עמותת הנחמדות--ממליצה!*חזרזיר*
תשמעו--כן אולי זה נשמע מוזר אבל-
עמותת הנחמדות..אם לא שמעתם אליה עד עכשיו אז הגיע הזמן!
יש עמותה ששמה עמותת הנחמדות ומטרתה-
לפרסם את הנחמדות בעולם שיהיו הרבה אנשים נחמדים ושמחים!
אז הם הוציאו כרטיסים שכתוב אליהם מצד אחד :  " יצאת נחמד/ה  , תודה.עשית לי את היום."
ובצד השני הסבר על העמותה....
אני כבר חילקתי יותר מ-200 כרטיסים לאנשים נחמדים!
אתם מחלקים לאנשים נחמדים כרטיסים...למשל אני מחלקת לאנשים שלוקחים אותי טרמפים,נהגי אוטובוס,שכנים,שומרים ,מורים וכל בן אדם נחמד שאני פוגשת בו בחיי...

איך משיגים את הכרטיסים?
שולחים למס'    052-2696360    הודעה שאת/ה תישמח/י לקבל כרטיסים ותיכתבו לו את השם שלכם וכתובת....
ובע"ה הם שולחים אחרי 3-4 שבועות חבילה של כרטיסי יצאת נחמד וסטיקר של יצאת נחמד

יש להם גם אתר (ממנו פחות התרשמתי אבל- מי שרוצה מוזמן!..)   www.nice.org.il

אז קדימה! תכתוב עכשיו sms  (לגדליה)  052-2696360   ותתחילו להיות נחמדים ולשמח את העולם!!
(וזה באמת משמח אנשים...בדוק!!)

שנזכה בע"ה להיות הכי נחמדים ושמחים שאפשר להיות....
וקבלו כרטיס וירטואלי

איזה מגניבב(:הודי'ה
היי ישלי מלא כרטיסים של זה..וסטיקרים..מוריה!!
זה ממש נחמד..=]]אבל אינלי כ"כ למי לחלק..=]
קפיץ קפוץ...ומוריה*חזרזיר*
מה זה "אין לי כ"כ למי לחלק"?!

יש לך הרבה אנשים שאת יכולה לחלק להם--המון אנשים!!!
אבל-תאמת בהתחלה התפדחתי..אבל ככל שהכרטיסים האלה היו אצלי והתבגרתי וראיתי כמה הכרטיס עושה טוב לאנשים----התחלתי לחלק להרבה אנשים!
והכרטיסים האלה עוזרים גם למצוא את נק הטובות בכל דבר!!
ד"א להגיד לאנשים, בוקר טוב,יום טוב יום שמח ליל טוב אם חיוך --->   ממש עושה את העבודה של הכרטיס...אז ב4 שבועות שהחבילה עדין לא הגיעה אלייכם תעשו את הנ"ל...ובכלל כל החיים...לא יזיק!!
שאלה:נדנדה כתומה.
אולי היא קצת דבילית אבלל..
א. מה עושים אם אינלי פלא?
ב. זה עולה כסף?(חוצמההודעה, שזה פסדר...)
ר"ב, בקשי מ*חזרזיר* כרטיסמישי' מאפושו'
יש שם מס' טל' (סוד, גם היא היתקשרה בפעם הראשונה..)
לא היה לי כוח לקרוא הכול, אבל בכל מיקרה-מתו"ש
בס"ד

אם יש עמותה בעד נחמדות אז צריך איזון, מי בא לפתוח איתי עמותה למען הסרת הטוב והחיוכים והנחמדות בעולם?? להשמיד לקזז ולמזז כל שמחה ואור בעיניים??
אוך, רעות, תנסחי את זה טוב יותר ממני...
מסכימה אנוכי עם הצעתה הנעלה והנשגבה של הגב' רחלי  ~~אני~~
הערה: לפי שאין ברשותו ולא נולד עם כמות מספקת של קוצים לשבת ולקרוא הכל, מספיק שייקא רק את המודגש. חן חן ותודה מראש

מחובתי לציין שבעת ראות עיניי הנוגות נושא זה נסתקרנתי משהו, וחיש קל אצתי רצתי לפתוח שרשור נורא תהילות זה.
אך כרוב בני התמותה החיים עלי אדמות, לוקה אני בלוקויי למידה המונעים ממני להתרכז והניסיון לקרוא את כל המגילה המוזכרת לעיל לא צלח בידי. אי לכך קראתי מילה פה מילה שם, כשלבסוף הבנתי שענייתה ומתהותה של העמותה היא להוסיף נחמדות בעולם. חיש קל צפה פתוח פתחתי לרווחה את התגובות, כשרק עם תגובה יחידה ובודדה וגלמודה ומיוחדת במינה הסכמתי, והיא של חביבתינו הגב' רחלי רעננה יעל פרומה מנוחה שיינדעל מושקוביץ שליט"א . נימוקי למחשבתי זו הם: האינכם סבורים, בני תמותה משמימים, שלא יאה ולא נאה שיהיה יותר מידי נחמדות בעולמינו? הוא עלול להפוך חלילה וחסה וברוקולי מאודה לא עלינו לעולם ''חמוד וחביב ונחמד'', וזו לא מטרתו! מטרנו של עולמינו המושחת היא להיות מושחת לכל בן ובת! ולא חלילה לגרום לכך שיהנו היושבים בו! בנוסף לזה יכול להיווצר מצב של יתר נחמדות. עולמינו המושחת יתמלא נחמדות עד שיוצף כולו ויגרום לכך שאנשים יריחו נחמדות, יטעמו חביבות, יראו חמידות, וכל הנ"ל עלול לגרום להפיכת שפיות דעתם של היצורים החיים עלי אדמה מכוערת זו. אי לכך ובהתאם לזאת, מרגישה אנוכי שמחובתי ומדעתי להסכים בכל לב עם הגב' המתוקה הנזכרת לעיל, ולהקים איתה וועדה למניעת יתר נחמדות. וועדה שתתבסס על הפסוק הכתוב בספר וישחט* פרק כ"ד פס ב'-ד': ''ויוסיפו עוד חמידות וחומד, יויראו כי רעים המה מכל יושבי תבל ויוסיפו סררה ורוע וייטב לכולם". וכמו שאמרה לעיל הגברת, חייבים איזון! חייבים להשמיד ולמגר ולבאש ולקזז ולמזז ולכער כל שמץ נחמדות. אחרת יקרה הנבואה המוזכרת לעיל וזה לא יהיה נחמד. ראו, הוזהרתם. 
שמה של האגודה למניעת הנחמדות בעולם היא: ''האגודה הריאליסטית אוכלת הדמים ומנפצת האשליות". פירושינו: ''אגודה"-איגוד של כמה בני תמותה חכמים יותר ממכם. "ריאליסטית"- מלשון ריאלי. הריאליות בהתגלמותה. אנחנו עושים דבר ריאלי מאוד לחיינו אנו. ''אוכלת''- אוכל לשובע. ואז שובעת ומברכת. ''הדמים'' מלשון דמים. ''מנפצת'' כפשוטה. ''אשליות'' מן דברים לא ברורים אשר בני האנוש חולמים עליהם והוזים בם פעמים רבות מספור. לפירושים נוספים אנא עיינו בתוספתות, רש"י, רמב"ם/ן ועוד. ותיווכחו בצדדים שונים בתיאוריתנו.
החיוך והסחוק, בכי המרה והמספוד- בחייהם (הנחמדים) ובמותם לא נפרדו.

ובזאת נסיימה שעת הקדיחה להיום. לעוד קדיחות, חפירות, ושאר מראין בישין אנא עיינו בהודעותיי משנים ויובלות עברו ותמצאו דברי בינה והשכל היוצאים מפי מפיק הערגליות ללא סוכר ועם הרבה ויטמינים. כמו כן עיינו גם בשאר הודעותיה של המוזכרת לעיל פעמים רבות מספור הגב' מתוקה שכזאת  ותחזה עינייכם בכישרון והגאוניות בהתגלמותו. 
כעת לא נותר לי אלא לאחל לכם מקרב החור שבגרב, היו שלום ושבוע סביר

נ.ב- מצאו כמה פעמים חוזר השורש 'ח.מ.ד' בשרשור. המוצא יזוכה בפרס- מנה של מושחתות ורוע הייגרום לאיזון נחמדותו.. בהצלחה 

רעות!!!-אין עליך!!שירה כים
הצחקת אותי!!!!
קיבלתי 3 P= חח זה היה מרגשמיטל
אדיר!!! שאלה---_חמודויינת_
זה ולה כמו הודעה רגילה?
וחוצמיזה צריך לשלם ל משו<?
תודה וכל הכבוד!
קבלו ח"ח!
אם לא אתבייש אומר בשפה שלי, זה הרבה יותר חם.אפחד
לא צריך כרטיסים בשביל זה. אבל לפחות זה מפרנס יהודי.
תשובות.*חזרזיר*
ההודעה עולה כמו הודעה רגילה
אם אין לך פלאפון תבקשי לשלוח מחבר,הורים,שכן,בני דודים ותגידי שזה למען הנחמדות בעולם..
לא עולה כסף לקבל את החבילה...
ותנו חיוך לעולם חוץ מהכרטיס! זה תורם כ"כ הרבה!
כחח.. שלחתי אסמס.. ניראה מה יקרה..המלכה של העולם
סבבה שלחתי גם אני. מלכל'ה יקרה כנסי_חמודויינת_
סמת אות אבל אנ חבת לומר-
סליחה על מה שאמרתי... זה היה רגע פזיז...
סוריי!
[ואני אפלו אומרת לך בכלל עם ועדה תעריכי!..]
זה גדול הרעיון של העמותה, אני עוד רגע מתקשרת...אנונימי (פותח)
מגניב!!הרועה
קיבלתי איזה 6 כאלה נראה לי, פעם שמרתי אותם עד שעשיתי סדר בתא.
כבר הכנתי את אמא שלי שאני צכ'ה לקבל משו בדואר..המלכה של העולם
כחחחח..
מעניין אם באמת ישלחו לי.. מקווה שכן..
וואי. גדול!! קצת פאדיחות, לא נראה לכם?!..הדר..
כזה בסוף הנסיעה בטרמפ לתקוע לנהג ביד.. פאדיחותת..
כחחח.. אנ'לא נוסעת בטרמפים..המלכה של העולם
לוידעת באמת מה אני יעשה עם זה..
אבל לא חסר..
אנערף..
לא חסר..
ניראה כבר כשזה יגיע..
טרמפים זה עוד בסדר. יעני- באמת עשו לך טובה...הדר..
אבל כזה-
מישו ברחוב הרים לך איזה משו ואת כזה מתחילה לשלוף לו. מצחיק..

מצחיק=נחמד!*חזרזיר*
שימעו פאדיחה שקרה לי עם זה...אנונימי (פותח)
אני כזה עולה לטרמפ , בסוף הנסיעה מביאה את הדבר הזה לנהג הואו בנאדם בם איזה 60 או 70 לומבין מה אני רוצה ממנו בכלל.. כמעט התחיל להתרגז עלי! בסוף הוא לקח ושם בתא באוטו שלו אנערף..
ישלי סטיקר של זהנעמה...
מגניב לאללה, אני אזמין=)בקטנהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך