קודם כל,אני לא יודעת בדיוק מה עשיתם לה אבל גם לי בעבר יצא לעשות עם חברות מתיחות לכל מיני אנשים-אמנם זה היה שופך ומצחיק באותו רגע, אבל אחר כך הייתה לנו תחושת חרטה מאוד גדולה,ולמדנו להבא לא לעשות את זה.ולכן,אני קודם כל ממליצה לך להבין את המסר מהסיפור הזה ולהפסיק למתוח אנשים בדברים רגישים ואכזריים.
אז לגבי מה את יכולה לעשות:
חברה שלך נפגעה ובצדק,2 חברות טובות שלה שמתאחדות ועושות עליה מתיחה אכזרית(לפי התיאור שלך) זה פוגע ומרגיש הכי לא חברי שיש,ויתכן שהיא כבר מתחילה להיות מעורערת לגבי החברות שלכן.
ולכן,על מנת שהיא תרגיש שהיא באמת חשובה לכן-אתן צריכות לעשות כל מיני פעולות שיגרמו לה להרגיש נאהבת,ושאתן לא רוצות לוותר עליה וזו הייתה רק שטות מטופשת(המתיחה הזו).
אז מה שעולה לי עכשיו זה:
1.שכל אחת ממכן תכתוב לה מכתב בכתב יד ותכתבו לה שאתן מצטערות וכו,וגם ממש תדגישו ותפרטו לה למה היא חשובה לכן,מה אתן רואות בה טוב,למה לא תרצו לוותר על החברות הזו לעולם,וכו. פשוט תגרמו לה להתרגש שהיא תקרא את המכתב וגם תגרמו לה להרגיש שאתן *באמת* חברות טובות שלה ושהחברות הזו חשובה לכן.
2.אתן יכולות להכין לה משו,אתן לא חייבות לקנות.
לדוג:תאפו לה עוגה,או תכינו לה משו שיראה שהשקעתם טיפה מחשבה או זמן,וזה עוד יותר יחדד לה את העובדה שאתן לא רוצות תוותר עליה ושהיא חברה באמת מדהימה.
תקפצו אליה לבית או תשימו לה בחדר ותלכו-בעיני,היא פשוט תתרגש ותרגיש שבאמת היא חשובה לכן.
ומאז תתנו לה את הזמן שלה-לחשוב על הדברים ולעכל ותתנו לה להחליט לגבי הקשר איתכן.העיקר שתעשו השתדלות שהיא קצת מעבר לטלפון על מנת לבקש סליחה ולהציל את החברות.
ובעיני חברות זה גם לדעת להתנצל שצריך ואם לא מספיק הודעה או טלפון אז להשקיע קצת מעבר,זה חשוב!
חבל לכן לוותר על חברה טובה,ועוד במיוחד שזה נגמר ככה בריב ושהיא נפגעה ממכן,אפילו אם יש פרידה צריך שהיא תעשה בצורה מכבדת וטובה.
המון בהצלחה!!!