......*שירה*

אתמול פגשתי מישי חבדניקית והיא באמת מאמינה בזה שהרבי מלובביץ חי. בגוף. אמיתי.

איך מגיעים למסקנה כזאת? לא הייתה לרבי מלובביץ הלוויה? אם הוא חי אז איפה הוא עכשיו?

באמת יש הרבה אנשים שחושבים את זה או שהכוונה היא שצדיקים במיתתם קרויים חיים או משהו כזה?

@@חבדניקיםםם

**שואלת באמת מתוך רצון לדעת ולהבין ולא ח"ו מתוך זלזול לא ברבי שהיה צדיק גדול ולא בחבד באופן כללי**

היי, 2 דברים:דמעה שקופה

1. כותבים ליובאוויטש (ולא לובביץ)

2. אני יכולה להסביר לך בכיף. (לא עכשיו אבל נראה לי עוד חצי שעה אני אוכל. את יכולה לפנות אלי לאישי.)

1. אפשר לכתוב גם וגם*שירה*

מנחם מנדל שניאורסון – ויקיפדיה

תסתכלי בויקיפדיה כתוב לובביץ ולא ליובאוויטש

2.אני אשמח אבל אני לא יכולה עכשיו

זה לא נכון. אמורים לכתוב רק ליובאוויטש.דמעה שקופה

כנראה מישהו חמד לצון...חובה?אחרונה
זו טעות.
חח שנון...מושיקו7

" @@חבדניקיםםם "

חבד-ניקים בוכה/צוחק

יש בדיחה על זהחושבת בקופסא

מה ההבדל בין משה רבינו לרבי מליובאוויטש?

משה רבינו מת ומקום קבורתו לא נודע,

והרבי מליובאוויטש חי ומקום קבורתו נודע.

לפי מה שהבנתי זו מחלוקת בתוך חב"ד והחלק שמאמין שהוא חי לא מקבל את הצד השני כדעה לגיטימית.

בדרך כלל מסבירים את זה בתור "צדיקים במיתתם קרויים חיים" או שהמעשים שלו והתורה שלו עדיין קיימת, אבל באמת שגם בהגיון הזה, אז כל רב גדול אי פעם נחשב חי?

ומה בדיוק כוללת ההחשבה הזו?

תשלחו אליו מכתבים והוא יענה?

באמת שזה נשמע כמו התחלה של יש"ו חס וחלילה אם לא נזהרים.

פעם דנה ורון העבירה שיחה אצלנו באולפנא (רוב מה שהיא דיברה עליו זה הסיפור הקורע על איך שהיא הכירה את בעלה)

והיא הזכירה שיש משהו כזה בחב"ד (שוב, חלק מסויים בחב"ד) אגרות הקודש, שפותחים את הספרים של אגרות הקודש (שזה אוסף מכתבי תשובה לשאלות והתייעצויות של הרבי) בעמוד רנדומלי זה אמור לתת תשובה ניסית על השאלה שיש לך.

ובאמת שאני לא מבינה את הרעיון, איך אתם יכולים לסמוך על הנס?

יש הבדל בין לחפש בספר מקרה דומה לבעיה שיש לך ומתוך כך להבין מה העצה שהרבי היה מייעץ,

לבין למחוק כל השתדלות ופעולה עצמית ולהיות בטוח במאה אחוז שאתה ראוי לנס, ולקחת בתור עצה לחיים את העמוד הרנדומלי הזה בלי פקפוק.

לגבי מה שאמרת על האגרות קודשדמעה שקופה

כל פעם שאני כתבתי כשהייתי צריכה משהו יצאו תשובות מדוייקות על מה שהייתי צריכה.

אני לא אחייב אותך להאמין בזה אבל...

את יכולה לתת דוגמא מפורטת?חושבת בקופסא

מה הייתה השאלה, מה הייתה התשובה, ממש בציטוט?

אני חושבת שיש בזה אלמט של נבואה שמגשימה את עצמה, אם את בטוחה שזה עובד, אז כנראה שתאמיני שזה עובד כשתנסי את זה.

מצאתי את האתר שעושה אגרות הקודש באונליין, (אגרות קודש - תשובה מיידית מהרבי מלך המשיח) ובאמת שהשאלות והתשובות כאן נראות עם חשיבה קצת מעגלית.

"מה אני עושה אם זה לא עבד-אין סיכוי שזה לא עבד כי הוא נביא אמת"  "מה אחוז ההצלחה בפתרון הבעיות- אין פה אחוזים אבל לא ידוע על כישלון"

נקודת המוצא כאן, היא שזה תמיד עובד, אז אי אפשר להפריך את זה או לשפוט על פי הגיון, כי נקודת המוצא זה שזה תמיד עובד.

אני יכולה לספר לך בכיף מלא סיפורים אישים שקרו לי.דמעה שקופה

אבל את יוצאת ממקום של זלזול.

אם היית מנסה להקשיב לדעות אחרות -סבבה.

לפי מה ששמעתישם רגיל
זה על אותו קונספט של גורל הגר״א
לא שמעתי על זהחושבת בקופסא

אבל פתחתי את הויקיפדיה של זה גורל הגר"א – ויקיפדיה

ובאמת אותו הרעיון כאן, והם מוסיפים בסעיף ההתנגדות התנגדות שלא חשבתי עליה, "יש בכך הסרת אחריות מן המבקש, שאינו נדרש לתקן מעשיו אלא סומך על הוראות שמימיות" ובאמת שזה מסכם ממש יפה את ההתנגדות לזה.

(גם כותבים שם שרבני חב"ד אמרו את זה)

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך