הייתי צריכה לסוע לסבסבתא שלי והאוטובוס פשוט עבר על התחנה גם מה שהנהג ראה אותנו וזה לא פעם ראשונה שלי אם אותו קו שזה קורה יו איזה מעצבן באלי להרוג אותו
[וכן סיימתי לפרוק]
הייתי צריכה לסוע לסבסבתא שלי והאוטובוס פשוט עבר על התחנה גם מה שהנהג ראה אותנו וזה לא פעם ראשונה שלי אם אותו קו שזה קורה יו איזה מעצבן באלי להרוג אותו
[וכן סיימתי לפרוק]
חברת נסיעות לגולן?
כי אני אף פעם לא נוסע באוטובוסים. ביו"ש אין אוטובוסים כמעט.
רק להתפלל לה' שימצא כבר איזה מטרמפיסט
שצריכים עכשיו טרמפ... לא תעזרי?
תתחיל בהאם היא עירונסטית שמתנגדת לטרמפים או לא... אם היא מתנגדת לזה אז ברור שהיא לא תעלה טרמפיסטים...
את בעד טרמפים? היית עוצרת עם כל אחד? וזהו בעקרון...
גם רוב הפעמים זה בנים ויש רק בנות במכונית - לא בדיוק הבנתי
פשוט אין לי לאן לנסוע.
אני לא נוסע באוטובוסים (חוץ מההסעה לישיבה) ולא תופס טרמפים אף פעם.
אין לי לאיפה לנסוע...
מאידיאל או סתם כי אינלך לאן?
קדומים,אריאל,בית אל,קרנ"ש וכו'
אין בו כלום, ומה יש לי לעשות מחוץ ליישוב? בעיקר בקורונה...
אתה נוסע לכל מקום עם ההורים שלך? יש לך תמיד אוטובוס? ולכל מקום שאתה רוצה?? (בלי קשר לקורונה)
בדרך כלל אם אני רוצה לנסוע לאנשהו, ההורים שלי מחפשים טרמפ מראש או שהם מסיעים אותי.
בתחילת הקורונה רציתי לנסוע לסבא וסבתא שלי, ורציתי לנסוע ברכבת (בפעם הראשונה בעשר השנים האחרונות בערך...), אבל ההורים שלי לא רצו בגלל הקורונה.
אבל לא נראה שממש אין לך לאן לנסוע...
אני גר די קרוב למרכז ולאריאל, אבל אין לי מה לעשות שם.
בגלל כל מיני סיבות (למרות שאני חושב שרובם סתם תירוצים כדי לא ליסוע)
אם היה לי לאן ולמה לנסוע, ההורים שלי היו יכולים לשאול באחת מקבוצות הווטסאפ של היישוב על טרמפים.
בכל מקרה מחוץ ליישוב אני לא אתפוס אף פעם טרמפים. בגלל חטיפת שלושת הנערים הי"ד.
עם ההורים שלך? (שלא יקרה לכם ח"ו - רק לשאלה)
אבל לא יקרה כלום אם אני לא אתפוס טרמפים.
אפשר להגיד על כל דבר לא יקרה אם - השאלה אם זה נכון? כמה פעמייים פספסת דברים בגלל שלא היה לך איך לסוע ולא תפסת טרמפים??
ובקשר לשאלה, התשובה היא- אפס.
![]()
סתם נראה לכםםםם
כי מה הסיכוי שבדיוק בשעה הקרובה יעבור יהודי שיעצור לי?? זה סיכוי אפסי... ועד אז כמה מאות ערבים יעברו....
כל יום מברך שלא עשני עירוניסט..
שאני גרה בעיר אבל אין לי מה לעשות אני גרה בעיר ... וההורים שלי אמרו שהם בחיים לא יגורו בעיר... לא הצליח להם...
לחברה שלי... ואז באתי לעלות, והוא סגר את הדלתות ונסע אחרי איזה 10 שניות...
וואי פעם את נהג בתחנה מרכזית בא לצאת ואני הגעתי וחברות שלי רצו בקשתי מהנהג לחכות דקה והוא לא הסכים ועשיתי לו כזה מה הבעיה שלך תחכה דקה😏
בסוף הם הספיקו
הוא לא רוצה דו"ח.
גם לי זה קרה. דפקתי לו על הדלת שיפתח (כי רצתי להספיק אותו) הוא הסתכל עליי ונסע, אבל בס"ד יצא לי טוב כי שניה אחר כך היה לי טרמפ
ישתבח האל....
זה פשוט סיוט!!!
פעםאחת אוטובוס עבר לי מול הפרצוף, ראיתי שהוא ממש לא מלא והוא פשוט לא עצר!!! איזה עצבים!!
תחשבו איזה מעצבן ומתיש זה כל היום לשבת במקום אחד ולשמוע אנשים עצבניים.
סרטון של חיות כיס על זה:
א. לפי מה שהבנתי זה קרה כמ פעמים, והוא לא הבין.
ב. לא הבנתי איך הקורונה קשורה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים