והתאפקתי איזה שבוע, שלא תחשובנה! (כל הכבוד לי! מאז שרשור המקווה.. אגב, מי שתכתוב את ההודעה האלף בשרשור ההוא תקבל ממני מדבקת מצטיינת!! כדאי כדאי!!! )
@אמאשוני
מחילה שלא המתנתי עד היום הקצר שלך בעבודה שהוא מחרתיים. פשוט העם דרש והעם הוא הריבון!!!
אז ככה:
שרשור פדיחות דייטים/מאורסים...
( עכשיו אני חושבת שזה לא בכותרת אבל לא נורא, אנשים יאלצו לקרוא את הגיגי לפחות עד כאן וזה מצוין)
כמו בכל עניין, גם בקשר לזה יש לי מלא פדיחות, אתחיל בראשונה:
בתקופה בה היינו מאורסים, הדרכתי בפנימיה( כמו רוב הדוסיות). יום אחד יצאתי עם הבנות ליום כיף בבריכה. הבנות שחו להנאתן במים, אני נשארתי להשגיח עליהן בחוץ יחד עם המצילה והמדריכה הנוספת. הן כמובן ניסו להפיל אותי למים, אבל לא הצליחו כי אני שונאת בריכות. מפה לשם התכתבתי באמצעות הנייד הענתיקה שלי עם החתן הנחמד בהודעות sms שומו שמיים, על סידורים ושאר ירקות הקשורים לחתונה. היינו צריכים גם לראות דירות, וגם לבחור טבעת נישואין-משימה שנדחתה כמה פעמים, בעיקר מצידו-טכנית. אז התכתבנו, ועל הודעה אחת לא עניתי לו כמה דקות. אז הוא שלח לי-טבעת? (בפלאפונים ההם לא היו אייקונים של 💍) הפיוזים המרוקאים שלי נדלקו ונכנסו מיד לפעולה-מה טבעת, מה הוא רוצה? אני כל היום מנסה לתאם זמן ולו לא יוצא, אז עכשיו הוא מחליט שכן? וחוץ מזה איזו מן שאלה זאת? תפרט, מתי אתה רוצה שנלך לקנות, היכן... "טבעת" עלאק! כתב חידה... אז כתבתי לו - "נו, תקנה לי באמת!! אולי כבר נלך לבחור ביחד? עם איזו טבעת בדיוק אתה מתכוון לקדש אותי?"(באמת עצבנית הייתי אה?! אולי הייתי לפני מחזור, ואולי לא. אני לפעמים מתעצבנת. לעיתים נדירות ממש
)אחרי 20 שניות מקבלת את ההודעה הזאת:
"שאלתי אם טבעת בבריכה... (צוחק... )"
🤔🤔
אופסססס.... סליחה, חמוד ורגוע שלי.
ועכשיו תורכן כמובן...
נ. ב. ואיך כל זה קשור לפורום הריון ולידה, אתן שואלות? -
כידוע שללא אירוסין ונישואין, לא מגיעים להריון ולידה!! אצלינו ב"ה

.
), והשוטר הסמוי חשד בשני הצעירים ה"מתנחלים" שהם מרגלים אחר נקודות תורפה שם...

) הייתי בטוחה בלבי שהוא לא יציע לי היום, כי איזה מן מקום ויום אלה להציע בהם נישואין??