אני בשנים האחרונות סובלת מאוד ממצבי רוח משתנים לפעמים קיצוניים לדוגמא יושבת שמחה וכו'. פתאום יכולה להיות עצובה זה יכול לבוא ממשהו שפגע בי או זיכרון עצוב או סתם לרוב בלי סיבה . עצבנית מאוד . אחרי שאני צועקת אני מתרוקנת/ כנו בלון שהתנפץ ואז אויר ומתחילה להירגע ונירגעת יחסית מהר.
ובהתחלה ה2017 אמרו לי סובלת מקשב וריכוז
שלחו אותי לבדיקת tova וכן יצא שאני סובלת מריכוז נתנו לי רטלין כל מני ניסיתי לתקופה בערך שנה.
לא עזר בכלל -עשה לי גרוע רמות שרציתי למות.
אחרכ הפנו אותי למרפאת נפש לטיפול אצל פסיכאטר אמר לי את שאני לא סובלת ביכלל מקשב וריכוז לכן הרטלין לא עזר לי בכלללל.
דברנו... אמר בסוף את סובלת מבעיות רגשיות ונתן לי ציפרלקס 10 מל קצת עזר לי + שיחות עם עובדת סוציאלית של המקום בקו"פח עזר התיצבתי מבחינה רגשית אני עבדתי בשתי עבודות + לטפל בתאומיים שלי שהם בני 8 ( אחרי שףנים של המתנה וטיפולים ivf) . ואחרי שסיימתי טיפול שיחות עבר מס חודשים שוב הרגשתי גרוע לא יציבה רגשית .
זה כנראה מבעיות שנוצרו ביני לבעלי בגלל שאני עושה המון טעויות , שעושה בלי מחשבה מפוקחת אני מרגישה מפוזרת וככה מרגישה לא מרוכזת ,מפוזרת דואגת כל השנים רוצה ללמוד לא יכולה להחליט מה קשה לי לקבל החלטות אני בנאדם אהוב יש לי מעט חברות והשאר ווצאפ ... אז עכשיו הלכתי לקבל הבחנה אחרת מעצמי אצל פסיכאטר אחר אמר לי בסוף שאני סובלת ממנייה דפרסיה וזהו זה חיי ואני צריכה לרומם את עצמי לבעלי מאוד קשה לחיות איתי עם הדכאון וחוזר עשיה וחשק.. מסה לחיות תקין אך לא מצליחה מקוה שעכשיו אני על הדרך הנכונה
זהו יצא ממני הסיפור
תודה לכולם אשמח לתגובות ...