפי פרץ - חדשות בארץ

בהסרטה רואים בבירור, שברוך מרזל דיבר בלבד, ובתגובה ממש הוכה ע"י הבריונים שמאבטחים את הרב פרץ. במרחק שני מטרים מביתו שלו.

איך הרב פרץ לא עצר אותם? איך???

בושה, בושה, בושה.  

למי אכפת, זה עוצמה יהודית ההזוים (צ)מיכאלצ

מה שמדהים זה איך שערוץ 7 מתאמצים להגן על הרב פרץ ולתקוף את מרזל, אפילו שבשגרה הם עושים הכל כדי לתקוף דווקא את הרב פרץ.

האויב של האויב שלי הוא חבר שלי, ואין ספק שבערוץ 7 יותר שונאים את חברי עוצמה מאשר את הרב פרץ.

ולגבי השאלה שלך על הרב פרץ, הוא לא ידוע בתור אדם אסרטיבי... הרבה יותר נח לו לתת לאחרים לנהל את העניינים בלי להתערב.

"עימות"ה-מיוחד

הכותרת הנכונה: תקיפה של מאבטחים את מרזל

גם ברוך מרזל לא טלית שכולה תכלתעוזר ישראל

דיבר בצורה לא מכבדת. 

מה אתה רוצה שהוא יעשה, יכנס לריב עם המאבטחים? חוץ מזה שהסרטון נחתך, איך אתה יודע שהרב רפי לא ביקש מהם להפסיק אחרי שהצלם חדל מלצלם?

אם אתה משווה...הָיוֹ הָיָה

"דיבר בצורה לא מכבדת".. נניח...

מדובר ביהודי בן מעל שישים שפשוט הוכה בידי צמד גורילות, אז אתה אומר לי ש"דיבר לא מכובד? איפה אתה חי?

והזמן שלפני החיתוך (אם היה) הוא מספיק זמן....

לא מצדיק את המאבטחים ח"ועוזר ישראל
עבר עריכה על ידי עוזר ישראל בתאריך ט' בתמוז תש"פ 01:45

בסרטון (חתוך או הופסק) ברוך מרזל מדבר בצורה לא מכובדת לרב רפי. "אתה לא מתבייש לבוא לפה אחרי מה שעשית, שקרן" ואז הרב רפי נראה כאילו הוא עומד לענות, ואז המאבטחים התנפלו על מרזל, שתיים שלוש שניות והסרטון נגמר. 

שוב, המאבטחים בוודאי לא בסדר פה, אבל לגלגל את האשמה לרב רפי שלא הפסיק אותם? הרב הלל הורביץ (שהיה אחראי על הסיור) ניסה להפסיק אותם, לפי מה שרואים בסרטון, ובשלוש שניות האלה הרב רפי לא התערב. מה קרה אחר כך? אולי הוא כן התערב? אולי הרב הלל הורוביץ גרם להם להפסיק ולכן הוא לא ראה כבר צורך להתערב? גם על הרב רפי מותר ללמד זכות. הוא לא רשע.

אדגיש שוב אם לא הובנתי כראוי- המאבטחים עשו מעשה נבלה, חמור מאוד. זה שברוך מרזל דיבר לא יפה אל הרב רפי לא מצדיק בריונות שכזו. אבל שוב, לגלגל את האשמה על הרב רפי לפי מה שרואים בסרטון- לא ראוי בכלל.

כאשר אדם נכנס לפוליטיקה הוא צריך להבין שאלו ההשלכות לכךמרדכי
בס"ד

כשאתה איש ציבור אתה נתקל לא פעם באנשים שמבקרים אותך ולא מדברים אליך לא יפה. זה חלק מהמחיר וכולם משלמים אותו בלי יוצא מן הכלל. לכן לבוא ולהגיד שמרזל הוא לא טלית שכולה תכלת רק כי הוא קרא לפוליטיקאי שקרן, זה קצת מגוחך.
אתה מתכוון להגיד שהמלך 1

לכן המאבטחים לא צודקים 

או שמרזל צודק

נ.ב זה לא אותו דבר

המאבטחים בטוח לא צודקיםמרדכי
בס"ד

לגבי מרזל, מכיוון שאני מכיר מקורב את התחושות שהוא מרגיש, אני בהחלט מבין מדוע הוא קרא כך. זה לא עניין של צודק או לא צודק.
אבל לא קראת את ההבהרה שליעוזר ישראל

עם זה ההבהרה אני מסכים (שלא יודעים מה הרב פרץ עשה בתגובה)מרדכי
מצויןעוזר ישראל

גם אני מסכים שלא היתה שום  למאבטחים להתנפל על מרזל. זו בושה. אבל הכותרת של השרשור היא "בושה שהרב רפי לא התערב" וזו סתם רשעות עכשיו להעליל את זה על הרב רפי. 

בערך כמו הכותרת (משנה) שערוץ 7 נתנו לסיפורמרדכי

חשוב לציין, הוא קודם רב ואחר כך פוליטיקאיאיתן גיל
כמו שאמרו לנו חז״ל. אתחלתא. לא?אוהב א י והעם 1
כן, כנראה שהם טעו הא....הָיוֹ הָיָה

תמשיך לשאול בתמימות למה אני קורא לך כופר בתושב"ע...

מי שכנראה מתפכח מכמה אמיתות זה לא אני...אוהב א י והעם 1
... וכן אני לא מתבייש לכנות את עצמי תמים.
כמובן שתמים זה לא בושה, כופר זה בושה,הָיוֹ הָיָה

תמשיך "להתפכח" מהאמונה בדברי חז"ל.

רק תזכור להודיע למכריך שיינך נאסר בשתיה.

......המלך 1

אני מסכים אם כל מילה

אבל אני רוצה לשאול אותך

אתה מסכים איתי שמה שאתה כותב קשור גם לזה שהוא פרש מימינה?  

נ.ב איני תוקף רק שואל 

נ.ב זאת אומרת לו הוא לא היה פורש ונכנס לקואליציה הייתי גם כותב ככה?

תשובה:הָיוֹ הָיָה

כן,

לצערי הרב הרבה לפני שהוא פרש מימינה החלה אצלי ההתפכחות. לצערי הרב.

ויישר כח על הצורה המכובדת שלך! מעריך!

לא הבנתיהמלך 1

אתה כותב כן (על צמה ששאלתי "אתה מסכים איתי שמה שאתה כותב קשור גם לזה שהוא פרש מימינה")

ואח"כ כותב הרבה לפני

פרט

הסבר 

נמק

הסבר.הָיוֹ הָיָה

את ה"כן" כתבתי כהמשך למילים האחרונות שקראתי והם היו  הנ.ב.,

אכן הייתי צריך לענות יותר ברור, על כל פנים זו הייתה הכוונה.

https://forms.gle/mDUBNUtoj8TL6hEb9 סקר חדש1978000

קורונה סקר חדש

הא אוקייהמלך 1

אני לא חושב שאתה באמת היית ככה כותב אם הוא לא היה פורש

אבל בסדר אם זה מה שאתה אומר

לצערי...הָיוֹ הָיָה

לא הייתי כאן מספיק זמן לפני, אם הייתי - הייתי כותב פה מה שאצרתי לחברי, והייתי יכול להביא זאת כראיה, אבל לא, אז נצטרך באמת להסתפק בכך שאני מצהיר כך, ולא זכור לי שנתפסתי כשקרן.

👍👍המלך 1אחרונה

בסרטון הזה רואים עוד יותר טוב שמרזל לא תקף את הרב פרץמרדכי
גם בסרטון הראשון רואים שהוא לא תקףעוזר ישראל

המאבטחים סתם נלחצו והתנפלו עליו

מה שאני רואה בסרטון (אחרי צפייה כמה פעמים, ובהילוך איטי)...אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך ט' בתמוז תש"פ 21:50

א. מרזל מדבר כלפי הרב פרץ, והרב פרץ מסתובב אליו ומקשיב.

ב. המאבטחים באים ומנסים להרחיק אותו.

ג. הוא מתאמץ להתקרב בכל זאת, ומצליח. (א"א לראות האם הם מושכים אותו קדימה או נגררים אחריו, אבל ע"פ ההיגיון הם רצו להרחיק אותו).

ד. בשלב הזה, הם ממש הודפים אותו בכח. (גם לא ממש מכים).

הוספה-

מהסרטון השני אני רואה שגם הדחיפה הראשונה לא הייתה כ"כ עדינה, מצד שני רואים שמרזל דוחף בחזרה.

וגם השלב הראשון נראה יותר ברור, ולא עושה רושם של משהו שעומד להתפתח לתגרה ודורש את התערבות המאבטח, וגם רואים יותר איך הרב רפי מסתובב ונעמד בנוחה של הקשבה, ודי ברור שהוא לא ציפה לתגובה כזו של המאבטחים.

בכל מקרה, לא חושב שמוצדק להאשים את הרב רפי, שלא הגיב כ"כ מהר, ובפרט שתוך שנייה זה הופך למשהו הדדי.

מטיחים אשמה ברב רפי בשל התנתקותו מן הצמד חמד נפתלי ובצלאל.איתן גיל

הנפתליסטים יוצאים פה מדעתם.

סוף סוף תגובה עניינית....<צ>הָיוֹ הָיָה

טיפשוני של אמא,

מטיחים אשמה במי שלא מנע הכאה של יהודי בן שישים.

יש כאלו שהגנו עליו בענייניות, ושמעתי את דבריהם,

אבל אתה מוטב שתסתום.

משעמם באופוזיציה, הנפתליסטים יוצאים מדעתםאיתן גיל

אני סובר די כמוך אבל תסתכל איך אני כתבתי את זה ואיך אתההמלך 1

מרזל חצוףאיתן גיל

הוא כועס על הרב פרץ שנכנע לוטו של בנט במקום לכעוס על סמוטריץ' שטרף את הקלפים. 

הוא כועס על כולם, תהיה בטוח, ובכל מקרה זה לא מתיר להכות אותוהָיוֹ הָיָה

גם אם המצפון שלך נרקב מזמן, לשנו לא.

שוב אתה צודק.איתן גיל
סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקדאחרונה

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

אולי יעניין אותך