שירשור הפדיחות הגדול!!! תזרמו!!!אמממ

מתחילה- פעם אחת התפללתי 18 זה היה בימי גיבוש עשיתי כזה ד שפתי תיפתח ושלוש צעדים אחורה ובום! נפלתי 

אני מסתובבת אחורה וקולטת 3 בנות מתפוצצות מצחוק 

פדיחה...

דמעה שקופה

בנות התחילו לרכל על המורה של 5 מתמטיקה באמצע הכיתה...

ואז הן גילו שזאת אמא שלי

זה יותר כמו פדיחה לבנות ההן... משבצת

יואו, קרעת אותי עכשיו.דמעה שקופה

פדיחה קרא לי גם אבל אני זאת שריכלתי...אמממ

אחת שאוהבת

אח שלי נתן לי את המספר של דודה שלי ואז שלחתי לה הודעה שקשורה לבבת מצווה של אחותי הודעה ממש ארוכה ואז היא שולחת לי זה טעות אבל מזל טוב 

אויש...אמממ

אחת הפדיחות הנוראיות:דמעה שקופה

שלחתי לחברה הודעה ממש אישית ובטעות זה היה המספר של אח שלה בוכה/צוחק

אויייייאמממ

למה היה לך את המספר שלו בכלל​​​​​​​​​​​​​​אמממ

לא דוס

לו ולאחותו יש את אותו מספר עם ספרה אחת שונה.דמעה שקופה

קרה לי בדיוק אותו דבר אבל הפוך..אפש"ר

שלחתי לחבר והגיע לאחותו..עצוב

איזה פדיחות מקווה בשבילך שזה לא היה משהו אישי כמוני...דמעה שקופה

אין לך מושג איזה אישי זה היה..אפש"ר

וואו יותר מצער מסכן😅לבחור נכון!

חחחחחחחחחחחח........לבחור נכון!
יש לי שאלה למה כול פעם שאני מגיבה לתגובה זה לא איפה שהגבתי?לבחור נכון!

כי מישהו כבר הגיב לפניך להודעה הזאת...דמעה שקופה

אהההה ואני כל הזמן לא מבינה למה זה ככה אני מגיבה ואני👇לבחור נכון!

רואה שהגבתי למישהו אחר וזה באמת פאדיחה!

עכשיו יש לך פדיחה לספר פה...דמעה שקופה

יש לי אחת ממש מפדחת!פרח תלוש

אבא שלי התקשר אלי, ואני עניתי לו, והתחלתי לדבר בשטף וסיפרתי דברים וזה ואז כשהוא הצליח להשחיל מילה הוא אומר "אממ מצאתי את הפל' הזה, את יודעת אולי של מי הוא?" 

חושב

חחחאמממ
ממש טרי משבוע שעברחושבת בקופסא

יצאתי מחלוקת תעודות וספרתי לבנות בחוץ מה המורה אמרה עליי.

היא אמרה שהיא ראתה שהיו לי הרבה הזדמנויות להעליב בנות ובכל זאת לא עשיתי את זה, וכל הכבוד ו"הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים".

ואמרתי לבנות מחוץ לדלת שאני לא מבינה מאיפה היא שלפה את זה, בחיים לא הרגשתי צורך להעליב משהו ואז באיזה כוחות אהרון הכהן התגברתי או משהו מוזר כזה.

ובאמצע שאמרתי את זה, המורה לספרות עברה ליד, ושמעה אותי אומרת את זה, והיא התחילה גם פתאום לחזק ולהגיד "כל הכבוד, גם אני ראיתי את זה, זו תכונה ממש מופלאה..."

ואני לא מבינה מאיפה הן הביאו את הרעיון הזה.

ואני רואה שגם בבלה בלה בלה הזהחושבת בקופסא

שהמחנכת כותבת ליד התעודה היא כתבה "זכית במעלות רבות, את רגישה לזולת ונזהרת בכבוד אחרות..." מאיפה היא חשבה על זה?

אני לא מעליבה אנשים, אבל זאת לא איזה תכונה יוצאת דופן, זה כמו לשבח משהו על זה שהוא לא גונב, זאת לא אופציה, אז מה הקטע?

חחח... אוישפרח תלוש

ננה-בננה

.........הכל עוד אפשרי
שמנו בכיתה באולפנה קריוקי שלי מתגעגעת והתחלנו לשיר(לזייף ולצווח) ולרקוד, ואז הרב של האולפנה נכנס בשקט, חייכה איזה עשר שניות, ואז התחיל גם לשיר... ולא ראינו אותו, ופתאום הסתכלנו מאחורה וקלטנו אותו... זה היה פדיחה רציניתתת
(לפחות הוא הצליח להבהיר לנו שלא שמים שירים כאלה באולפנה🙃🤣)
אוי...שלמה....

אין מאיפה להתחיל

הנה אחת 

יצאתי מהבית עכשיו לסיבוב קצר ואני בבידוד (וכולם יודעים...)

ושכחתי מסכה...

אם אתה בבידוד אז אסור לך לצאת בכלל מהבית.דמעה שקופה

נכון...שלמה....

תיאורטית...שלמה....

אם אין אף אחד בחוץ...

עם מסכה...

אצלנודמעה שקופה

הרבנים פרסמו שאם יודעים על מישהו שמפר בידוד חייב לדווח

השב"כשלמה....

הנה השב"כ נכנס...

יש לי מלאאאאצבע לחיים

אחת שעולה לי עכשיו

פעם חבר שלי ביקש ממני שאביא לו את את התנ''ך מהכתה ובדיוק בכתה הזאת הראש ישיבה שלי לימד תנך. אז אמרתי נכנס בשקט נקח את התנ''ך ונצא... קיצר לקחתי את התנך ושהבאתי אותו לחבר גיליתי שלקחתי בטעות את התנ''ך שהראש ישיבה מסר איתו את השיעור...צוחק

עוד אחתצבע לחיים

פעם אני וחבר באנו עם אותה חולצה לבנה בערב שבתבוכה/צוחק

אצל בנים זה פאדיחה, אצל בנות זה מריבה...מתנחלת:)

לגמרי...דמעה שקופה

יש לי אותה חולצה לבנה שיש לחברה שליחושבת בקופסא

ובמקרה שצריך חולצה לבנה (שזה פעם בחודש או אפילו פחות)

ועוד מקרה ששתינו זכרנו להביא חולצה לבנה,

ועוד מקרה ששתינו לבשנו את אותה החולצה באותו היום,

ועוד מקרה שבכלל נפגשנו כי אנחנו בכתיתות בקומות שונות,

אז אנחנו דווקא צוחקות על המקריות הזאת,

ממש סיכוי אפסי שזה יקרה, אז זה דווקא מגניב כשזה כן קורה.

הנהצבע לחיים

זה קרה השנה נסעתי עם כמה חברים לאנשו וראינו בתחנה של ... תמורה למטמתיקה מחכה לאוטובוס. אז צעקנו לו שלום מהחלון והמשכנו לנסוע ולא לקחנו אותו למרות שהוא גר בדיוק לאיפה שנסענו ואז הוא שלח לי שכחו ממגןצוחק

פאדיחהצבע לחיים

פעם בשישית הייתי בחדר לפני השיעור ולא היה לי כוח ללכת אליו התלבטתי אם לישון או ללכת וידעתי שהרב עצבני בתקופה האחרונה אז הלכתי למרות העייפות אבל האב בכלל לא בא לשיעור אלא מורה אחר שחפר וחירטט כל מיני שטויות חסרות כל פשר.
ןאחכ בסדר בוקר סיפרתי את זה לחברותא שלי ועל כמה המורה הזה מדבר שטויות תמיד וכאלה, ואז החברותא שלי הצביע קדימה וקלטתי שהמורה הזה יושב כיסא לפני ובטוח שמע הכל

משהו הורססכהנא צדק!!!

ישנתי בחדר בפנימיה ומזה פחדתי שהאם בית תבוא ותתפוס אותי למה היא הורגת על כאלה דברים ואז התקשרתי לחברה בכיתה ושאלתי אותה אם היא ראתה היום תאם בית אז היא אמרה לי שלא ואמרתי לה אין לי קריזה שתתפוס אותי עכשיו שנייה אחרי היא נכנסה לחדרררררררר

יואו קרה לי גם בדיוק כזה!!!!דסדוסה

איזה פדיחות...דמעה שקופה

אוי ואבוי😳אני והאני
שמתם לב שרוב הפדיחות כוללות מורים\ רבנים ||מורות? חושבת בקופסא

(כתבתי המילה מורות מאחורי מחיצה )

אתם חושבים שזה בגלל שיש משהו מפדח מהותית בדמות חינוכית שתופסת אותה במצב מסוים,

או שפשוט כולנו תלמידים ואלה האנשים שאנחנו פוגשים הכי הרבה ואם תקרה פדיחה, זה יקרה בהקשר אליהם?

יש לי פאדיחה אבל לא שלי של אחותילבחור נכון!

אחותי באה לקנות משקפיים עכשיו החלון היה שקוף ומבריק והיא בשיא האיטיות באה להיכנס לחנות פתאום "בום" נתקע 

בחלון  ומוכרות היסתכלו עליה לרגע בשוק איך היא הצליחה להיכנס בשיא האיטיות לחלון אבל אחר כך הן צחקו כמובן שאחותי ברחה משם בטיסה עם חברות שלה

אין הסיפורים של אחותי הזויים 

גם לי קרה משו דומהמושיקו7

הלכתי לפיצה ואז באתי להכנס ונתקעתי בדלת, והמוכר אמר לי: "מה, ניקיתי כל כך טוב?"

(ניקיתי-ניק-יתי)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלבחור נכון!

הרגת אותי מצחוק!

לא הבנתי את ה: (ניקיתי- ניק- יתי)חסרת טאקט

אפשר הסבר?חושב

"ניק" של הפורום.הָיוֹ הָיָה

מה הקשר???חסרת טאקט

משחק מילים, זה הכל.הָיוֹ הָיָה

זה קרה לי לא מזמןלבחור נכון!

רבתי עם אחותי הקטנה בבית ספר בקולי קולות מרוב שההיתי עצבנית לא שמתי לב איפה אני אני ממשיכה ללכת אני רואה את המחנכת מהכיתה השנייה קוראת לי בשמי (שם בדוי)אליה אליה אליה פתאום יצא לי בלי כוונה מהעצבים שהיא חפרה לי המורה די וכול הבנות הסתכלו עלי בשוק כמובן שביקשתי סליחה אבל עדיין פפפפפפפפפפאדיחה

אוי קרעתם מצחוקאני והאני
לא שלי..אייסקפה

הייתה הרוסה מעייפות וזה, ואז היא רואה אמא מתקשרת- היא עונה ומתחילה לספר לה כמה היה לה קשה היום והחניכות התנהגו לא הכי בפעולה וזה.. ואז היא אומרת לה כזה- ואי מצטערת לשמוע, אבל רק רציתי לשאול אם הבנות חזרו כבר מהפעולה..

קיצר היה כתוב אמא של .. והיא לא שמה לבב

וואייי חחחחאני והאני
לא מזמן הלכתי אני ההורים שלי ואח שליחושבת בקופסא

לקניון ולמרכז מסחרי בשביל כל מיני סידורים שם.

אח שלי הלך לקנות מכנסיים, ואימא שלי אמרה שאני יכולה עד שהוא מסיים להסתכל במחלקת נשים בחנות שם, ואם אני אמצא משהו אז נקנה.

אני נכנסת לחנות, ואני רואה את הבת של המורה שלי מחזיקה עוד בערך 2-3 אחים קטנים שלה עליה, אז הבנתי שכנראה המורה שלי קרובה.

ראיתי שבקופה נמצא אח שלי, ומיד אחריו בתור נמצאת המורה שלי, ניסיתי להסתכל על הבגדים, אבל ממש הובכתי מהאפשרות שהיא תראה אותי, אז פשוט התחבאתי הכי רחוק מהקופה מאחורי מלא בגדים עד שהיא הלכה.

וזה היה מיד אחרי שאח שלי סיים, אז יצאתי בלי לקנות כלום.

היא בטוח ראתה את אח שלי, וגם את ההורים שלי שעמדו מחוץ לחנות, אבל היא כנראה לא זיהתה אותם שהם קשורים אליי, כי אנחנו ממש לא דומים.

אוקי::::חסרת טאקט

זה היה מזמןןן נזכרתי בזה כשקראתי את הפדיחות כאן:

עד לפני כמה שנים אח שלי היה מציק לי בטירוף ..( ברוך ה שנינו התבגרנו וזה הפסיק...) 

יום אחד אמא שלי נסעה ואז הוא הציק לי ואיים שירביץ לי אז התקשרתי לאמא שלי כולי בוכה והיא לא עונה עוד פעם ועוד פעם עד שהיא ענתה ואז מישהיא עונה לי: מוקד שלום - אז אני עושה:- אמא זה לא מצחיק- וגוללתי את כל הסיפור שאח שלי הציק לי וכו ואז נרגעתי ואז אני שומעת שעוד פעם אומרים מוקד שלום.. (נראלי חשבו שאנחנו משפחה במצוקה..צוחק)   ונתקתי מהר....

הרבה ריבים בין אחים או בין ילדים להוריםחושבת בקופסא

יכולים להחשב בתור אלימות במשפחה מהזווית הרשמית.

מזכיר לי-

אני ממש לא אוהבת שנוגעים בי,

ופעם אמא שלי במקום להצביע על הכיוון שהיא רצתה שאני אשים משהו במקום,

היא פשוט סובבה את הראש שלי לכיוון הזה.

ממש התעצבנתי ואמרתי לה שזה מגע לא בהסכמה, ואני יכולה להתלונן למשטרה על זה.

הייתי חצי רצינית

אוקי יש לי עוד אחדאייסקפה

זה היה אתמולל

אחות של חברה שלי התחתנה

ואני משקיעה כותבת לה ברכה וזה קיצר שלחתי לה בהודעה שיהיה מזלט וזה..

ואז אחרי איזה חמש דק אני רואה שקיבלתי הודעה וחברה שלי עונה לי ככה-

???

ואני אני מסתכלת- ואני רואה ששלחתי לילדה הלא נכוןנה

אוקקייטאטע אוהב אותי!

אני ואח שלי מתנדבים במפלגת נעם..

קיצר הבאנו שלטים כאלה של המפלגה ואז חברים של אח שלי ואח שלי החליטו שהם רוצים לתלות את השלט בכיכר מתחת לבית שלי( אני גרה בעיר) קיצר באותו זמן אני הייתי בבית נשכבתי על הספה באתי לישון קיצר אני כמעט נרדמת פתאום הדלת של הבית נפתחת אני רואה שם את אח שלי ושורה של חברים אחריו הוא בא אומר לי איפה יש סולם וחוט אני עושה לו למה אתה צריך? הוא מסביר לי שהם הולכים לתלות את השלט בכיכר קיצר אח שלי עושה לי רוצה לבוא? אני עושה כן בטח... טוב הייתה השעה 1 וחצי בלילה משו כזה קיצר אנחנו יורדים איזה 5 בנים ואני אנחנו הולכים עם סולם באמצע הלילה לא יודעת איך לכם זה היה נראה אבל זה נראה מאוד מוזר.

קיצר אנחנו מגיעים לכיכר מתחילים לתלותתשלט כל אדם שעובר שם עם האוטו מתסכל עלינו כאילו נפלנו מהירח וואי ואז שנים עד שהצלחנו לתלות את השלט ואז הם עוד רצו להצתלם וכמעט שהצתלמתי איתם(בעוונותי) בסוף אני צילמתי אותם אבל זאת היתתה חתיכת סיטואציה מצחיקה ברמות ומביכההבוכה/צוחק

קרה לי עם המנהל של הבית ספר לפני שניםםם אבל אחד הזכורים..עבד ה'.

אני וכמה חברים עלינו מהפסקה באיחור ואז המנהל מסתכל עלינו ושואל למה אנחנו מאחרים, ואני במקום להגיד סבבה וזה התחלתי לצעוק עליו בטעות... כל מי שהיה במסדרון שמע והיה בהלם כולל המנהלצוחק אחרי שניה קלטתי את זה אז טסתי לכיתה...

זיינוקית בנשמה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאתמול משבצת
עבר עריכה על ידי משבצת בתאריך ט"ז בתמוז תש"פ 14:46

בשירשור של ניקים בציורים, שירה שמה את החידה הראשונה ואז עליתי על התשובה אבל שעות ניסיתי לחשוב על חידה אחרת ואז כשחשבתי על משהו (די גרוע, סה"כ תמונה של משקפת...) ראיתי שמתנחלת כבר ענתה אבל בלי לשים חידה, אז כתבתי לה "כן אבל תשימי חידה... שעות ניסיתי לחשוב על חידה ובשניה שבאתי לשלוח ראיתי שאת כבר ענית... " ואז היא ענתה לי "יאללה, תשלחי את" זה היה נראה לי מוזר, אבל נחמד מצידה, וגם פאדיחות כי החידה הייתה גרועה ורק אחרי מלאא הודעות קלטתי שהתפספסה לי אות... יצא שכתבתי אל תשימי חידה

עוד פדיחהאמממ

פעם אחת ישבתי אם חברות שלי במושב האחורי של האוטובוס והתחלנו לדבר לפנינו ישב משהו לחשתי לחברה שלי יו מה הוא נתקע פה ואז הוא קם והלך!

פאדיחות🙈משבצת

הוא הלך בגלל מהשאמרת?אני והאני
כןןןןןאמממ

חחח פדיחהאני והאני
פאדיחה...אהבת ישראל תנצח

מכירות את זה שהולכים ברחוב ומסתקלים בחלונות של הרכבים לבדוק שאת נראית טוב..? אז פעם אחת עשיתי את זה וכולי מתיפיפת לי מול החלון מסדרת תשיער וזה  ופתאום נפתח החלון ומי שישב שם עשה לי כזה את יפה זה בסדר...פאדיחה!!

אני תמיד מתפדחת להתיפייף מול מראה ליד אנשים אחריםחושבת בקופסא

כשאני הולכת לשרותים באולפנא לפעמים כשאני רואה שאין אף אחד אחר,

אני מנסה לסגור את הדלת הראשית של השרותים מהר, שלא ישימו לב שמשהו סגר אותה,

ואז להתיפייף מול המראה עד שמשהו נכנס ואז אני מעמידה פנים שהייתי בכיוון אחר.

אני תמיד עושה את זה מול אוטובוסיםאמממ

ותמיד לוקח לי זמן להבין שאלא שבתוך האוטובוס רואים אותי😜
אוי לא...הָיוֹ הָיָה

איך שרדת את זה?

ברחתי מישם...אהבת ישראל תנצח

שברתי את הפנס של האוטו בנסיעה הראשונה אחרי הטסטלומד ללכת
אם סיימת ללמוד ללכת עכשיו נשאר לך ללמוד לנהוג😏אמממ
ברחוב מישו שואל אותי אם נפלה לי הכיפה.... שכחתי אותה בבית...מלך החוף

לא פאדיחה שליהאקונה מאטטה:)
אבל יש לי חברה ש*ממש* אוהבת קור.
אז היינו ביחד בבית של משהי והיא הורידה את הטמפרטורה.
כשאנחנו באוטובוס חזור החברה שהיינו אצלה מתקשרת ושואלת אם יש לנו מושג איפה השלט של המזגן, אז חברה שלי (זו שלידי) צורחת "אומיגאאדדד אומייגאאדד אומייגאדד" שאלתי אותה מה קרה והיא עונה לי שהיא שכחה את השלט של המזגן שלהם אצלה בתיק
בכיתי מצחוק
חחחאמממ
אוי זה הזכיר לי משהו קטלניייייחיים דבר יקר
הייתי בישיבה ובבוקר הלכתי למקווה קיצור הינו הרבה חבר'ה מהישיבה אז כזה דיברנו וזה,
)ביום ליפני המשגיח כזה אומר בישיבה שמי שיאחר לתפילה כול דקה תעלה לו שקל .)
קיצור אני כזה מתחיל להגיד במקווה לממה המשגיח חושב אנחנו הכספומט שלו ומה אנחנו הולכים להשלים לו הכנסה וזה..
איך שאני אומר את זה אני קולט אותו מולי............

יאו הרצתי תמקווה בכולם זמן וברחתי משםםם...
ביום הזה למדתי ברצף כול הזמן שהוא היה כדי שהוא לא יקרא לי....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסתם בחור אחד

וואי, קרעת דמעה שקופהאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך