אוף, מה אני עושה?!!!פסיעות

היי אנשים, 

אני צריכה את עזרתכם דחוף!

אני ועוד חברה שלי עשינו מתיחה לחברה שלישית, עשינו לה משהו אכזרי, אנחנו לא יודעות מה חשבנו לעצמנו, היינו רשעות... הבעיה היא שהחברה הזאת לקחה את זה ממש קשה והיא מאוד נעלבה מזה ורוצה לנתק איתי קשר, היינו חברות ממש טובות ולכן זה פגע בה כל כך...

מה את עושים במקרים כאלה?! איך מפייסים אותה?!

אוף אני שבורה מזה כל כך, שונאת את עצמי על זה...

וואו, קשה...דמעה שקופה

קודם כל, "אל תרצה את חברך בשעת כעסו".

תחכי כמה זמן שהמצב ירגע קצת.

וגם שאת מחכה אל תתעלמי ממננה לגמרי רק אל תפייסי אותה באותו רישיבשפיץ

רגע 

אממפסיעות

לא להתעלם וגם לא לפייס...

איך עושים את זה?

לנסות להמשיך לדבר איתה בלי להזכיר את העניין הזה.דמעה שקופה

זה לא אפשריפסיעות

היא מסננת אותי

אני חושבת שעד שאפייס אותה היא לא תדבר איתי...

...............שקד מהצפון

כשהיא תרגע תנסי להסביר לה שזה היה בלי כוונה לפגוע בה .....

ולא חשבת לפני שעשית את זה ...... 

ו ---- הכי חשוב תבקשי ממנה סליחה.

זה הדבר הכי גרוע שיש!!נועה גבריאל
זה מראה על חוסר התחשבות ברגשות של האחר וחוסר אכפתיות. בעיני זה יגרום לה יותר להיפגע ממך ולרצות יותר לנתק את הקשר,אל תעשי את זה!
תלוי מתי ומי הבת.דמעה שקופהאחרונה

היו כאלה שדווקא זה שחיכיתי עם לבקש סליחה מהם, עזר לזה שהם יסלחו.

עונהנועה גבריאל
קודם כל,אני לא יודעת בדיוק מה עשיתם לה אבל גם לי בעבר יצא לעשות עם חברות מתיחות לכל מיני אנשים-אמנם זה היה שופך ומצחיק באותו רגע, אבל אחר כך הייתה לנו תחושת חרטה מאוד גדולה,ולמדנו להבא לא לעשות את זה.ולכן,אני קודם כל ממליצה לך להבין את המסר מהסיפור הזה ולהפסיק למתוח אנשים בדברים רגישים ואכזריים.

אז לגבי מה את יכולה לעשות:
חברה שלך נפגעה ובצדק,2 חברות טובות שלה שמתאחדות ועושות עליה מתיחה אכזרית(לפי התיאור שלך) זה פוגע ומרגיש הכי לא חברי שיש,ויתכן שהיא כבר מתחילה להיות מעורערת לגבי החברות שלכן.

ולכן,על מנת שהיא תרגיש שהיא באמת חשובה לכן-אתן צריכות לעשות כל מיני פעולות שיגרמו לה להרגיש נאהבת,ושאתן לא רוצות לוותר עליה וזו הייתה רק שטות מטופשת(המתיחה הזו).

אז מה שעולה לי עכשיו זה:
1.שכל אחת ממכן תכתוב לה מכתב בכתב יד ותכתבו לה שאתן מצטערות וכו,וגם ממש תדגישו ותפרטו לה למה היא חשובה לכן,מה אתן רואות בה טוב,למה לא תרצו לוותר על החברות הזו לעולם,וכו. פשוט תגרמו לה להתרגש שהיא תקרא את המכתב וגם תגרמו לה להרגיש שאתן *באמת* חברות טובות שלה ושהחברות הזו חשובה לכן.
2.אתן יכולות להכין לה משו,אתן לא חייבות לקנות.
לדוג:תאפו לה עוגה,או תכינו לה משו שיראה שהשקעתם טיפה מחשבה או זמן,וזה עוד יותר יחדד לה את העובדה שאתן לא רוצות תוותר עליה ושהיא חברה באמת מדהימה.
תקפצו אליה לבית או תשימו לה בחדר ותלכו-בעיני,היא פשוט תתרגש ותרגיש שבאמת היא חשובה לכן.

ומאז תתנו לה את הזמן שלה-לחשוב על הדברים ולעכל ותתנו לה להחליט לגבי הקשר איתכן.העיקר שתעשו השתדלות שהיא קצת מעבר לטלפון על מנת לבקש סליחה ולהציל את החברות.

ובעיני חברות זה גם לדעת להתנצל שצריך ואם לא מספיק הודעה או טלפון אז להשקיע קצת מעבר,זה חשוב!
חבל לכן לוותר על חברה טובה,ועוד במיוחד שזה נגמר ככה בריב ושהיא נפגעה ממכן,אפילו אם יש פרידה צריך שהיא תעשה בצורה מכבדת וטובה.

המון בהצלחה!!!

תודה על העיצותפסיעות

אני אנסה בעז"ה ליישם את חלקן.

(לבוא אליה הבייתה ולהפגש איתה זה לא אפשרי כרגע, היא גרה רחוק)

וגםאני נאלצת להתמודד עם זה לבד, כי החברה השנייה היא חברה שלי ממקום אחר, הן מכירות אמנם, אבל לא חברות...

אבל ממש תודה!!

הבנתינועה גבריאל
בשמחה ממש!
אם את צריכה עזרה או משו את יכולה באישי בכיף.
אבל כל הכבוד לך שאת ככה לוקחת אחריות,זה חשוב ביותר!
וואוו ענית ככ יפה אני יקח את זה לחייםטאטע אוהב אותי!

כיך לשמוע,תודה!נועה גבריאל
מכתב מעומק הלב מאד עוזרבמקרים כאלו כי המילים נשארות אצלה...מלך החוף

היי ממש מבינה אותך!שניצל34

אל תנסי לרצות אותה תתנצלי ותביני את הצד השני 

אם תביני תצד השני הכל יהיה קל יותר

אם תראי לה שאת מתנצלת באמת ותגידי לה שאת לא היית בסדר ולא תעשי זאת שוב היא תסלח לך הרבה יותר מהר ובקלות

בהצלחה אהובה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך