שאלה ללוקחי ריטליןשישה

בשיחה שהעביר לנו מבוגר עם הפרעות קשב וריכוז הוא דימה את המוח לרדיו, שמי שיש לו הפרעות קשב וריכוז זה כאילו שהאנטנה לא מכוונת והרדיו קופץ בין תחנות, והריטלין הוא כמו אנטנה. הוא סיפר שילד שאל אותו אחרי איזשהי שיחה- אבל איך מכוונים את האנטנה לתחנה הרצויה? מאז שהתחלתי לקחת ריטלין, לפני בערך שנה (אגב אני בת 16), הבנתי את השאלה... ואני לא מוצאת לה תשובה! אני ב"ה הרבה יותר מרוכזת מבעבר אבל לפעמים קשה להתרכז בדבר שדווקא בו אני רוצה להתרכז.. אשמח לשמוע את דעתכם- מה עושים כדי לכוון את האנטנה לתחנה הרצויה?

אני לוקחת ריטליןדמעה שקופה

ואני לא חושבת שהדוגמא הזאת נכונה בכלל.
למדתי שנה שעברה מלא על איך הריטלין עוד ואני לא חושבת שזה ממש דומה.

רצו לתת לאח שלי אבא ואמא שלי היתנגדו ולקחו תרופה אחרת וזה👇לבחור נכון!

וזה עזר לו!

שאתה ללוקחי ריטליןמשתדל לחפש
למה שלא תעשנו קנאביס וזהו? מה ההבדל?
ריטלין זה לא סם.דמעה שקופה

אתה יודע בכלל איך הריטלין עובד?

למה אולי כדאי שתלמד טיפה ותתפוס שכל.

חחחמשתדל לחפש
ריטלין משפיע על המוח בדיו כמו כל סם, הופכים אותכם לעבדים של החברה, אין לי בעיה שכל אחד יקח מה שיעשה לו טוב אבל שלא יחיה באשליה שזה משהו טוב ואידיאלי כמו שזה היום שכל ילד שקצת לא מתאים את עצמו בדיוק למסגרת דוחפים לו סמים מדכאים שמורידים לו את התיאבון ואת החשק לחיות, תצאו מהסרט
אתה נשמע כמו אדם שלא למד כלום בחיים שלו.דמעה שקופה

אתה יודע בכלל מה המשמעות המדעית של ADHD?

או שאתה סתם מנסה לחרבש דברים ולהוציא את עצמך הטיפש?

בוודאי שריטלין הוא סםפלונפון מירוסלב

הוא ממריץ, והוא פועל בדומה לקוקאין.

וגם ההשפעה שלו דומה לשל קוקאין על אנשים עם ADHD, וכנ"ל למי שאין לו.

How similar is Ritalin to cocaine?

In large doses -- greater than what is typically prescribed for ADHD -- Ritalin does have effects similar to those of cocaine. However, researchers have found marked differences between the two drugs. One of the factors that leads to addiction and drug abuse is how quickly a drug raises dopamine levels. The faster dopamine levels go up, the greater the potential for abuse. One researcher found that Ritalin takes about an hour to raise dopamine levels in the brain, compared to only seconds with inhaled cocaine. The doses of Ritalin and other stimulants used to treat ADHD tend to be lower and longer-acting, which reduces the risk of addiction. Long-term use of all stimulants can sometimes lead to a phenomenon called tolerance -- that is, higher doses are needed to achieve the same effect of a controlled substance. If and when this happens, a doctor may then be more likely to consider using nonstimulant medicines to treat ADHD.

עוד מקור

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3390453/

Methylphenidate (MPH) is a commonly abused psychostimulant prescribed for the treatment of attention deficit hyperactivity disorder. MPH has a mechanism of action similar to cocaine (COC) and is commonly characterized as a dopamine transporter (DAT) blocker.

ריטלין זה כן סם, הוא לא ממסטל...אנא עבדא דקב"ה

אני לוקח כבר 11 שנים ואני יודע...

ניסיתם תחליפים?פלונפון מירוסלב

מכיר מישהו שומר שאומגה 3 עובד לו יותר טוב מריטלין (בשימוש לטווח ארוך).

וגם אין לו אף אחד מהמגרעות של הריטלין.

איזה מגרעות בדיוק יש לריטלין?דמעה שקופה

כל התופעות לוואי הנפוצותפלונפון מירוסלב

היפר ריכוז, יובש בפה, משתן... שלא לדבר על הרבה אנשים שסובלים ממאניה שטוענים שזה התחיל להם אחרי שימוש בריטלין וכו'

כשלקחתי סוג ריטלין שלא התאים לי היו לי תופעות לוואי.דמעה שקופה

עכשיו מצאתי סוג שגם עוזר לי,

וגם אין לו בכלל תופעות לוואי.

(לא אומרת, יש כאלה עם הרבה תופעות לוואי כמו קונצרטה נניח, אבל...)

איזה סוג?פלונפון מירוסלב

לא שמעתי על ריטלין שאין לו תופעות לוואי

ATENT.דמעה שקופה

זה תלוי מי האנשים שמשתמשים.

יש כאלה שיש להם תופעות לוואי מריטלין, יש כאלה שלא. (כמו כל תרופה כזאת או אחרת)

זה לא ריטלין, אבל זה גם סםפלונפון מירוסלב

לא מכיר את התרופה.

לא מכיר מישהו שאין לו שום תופעה מריטלין, אבל אולי יש כאלה

זה כן ריטלין.דמעה שקופה

ריטלין זה Methylpenidateפלונפון מירוסלב

Attent זה Amphetamine, שזה סם שמשתמשים בו יותר כסם שלילי מאשר MPH, בצורות מסויימות.

מה הקשר? יש כמה סוגי ריטלין, לאחד מהם קוראים אטנט.דמעה שקופה

ריטלין זה Trade Name של Methylphenidateפלונפון מירוסלב

לא כל תרופה להפרעת קשב וריכוז נקראת ריטלין, ולא כל תרופה היא מת'יל וכו'

וגם לא כל הממריצים.

אבל זה כן ריטלין.דמעה שקופה

אני למדתי על התרופה הזאת לפני שהתחלתי לקחת אותה.

לא יודע מה למדת ומאיפהפלונפון מירוסלב

אבל זה לא נכון

הנהפלונפון מירוסלב

Methylphenidate, sold under the trade name Ritalin among others, is a stimulant medication used to treat attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) 

יש הבדל בין סמים לבין המושגדמעה שקופה

תרופה ממריצה.

אין, זאת לא ההגדרהפלונפון מירוסלב

סם זה סם, באנגלית אין את ההפרדה הזאת.

יש recreational drug ותרופת מרשם.

בכל אופן, לMPH ולAMPH יש פעולה דומה לסמים מהסוג הראשון

בהצלחה שיהיה לך.דמעה שקופה

אם אתה חושב שזה סם

אז אתה מוזמן לא לקחת את זה.

על כל פנים לא שכנעת אותי בכלום.

זה שזה סם, לא אומר שלא צריך לקחת את זהפלונפון מירוסלב

השאלה היא אם יש תחליפים יותר ראויים, לאנשים מסויימים

אני למדתי על זה.דמעה שקופה

ואם בא לך לקשקש כאן את השטויות שאתה חושב -בהצלחה.

אין לי עניין להגיב לאנשים כמוך.

כן זה מה שאח שלי לקח וזה עזר לולבחור נכון!

וואו ואוו איזה התפלספויותהמלך 1

לי אבחנו הפרעות קשב וריכוז אבל אני לא לוקח ריטליןניק כמעט בלי ראש
עבר עריכה על ידי _____ בתאריך י' בתמוז תש"פ 07:36

בהתחלה זה עשה תופעות לוואי, אז לקחתי אטנט, וזה לא השפיע, אז הפסקתי לקחת.

אבל אולי אין לי הפרעות קשב וריכוז, והריטלין השפיע בגלל אפקט הפלצבו... למי שאין מושג על מה אני מדבר, שישמע את זה: [עושים היסטוריה] 191: הונאה או תרופת פלא? אפקט הפלצבו, חלק א' – רשת עושים היסטוריה.

לי אטנט כן עוזר, אבל זה ממש קצר טווח.דמעה שקופה

אני עם הפרעות קשב ובכיוון להתחיל לקחת רטלין כדי להצליח ללמודה'הואהמלך

(עד עכשיו ממש לא הצלחתי) ופשוט צריך להתאמץ ממש ולהתפלל להצליח להתרכז

אני לקחתי ריטלין מכיתה א...אנא עבדא דקב"ה

עברתי בכיתה ט לקונצרטה ובכיתה י לויונאס...

ריטלין הוא כלי...

לצערנו אנשים לא יודעים מה זה באמת ADHD ונותנים כל מיני הגדרות לא נכונות...

יש אנשים שיש להם הרבה מאוד ריכוז, הם מתרכזים בכל דבר, ויש להם הרבה מאוד רגש, הם מרגישים ורואים כל דבר שזז...

זה גורם להרבה מאוד רעש בראש (כמו צומת של כביש סואן בלי רמזורים) ואז אדם שוכח להתרכז במה שהוא צריך (יש גם בעיה של זיהוי רגשים - מה רגש שלי ומה רגש של אחרים). באופן כללי אנשים ADHD הם הרבה יותר פנימיים ועם תוכן (אנשי רוח). כשהם מחוברים באמת למשהו הם מחוברים אליו עד הסוף...

בגלל כל הרעש הזה נהיה חוסר ריכוז בדבר אחד (לימודים), הריטלין (ואני לא מדבר על קונצרטה) "מכבה" את המוח, הופך את הלוקח לזומבי ונותן לו אפשרות להתרכז רק בדבר שבו הוא צריך...

בדרך כלל מי שלוקח ריטלין ירגיש שכאשר הוא עם ריטלין הוא לא "הוא" אלא מישהו אחר...

אני לא שופט אם זה טוב או רע...

אני יודע שהנקודה היא תמיד למצוא את נקודת האמצע - נקודת השקט בתוך כל הרעש (לא מחוץ לרעש, בתוך הרעש), זה הרבה עבודה, זה שריר (בין הגבות) וצריך לפתח אותו...

אני יכול לומר שאני לא סובל מבעיות קשב וריכוז אלא נהנה מזה ושאני קצת מרחם על אנשים שאין להם את זה ולא זוכים לראות את העולם כמונו...

(נ.ב אנחנו ממש לא פחות מאנשים רגילים ואנחנו אולי יותר...)

הבנה שגויהשישה

אמנם רפואית הוא מוגדר נרקוטיקה, אבל זה לא סם. נקודה. ריטלין הוא כמו אקמול ברמה מסוימת: יש בעיה והוא עוזר לפתור אותה. ומי שלא מבין כלום בריטלין ובADHD אז שלא יביך את עצמו בבקשה. לגבי השאלה  שלי: איך אני גורמת לעצמי להתרכז בשיעור לדוגמה ולא להתרכז בדיבורים של החברות?

ריטלין זה לא סם!!!! זה בדיוק כמו אקמול!!!!א המגניבה
חוץ מזה שחברה שלי לוקחת ריטלין והיא אמרה שהיא ממש נפגעת כשמדברים לידה שזה סם ( לא הרבה יודעים שהיא לוקחת ריטלין ).
...פלונפון מירוסלב

אין שום קשר בין אקמול שהוא משכך כאבים לבין ריטלין שהוא סם ממריץ בדומה לאמפתמינים וקוקאין.

בכל מקרה, זה נכון ששניהם מוגדרים כסם. אבל אף אחד לא לוקח אקמול כRecreational Drug, אבל את הריטלין כן.

ריטלין זה לא סם.דמעה שקופה

מעולם לא לקחת איך את מביעה דעה?DAN123

ריטלין זה סם ארור. לקחתי שנים על גבי שנים וזה סם ארור שדופק את המוח. אז אל תגידי שטויות שאין לך מושג בהם

נשמה תרגיע ומהרמתולתלת בנשמה
היא לא תגיד סתם היא למדה את זה
אולי במקום להצהיר הצהרות כמו "למדתי את זה" תקחו לטווח ארוךפלונפון מירוסלב

ונראה כמה תהנו מזה

אני לוקחת כבר כמה שנים דמעה שקופה

זה ממש עוזר לי ואין לי שום בעיות עם זה.

אני גבולישלמה....

אני גבולי ולא לוקח (כאילו לא קופץ אבל לא מרוכז בעליל)

זה כאילו אני צריך להתרכז במשהו וכל דבר הכי קטן מוציא אותי מריכוז

ומה עושים, פשוט מתאמצים בכל הכח להתרכז, אחרי מבחנים אני תמיד עייף כאילו עשיתי ריצה של שעתיים...

לומד לבד לכל השואלים... (בשקט... לבד... בחדר... נעול... אטום...)

איך אתה יכול אני לא יכולה לשבת ללמוד למבחנים אני יושבת על -לבחור נכון!אחרונה

קוצים בשביל ללמוד למבחן וגם זה לא יותר מחצי שעה 

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך