מורה -חברה...אנונימי (פותח)
תגידו מה אתם אומרים על מורה שמרגישים איתה כמו חברה?? נראלכם שזה טוב? או אולי זה רע??

אני יסביר... יש לי השנה מחנכת שאני מרגישה כאילו היא חברה שלי, אבל שתבינו זה לא אני שיוצרת את ההרגשה הזאתי , זה דוקא היא! (אם אתם רוצים דוגמאות אז... למשל ,היא תוציא לך שערות על החולצה שנשרו,ותשאל אותך אם יש לך נשירה, היא תגיד לך שיש לך חצ'קון על המצח, (כאילו שאני לוידעת לבד..),היא תצחק איתך, היא תדבר איתך בשפה שלנו כזה.. כאילו נגיד:"יאללה ,לא לייבש פה.." , או שהיא למשל תספר לך את הפדיחאות שלה.. או משו כזה..
בקיצור.. זה מתחיל דיי להיות לי מוזר מיום ליום.. הייתי אומרת שאולי זה אפילו קצת מציק לי... אני לוידעת אפילו למה...
אז מה נראה לכם,?? זה נראה לכם רגיל? או רק לי זה נראה מוזר, כי שנה שעברה היתה לי מורה שיא הלא חברותית! קפדנית כזאת וקשוחה ממש!!...
בקיצור.. אני ישמח אם תגיבו על זה... ותביעו את דעתכם..
(דרך אגב.. אני אחת מהפורום פה.. רק פתחתי שמשתמש אחר,כי יש כאן כאלה שידעו מי המורה...) 
זה נחמד וטוב..אורושקוש
השאלה היא אם היא גם מצליחה ללמד.. אחרי הכל צריך גם ללמוד..
זה נשמע ממש כיף!
זה דווקא נשמע ממש מעצבן.קוגל ירושלמי
זה ממש לא נחמד וטוב!שירס
מורה צריך להיות אדם בעל סמכות וצריך להפגין אותה! צריך שיהיה לו קשר עם התלמידים אך לא כמו חברה! וכשזה כך זו בעיה!
  זו המורה הכי טובה שישחאכ סוכן שב"כ
היא גם חברה וגם מלמדת ויש לה ניסיון זה כמו מדריך וממנה אפשר לקבל דברים הכי טוב

הכי טוב ככהחאכ סוכן שב"כ
היא גם חברה וגם מלמדת ויש לה ניסיון זה כמו מדריך וממנה אפשר לקבל דברים הכי טוב

תלוי.הסנה-בוער
בס"ד
השאלה היא אם היא לא מאבדת ככה מהסמכות שלה, או פוגעת בבנות בהתנהגות הפתוחה הזו.
בכללי, לי שנ"ש היתה מורה-חברה שגם ידעה לשמור על הסמכות שלה, והיא היתה פשוט מדהימה |מעריץ|.
יכול להיות שיהיה לך מוזר בהתחלה, כי רוב מהורים הם לא כאלו אבל הבעיה לא במורה הנחמדה.
זה ממש כיף!!אודי'ה
זה רק לך ככה?_חמודויינת_
מממ...זה סבבה, אבל עד גבול מסוים.זכוכית מגדלת
להעיר לבת על חצ'קון זה נראה לי קצת עובר את הגבול.

אבל סתם ככה זה גם תלוי בילדה,
אני אישית לא מרגישה נוח לדבר עם מורים יותר ממה שצריך.
וחדר מורים הוא אחד המקומות שיותר מפחידים אותי, ושלא נדבר על חדר המנהל  
אני חושבת שזה כן טוב ככה אבל אולי תלוי בבת....ת.מ.
הכי טוב!!!כפ"ד בנשמה
המורים שיכולים להבין אותך הם אלה ההכי טובים.. מה שכן שאת צריכה להיזהר לא להפוך אותה לחברה שלך ממש כי אז את יכולה בטעות להתחצף וכדומה..
זה נשמע ממש כמו מורה רגילה תכלס..מתו"ש
בס"ד

רוצה לדעת מזה מורה חברה?? אממ..לא נעים אבל אמרתי לך שתלך...אממ..לשם (;)) והיא ענתה לי שהיא תשקול תזה...
מורה חברה זה כמו אצלי,בקטנה
שפתחתי לה תדלת בשבת אולפנה בבוקר,שהיא באה להעיר אותנו אמרתי לה אל תשגעי אותי אז היא זרקה עליי כרית ואמרה לי שאני יכולה לדבר ככה לחברה שלי .
סבבה לאללה..
טוב ושמחה
אממממממממממממתו"ש
בס"ד

מורה חברה... טחח..בודדות האלה שהיו אצלי מורות מורות בתור ילדה, כאילו, לא היה לי גבולות בגרוש (לא שמישו ניסה לשים לי אותם)  (ולא שהיום יש גבולות, אבל...)
ממממ... מתוקה שבזאת <<<<אנונימי (פותח)
אולי בשבילך זה נקרא מורה רגילה,אבל בשבילי ממש לא!!! (זה המורה הראשונה שאני מרגישה איתה ככה)..
טוב... אבל ,תודה לכם על התשבות... אבל לפי איך שקראתי כל אחד חושב אחרת.. בעיקרון אני לא אוהבת אותה כ"כ... ולא בגלל זה.... אבל איך נראה לכם אני יוכלה שזה לא יציק לי, ולא יעצבן!!! אתם לא מבינים אני כל יום בשוק מחדש!!! (היום למשל ,שמעתי שהיא כזה מחמיאה למישהו על החולצה והיא שאלה אותה איפה היא קנתה אותה!)
 לי זה נשמע מוזר, לוידעת מה איתכם....

מה מוזר לעזאזל??????מתו"ש
בס"ד

מורה שגרתית בהחלט! למה זה ככ מזיז לך?? היא לא בנאדם???
מסכימה עם רחלי.. זה ממש לא מוזר!!כפ"ד בנשמה
דבקרה זה ממש לא מןזר שמורה תחמיא על חולצה!!שירס
ווייייי!!!!מישו הסכים איתי!!!!!!!!!|מתלהב!|מתו"ש
בס"ד

זה מאורע שיש לציין, זה קורה לעיתים נדירות..כחחח (טוב, מלבד 3 אנשים שלא משנה מה תמיד הם יסכימו איתי)
מצויין--אבל בהחלט תלוי בבת!*חזרזיר*
* לי שנה שעברה היתה מורה מעולה!!!
היא היתה חברה שלנו זרמה איתנו צחקה איתנו,דחפה אותנו (מלשון לעזור) ,עודדה אותנו ו.......
היתה קשה איתנו כשצריך ,עמדה על שלה ....
בקיצור אני חושבת שאין אם זה בעיה אבל צריך גם שהמורה תציב גבולות...
וזה בהחלט יכול להיות תלוי מאוד בבת!!
מסכימה...=)חושבת(=
כל עוד זה בגדר הנורמאלי אז מה הבעייה?
 לפי דעתי ממש חשוב שיהיה חיבור עם המורה.. במיוחד אם היא המחנכת!

ממש מסכימה עם חזרזיר...קשקושה קטנה
בעיקרון יש לי השנה מורה כזאת שאת יכול לדבר איתה כאילו בסבבה כזה אבל מצד שני היא יודעת להציב גבולות נגיד הים בנות קצת השתגעו אז היא פשוט העירה להם ..
יש לנו מורה כזה שאנחנו ממש חברות שלא... כאילו נגיד היום קצת עברתי ת'גבולות אצלו כאילו דיברתי אליו כמו אל חברה שלי...
(כשאני אומרת לו את זה אז זה בסדר כי הוא לא כועס עלי ...)...

זה תלויL ענקאחרונה
שנה שעברה היה לי רב שכשרציתי לברוח מהישיבה הייתי בא אליו ומשחק באינטרנט אני חושב שזה די תלוי בסוג בן אדם כאילו אם הייתם נתקעים ל אי בודד היה לכם סבבה?

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך