שאלות:מתו"ש
בס"ד

למה לקום בבוקר?
למה ללמוד?
למה לשמור מצוות?
למה להיות נחמדים?

עכשיו כל החכמים יגידו "כדי שיהיה לך טוב" סבבה, אני שואלת שכשאתם קמים בבוקר, (אם אתם קמים בבוקר), למה אתם קמים בעצם? כי מה? וכשאתם לומדים? וכש-ראו שאר שאלות
תשובות:בקטנה
למה לקום בבוקר?כי מתכננים הרקדה שווה
למה ללמוד?כי אני צריכה שייממנו לי כבר ת'רשיון
למה לשמור מצוות?לא יודעת
למה להיות נחמדים?כי אז נחמדים אליך בחזרה (לפעמיםם))
טוב ושמחה
תודהאכן תשובות לעניין!!מתו"ש
תשובות..כפ"ד בנשמה
למה לקום בבוקר? כי יש ארוחת בוקר שיא השווה!! (לא באמת)
למה ללמוד? כי אין משו אחר לעשות..
למה לשמור מצוות? זה נראה נחמד אז למה לא?!
למה להיות נחמדים? כי כבר יש לי מספיק חבורות כחולות מהנפילות שלי,אני לא צריכה עוד..
כפ"ד זה נשמע ריקני ביותרמתו"ש
בס"ד

לא שופטת כמובן ולא מחלקת ציונים, מנסה להבין אם הבנתי נכון והאם זה מזיז לך..
חשבתי שזה מה שאת רוצה..כפ"ד בנשמה
אם את רוצה.. אני יודעת לחפור..
לא רוצה שיחפרו,מתו"ש
בס"ד

אלא שכשאתם מרימים ת'צמכם מהמיטה בבוקר או פותחים ספר לימוד, מה עובר לכם בראש?? זה ההרגל אז זה מה שעושים? לא עולה לכם התמרדויות לזה? אתם לא חושבים בעצם כי למה להסתבך? יש פוול אופציות, סתם מסקרן אותי לדעת מה קורה אצל אחרים.....

נגיד אני מסוגלת שישאלו אותי שאלה ולא לענות עליה כי זה ניראה לי ביזבוז משאבים מבחינתי...(ואם על שאלה זה ככה אז "קל וחומר" <כחח סחטיין על העברית שלי> שעל לקום בבוקר!!)
תשובותשירס
למה לקום בבוקר? כי זה השגרה!! רוצה להמשיך לישון?! תמשיכי.. נראה תוך כמה זמן ימאס לך..
למה ללמוד?למה לא?! אתה כבר חי נכון?! אז למה לא לעשות את החיים יותר טובים!! ושיהיה בסיס וידע שיועילו בחיים שכבר בכל מקרה נמצאים בהם
למה לשמור מצוות?למה ללמוד בביה"ס?! כי זה המטרה,נכון?! ואם לא לומדים אז סתם משלמים כסף וסתם דופקים את עצמך,נכון?! אותו דבר על המצוות.. למה אנחנו בעולם,לעשות מצוות ואם לא נעשה מצוות אז אנחנו סתם דופקים את עצמנו.. ולא עושים את המטרה.. כמו ללכת לבריכה בלי לשחות כמו ללכת לקניון לסרט בלי להסתכל!! הגיוני?! לא!!
למה להיות נחמדים?למה לא?! למה לא לעשות את החיים יותר קלים!! כנחמדים אז גם הצורת מחשבה הופכת להיות יותר חיובית ואז החיים יותר קלים!! וגם אז יותר נחמדים אלייך כמו שאמרו מקודם..

>הסנה-בוער
בס"ד
למה לקום בבוקר? כי אני חושבת שאם ה' בחר להחזיר לי את הנשמה, יש לו סיבה טובה כנראה (שאני עוד לא ממש גיליתי..), ואין לי זכות לערער על זה.
למה ללמוד? הנה שאלה שעוד לא מצאתי לה תשובה. [בהנחה שמדובר בלימוד בבי"ס]
למה לשמור מצוות? כדי לנסות להתקרב קצת לקב"ה
למה להיות נחמדים? כי אז הרבה יותר נחמד בעולם, לא?
עכשיו ברצינות..כפ"ד בנשמה
למה לקום בבוקר? כי אני אוהבת לקום בבוקר ושונאת לקום הצהריים שכל היום נגמר לי..
למה ללמוד? כדי שאני אדע לעשות בעצמי דברים בחיים ושאני לא אצטרך להסתמך על אחרים..
למה לשמור מצוות? כי אני מאמינה בקב"ה וחושבת שזו הדרך הנכונה..
למה להיות נחמדים? כי זה כיף! באמת!
א'ח 'אקלח א7ר רד6 לדרמתו"ש
בס"ד

אני לא קמה בבוקר  כי אינלי למה, לא לומדת, לא שומרת מצוות ולא נחמדה. ממש כישלון, אה? לא היה כפת לי לעשות תזה סתם אבל כשחושבים שאין בשביל מה...זה דוחף למטה חזקקק
כן..אבל נראה תוך כמה זמן תחפשי משהו אחר..בקטנה
תחפשי שינויים ריגושים שאר דברים אחרים מעניינים בחיים!
משו שיזיז לך תנשמה,
נכון זו לא תהיה ההגדרה אצלך שתבואי יום אחד ותאמרי-טוב יאללה עפתי לאנשהו..איזה חור במזרח..
את סתם תוכלי לומר שזה טיול שזו בריחה שזה "חיפוש עצמי" (סתם חרטא..)אבל בסופו של דבר המטרה היא למצוא משהו אחר ושונה וכיפי ומרגש ו..בסוף תגיעי לתשובות שלנו.
זה הכל.
טוב ושמחה
גיליתי למה צריך תזה!או לפחות חלק מיזה!הא!מתו"ש
למה?שירס
למה ללמוד אני לא יודע, אבלנועמיק
כדאי מאד להיות נחמדים,כי יש שתי אפשרויות,לחיות בבעסה או בשמחה. נראה לי שמוסכם על כולם שיותר כיף להיות שמח, והדרך הכי טובה לעשות את זה היא לשמח אנשים אחרים(זה גם נותן הרגשה טובה,וגם הם משמחים בחזרה).

זה גם ממש פשוט להיות נחמדים,חוצמזה שממש לא נראה כאן בפורום שאת לא נחמדה,להיפך!
ככה! סתם...קינמון
למה לקום בבוקר? כי יש לי הרבה מה לעשות ב"ה.. היום שלי מלא בלעה"ר ואם אני לא אקום מוקדם אני אלך לישון מחר מאוחר...
למה ללמוד? מה שמעניין אתי- אני לומדת, כי זה מעניין אותי. מה שלא- לא. אלא אם כן זה משרת מטרה גדולה ונעלה שאני מאמינה בה.. (ולא, תעודת בגרות לא ברשימה הזו מבחינתי...)
למה לשמור מצוות? שאלה טובה, אני חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שזה הדבר הנכון לעשות. זה מה שנותן לי טעם ומשמעות לחיים.. (האמונה והמצוות)
למה להיות נחמדים? ת'אמת אני נולדתי כזאת.. זה בגנים שלי.. אני אצטרך לעבוד קשה כדי להיגמל מזה, ואין לי זמן לזה (ראה תשובה ראשונה..)
בקיצור- אם הבנתי נכון את השאלה שלך, אני עושה דברים מתוך בחירה (לפחות משתדלת)    
כל זה בעצםה שומר על קרקע יציבה...מתו"שאחרונה
בס"ד

מה שאין לי..דעע
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך