עא עוד ניפגש זה יפהפעם הייתי ניקית

כל מה זה מדבר?אחת שאוהבת

חסום ליאחת שאוהבת

זה כיכר השבת איזה חסימה חוסמת את זה?פעם הייתי ניקית

מעתיקה לך משם:

פרסום ראשון ב'כיכר השבת': שני יוצרי טלוויזיה בכירים בישראל, חוזרים בתשובה, עבדו במשך שנתיים על סדרה שעד כה מעולם לא צולמה. 5 חילונים עזבו את הכל, משפחה, עבודה - ונכנסו לחיים חרדים, בצמוד לחרדים ובסביבה חרדית, למשך תשעה ימים ברצף.

התוצאות מרגשות ומפתיעות, והתקווה של יוצרי הסדרה היא, שבפעם הראשונה, יוכל הציבור הכללי בישראל, להכיר מקרוב את החרדים עצמם, חייהם, משפחותיהם - בלי פילטרים וכותרות מסיתות.

מדובר בסדרה בשם 'עוד ניפגש' שתעלה בקרוב ב'כאן 11', עליה עמלו אורי גרודר ואוהד גלעוז שכאמור חזרו בתשובה לפני מספר שנים - לשניים רקורד ארוך ומכובד של יצירות בטלוויזיה, סדרות, הפקות ותכנים שהתפרסמו בישראל והפכו לתוכניות פופולאריות.

כעת כתבו, יצרו וצילמו באיחוד כוחות עם אלעד קופרמן, מפיק הטי. וי. הגדול בישראל, שהתקרב בשנים האחרונות לדת והתחזק גם הוא - ובעבודה מאומצת הצליחו להביא סדרה שעד כה לא צולמה בישראל.

מדובר על 5 סיפורים אמיתיים של חילונים שבן משפחתם חזר בתשובה, ובעקבות כך נותק עמו הקשר. כדי לחבר מחדש, הסכימו ה-5 להכנס להליך של 9 ימים, בו הם חיים במאה שערים, ובמהלך היום, מתלווים לאישיות חרדית. לצדם, נבחרו חמישה 'שליחי מצווה' חרדים, שהסכימו ללוות אותם, להצטלם ולחשוף את חייהם.

יצוין כי כל המשתתפים בסדרה אמיתיים ולא שחקנים. הסדרה המוגדרת 'דוקו-ריאליטי' צולמה בזמן אמת, ללא התערבות חיצונית ומשקפת את הדברים כפי שהתרחשו אחד לאחד.

החסימה הנחמדה שלי חןסמת כיכר השבתאחת שאוהבת

שאלתי איזה חסימה זה..פעם הייתי ניקית

אהה אתרוגאחת שאוהבת

אהה ודרייב לא חסום?פעם הייתי ניקית

יש פרקים בדריב/ גוגל תמונות?אחת שאוהבת

הפרקים לא עובדים...אחת שאוהבת

זה עושה שהם לא לצפייה ולא להורדה משו מוזר

זה בגלל אתרוג כנראה🤷‍♀️פעם הייתי ניקית

לי רימון נותן את זה..

לא זה לא קשור...אחת שאוהבת

זה כן. הקישורים עובדיםפעם הייתי ניקית

טוב לא יודעתאחת שאוהבתאחרונה

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

שבוע לפני ר"הזית שמן ודבש

האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.

אולי יעניין אותך