-סודי ביותר-
אזהרה: יצחק - אם אתה תאמר שאני סרוט - אני אהפוך את ההודעה הזאת למציאות.
אנו מכריזים בזאת על יציאת המחתרת האנטיפרטית* מן המחתרת לראש חוצות.
מטרת המחתרת - להדיח את הלמפרטים מן השלטון ולתפוס אותו בידיים אמונות.
קריאתה הראשונה של המחתרת היא כמובן:
מי לה' אלי!**
וזוהי פקודת המבצע של מחתרתינו.
זה זמן רב שמערכת INN פורומים מנוהלת ביד כושלת ועריצה.
לכן קמנו עתה, לא יכולנו לקפוא על שמרינו, ויחדיו נפיל את אותו אדם המתיימר להיקרא מתכנת.
כשלב ראשון נפרוץ לביתו, נחטוף אותו (זה באופנה היום..) ולאחר מכן נתלה אותו ואת חבר מרעיו.
תוכנית הפעולה:***
כוח מ' יטריד את משה ויעסיק אותו בעשרות אימיילים, מסר"שים ווירוסים שיסיחו את דעתו מהמתרחש ויאפשרו לכוחותינו חופש פעולה נרחב. כמו כן הוא יחדיר עשרות וירוסים מסוג תולעת לחממות של "ללא תולעים".
כוח א' ינוע מתחנה מרכזית פ"ת לכיוון בית משפחת למפרט. במקביל, ינוע כוח ב' מכיוון העיריה ויסגור על הבית בתנועת מלקחיים. כוח א' יפרוץ את הדלת בגרזנים ויתפרש בבית כאבטחה. כוח ב' יכנס אחריו, יבצע טיהור וישאיר לבעלי הבית צ'ק על תיקון הדלת ועגמת הנפש. כוח ב' גם אחראי על תפיסתו של יצחק וכליאתו באמבטיה. לאחר מכן הוא יפנה את השטח לקראת הפריצה לחדרו של משה, וכמו כן יחרים כל מודם שהוא בבית.
יחד עם פעולת כוחות אלו, ינוע כוח צ' מן המרתף (ההוא עם הגרדום) בו הסתתר עוד מהערב הקודם, יפרוץ בססערה בסכינים שלופים לחדרו של משה, כדי לגלות ש...משה בכלל במכון.
אל דאגה!!
מתכנני הפעולה הביאו זאת בחשבון.
כוח ז' ינוע מכיוון מלון הולילנד בירושלים לעבר מכון לב. כוח ח' יבצע חסימה בכיוון היציאה לכביש בגין, למקרה שמשה ינסה לברוח משם. כוח ט' שירד דרך חצרות הבתים מכיוון מלון שלום ישאיר ללמפרט אופציה אחת של בריחה לכיוון שדרות הרצל. משם יעלה משה על קו מספר 6, וירד בתחנה מרכזית. להערכת גורמי המודיעין, אין חשש שהוא יעלה על אוטובוס לפ"ת, היות ויצחק כבר שלח לו מסר"ש על הפריצה לבית (הוא גולש בWAP מהאמבטיה).**** אי לכך, למשה לא תהיה ברירה אלא להימלט לבית אל בקו 170 למשרדי ערוץ שבע. הוא לא יחשוד בנער תמים עם סווצ'ר של פולארד, שהוא אינו אלא ביתאלניק פורע חוק השורץ בפורומים מפעם לפעם.
כשמשה יגיע למשרדי ערוץ 7, הוא יגלה שיש שם פשיטה של המשטרה (בתיאום איתי, אל חשש) וינסה לברוח לביתו של צבי ברש, מנכ"ל אתר האינטרנט של הערוץ. הוא לא יודע לרוע מזלו, שבנו של צבי הוא חבר שלי, שידאג באמצע הלילה לאיים עליו ולכבול אותו באזיקים. הוא יציב לו אולטימטום פשוט: "תתפטר או שלא נשחרר את יצחק". סביר להניח שתגובת משה תהיה "הילד הזה לא מעניין אותי!" ולכן נאיים עליו בכליאה משותפת עם יצחק באמבטיה ללא מחשב. כמובן שמשה ישבר בשלב זה, אבל אותנו זה כבר לא יעניין. אנו נתלה אותו על האנטנה של הארטיס בבית אל (והיא גבוהה) ונתפוס את מקומו בניהול הפורומים.
באשר ליצחק - ניתן לו צ'אנס לצאת מהאמבטיה אם הוא לא יעולל צרות. מכיוון שאנו יודעים שהוא לא יעמוד בתנאי הזה, אנחנו פשוט נשאיר אותו בפנים וזהו.
עד כאן פקודת היום. בהצלחה!
ונסיים בברכה המקובלת בין שורות המחתרת:
את משה נתלה על עץ גבוה, את יצחק על עציץ!
****אם הוא יעשה את זה למרות הכל, כוחותינו באיזור מחלף לטרון יחסמו את כביש מספר אחד.
נ.ב.
מוריה - תנעלי את השרשור, כי אינלי כח לתגובות נוסח
אני נשבעת לך, אתה סרוט! (ל"ת)
ס-ר-ו-ט-!(ל"ת)
תודה.