נכנסתי לבידוד ![]()
![]()
![]()
למשך שבועיים זה יהיה סיוטט !!!!!!!!!!!!!!!
נכנסתי לבידוד ![]()
![]()
![]()
למשך שבועיים זה יהיה סיוטט !!!!!!!!!!!!!!!
תהני בינתים מהימים האלה
גם החיים עוברים בסוף...
שהמושג חצי נחמה נכתב בלשונו של המהרשא כצרת רבים נחמת שוטים מוזמן לבדוק
להיות משהו
כמה זמן זה!😅
עשיתם לי חשק להיות בבידוד !!!!!!!
תודה רבה לכולם !!!!!!!!
גמני נכנסתי לבידוד אבל זה היה עוד בתחילת הקורונה... שכולם התיחסו למבודדים כאל מצורעים הם פחדו להדבק דרך הפלאפון... תראי... אני אישית בשבועיים של הבידוד מאד התחזקתי באמת! זה זמן שאת לבד עם עצמך אין למי לדבר, אל הקיר או אל המחשב... שלא ממש מספק את רצונך... פשוט חושבים על כל דבר שעושים... לא יודעת מה איתך אבל לפחות זה מה שקרה לי... וזה סיפוק מאד גדול! מה שכן.. אני אמורה להזהיר אותך מאד מהתקופה שאחרי, שיוצאים לאויר העולם, פתאום המציאות המרה נוחתת לך כמו אגרוף בפנים ואת עלולה להרגיש נסיגה במה שהשגת עד עכשיו ולהרגיש שכל המאמץ שהשקעת, מתנדף עם כל רגע שתשהי בחוץ במציאות שהיית בה לפני מה שעברת מאיזה בחינה שתעברי....
מה שקורה זה בעצם התוצאה של הניתוק החברתי והמנטלי מהחברה שמוביל לכל מיני התפתחויות בין אם זה בהשקפה או בצורת החשיבה... שבועיים זה המוןןןןןן!
אז זה פחות או יותר מה שאת הולכת לחוות בבידוד... קחי את זה לתשומת ליבך!
שנהיה תמיד בריאים!![]()
כי בשבילי זה ממש מתנה... שקט מכל העולם תנו לי לישון לישון ולישון
הכי כיף לחרוףלבחור נכון!
לבחור נכון!אני ילדה של בית בוא נגיד כך!
לא רציתי ללכת! אם אתה שואל אותי עכשיו יגידו לי אם אני רוצה לצאת למרות שאני יכולה לא יהיה לי כח!
ואני יתרץ להן שטויות אני אחת שאומרת אתן רוצות לעשות כיף ככה ניפתח מקרן בבית שלי ונראה סרט או שסתם בואו נדבר
נקעתי לא מזמן את הרגל וארבעה ימים לאחר מיכן חטפתי מכה חזקה ברגל השנייה ועכישו אני צולעת בשתי הרגליים
ואמא שלך אולי השגעה לא ממך אלא מעצם זה שנקעת את הרגליים זה מתסכל גם אותה אחרי הכל את הבת שלה
אבל יצא מיזה משהו שאומרים לי לעשות עבודות בבית אני מתרצת להם כל הזמן אני לא יכולה לעשות בגלל הרגלים אם אתה שואל אותי אני מאושרת! איך שאומרים מה שה' עושה הכול לטובה צריך להסתכל על זה בעיין טובה רק על הטוב ומאה שאמרתי על אמא שלי לא התכוונתי לזה ברצינות נשמה
שלך קצת כאב לי שככה אאת חושבת ומרגישה ואני שמח שזה היה בצחוק
את יודעת כמה שירים כתבתי?
תקבלי חום....
חשבו כבר נכנסתי לדיכאון.... חחחחחחחחחח
אבל גם ציירתי.....
גיסתי אמרה לי שרואים פה פיצול אישיות גם בלי איבחון....
עזבו.... הכל בסוף רע![]()
לבחור נכון!איזה הורגת את...👇
את יודעת כמה שירים כתבתי?
תקבלי חום....
חשבו כבר נכנסתי לדיכאון.... חחחחחחחחחח
אבל גם ציירתי.....
גיסתי אמרה לי שרואים פה פיצול אישיות גם בלי איבחון....
עזבו.... הכל בסוף רע
ככה זה בקורונה....
זמנים קשים באים והולכים
משאירים אותנו משוגעים
טוב אני לא אתחיל עוד שיר....
תרופות אולי כן.... לא יעילות בעליל....
אבל חיסון!!!!
החסר משוגעים אנוכי?
והייתי חודש בחדר לבד,תעשי דברים שאת אוהבת, תחביבים וכאלה...
מעניין זו כזו מחלה נוראית? או שרק מלחצים את כולם
ב"ה לא היה שום תסמינים והייתי בריא לגמרי, אז זה בכלל לא היה נוראי...
אני בשוק !!!!
חודש שלם הייתי לבד בחדר ????
מה עשית לא היה נמאס לך כבר ???
אבל סך הכל היה נחמד... דברתי מלאא בפלאפון עם חברים, למדתי, קראתי, ניגנתי, ולצערי גם הייתי מלאא על המחשב... ובאחת השבתות שיחקתי שחמט עם עצמי(היה מגניב...)
חחחחחחחחח מה שיכול לקרות רק לבת משועממת ומסכנה![]()
כשאני כתבתי שדיברתי מלא התכוונתי מלא של בנים, מלא של בנות זה ליגה אחרת...
אהבתי את הקונוטציה...- ליגה!
לדעתי דיבור יתר מוציא ממך את כל מה שיש בך... זה חלק מהיתרונות שבעיתות מצוקה - לחלוק עם מישהו את מה שעובר עליך... אבל כשאתה לא במצוקה זה רק עושה אותך דביל יותר... אבל בבידוד.... זה מצוקה מצוקתית!!!!!!! מכל הבחינות! פיזית- אתה נעול בין 4 קירות משעממים והמימדים של הגוף הולכים וצוברים נפח בהתאם לכמות האכילה הרגשית.... או שהם מצטמקים לגמרי...
נפשית- מבודד חברתית.... אסון!!!!
רוחנית- אין מאיפה לקבל ולהתחזק באופן אינטראקטיבי
ותמצא עוד בחינות ותראה שזה נכון!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים