מחר אנחנו בכנסת..בקטנה
ויצא חוק "לא לבוא עם ג'ינס" זה תקף גם לגבי חצאיות?וגם לגבינו שרק באנו לשמוע דיון? (נו..אתם יודעים, הזה מהבי"ס, של אזרחות..)
מישהו יודע?
טוב ושמחה
תבואי עם ג'ינס...אנונימי (פותח)
זה יכול להיות מגניב לראות מה יעשו לך רק בגלל חצאית ג'ינס מסכנה........

אל תשכחי לספר לנו........
תהנו שם.. ונראה לי שמותר לכם לבוא עם חצאיות גינס..כפ"ד בנשמה
מקסימום תביאו בתיק חצאית אחרת אבל אני לא חושבת שזה נצרך..
חשבתי על זה..בקטנה
אבל להחליף בגדים באמצע החיים זה קצת בעייתי..
חח אבל חשבתי לבוא עם ג'ינס דווקא לעשות פרנציפ..וואיי זה יכול להיות מגניב,נראה מה יהיה..
נשתמע,
טוב ושמחה
אני מקפיצה כי אין לי כח לפתוח שרשור חדש..בקטנה
היינו בכנסת וזה סתם חרטא!!
מותר לבוא עם ג'ינס!באה קבוצה שלמה וכולם היו עם ג'ינס+תיקים והכל..אבל מצד שני,הם היו בתוך האקווריום הזה..(הזכוכית הזו שאוטמת קולות) ואנחנו היינו ממש מעל..(מי ישמע את מי זכיתי לראות..את אדון ביבי)
תכלס היה משעמם היו לנו שיחות עם איזה 2 ח"כים..(זבולון אורלב ועוד אחד..הדתי הזה הנחמד.) ואז היינו בשיבת הכנסת לזכרו של גנדי, שזה היה הדבר הכי משעמם שקרה לי אי פעם..
עזבו אתכם כל העסק הזה,לפני שנכנסים לבניין הכנסת עצמו יש איזה 4 ביקורות..בביקורות עוברים מתחת לדבר הזה שאמור לצפצף כל עוד יש עליך משו..אני מבטיחה לכם שלא היה עליי כלום..וזה צפצף 4 פעמים..ושלחו אותי לבדיקה..יוו זה היה פאדיחה..אני עד עכשיו לא יודעת מה צפצף..ההיא שם העבריה אותי סתם כי נראיתי לה חמודה (מזל באמת..)
הקטע ההזוי הוא שאסור להרדם שם..בהתחלה היו שני חיילים שניקרו ואז הם נרדמו אחד על השני והוציאו אותם החוצה,אח"כ היה לידינו איזה אחד שנרדם,העיפו אותו גם..ואז חברה שלי התחילה לנקר..ישר הערתי אותה וקלטתי ת'שומר ההזה כבר בא אלינו
 הוא כיבד אותנו בפרצוף קשוח של חסר-לכם-אם-תרדמו-שוב..והלך,זה מלחיץ אסור לעשות שם כלום,הצבעתי על אחד החכ"ים שם והשומר הזה כמעט ירה בי,"אסור להצצביע!" היי!!טוב שאסור לעשות שם כלום..
עד כאן 60 שניות על חוויותי היותר משעממות בחיים (אחרי ללכת להצהיר ולשמוע את התביעות הקטנות והקטנוניות של כל הצפון..)
טוב ושמחה
חח..~~אני~~
נראלי יותר מעניין לעשות סיור במלונה מאשר בכנסת..;) ובאשר לצפצופים, ככל הנראה יש לך הרבה ברזל בדם! זה קרה לי פעם בביקורות שבכניסה לתחנה מרכזית.. עברתי וזה משומה צפצף.. ואז עברתי שוב לראות האם התחדש משו תחת השמש וזה עדיין צפצף! והאלו שעומדים שם עדיין לא נותנים לי! כאילו כתוב לי על המצח שיש לי מטען או אקדח או משו בסוף אמרתי להם שכניראה הדם שלי עשיר בברזל.. אבל הם לא הבינו ת'פרנציפ
חחח...רעות...שיראל.אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך