מעניין האם אנחנו הולכים פשוט לחיות עם זה ולשמוע כל יום על מאודת ואלפים של נדבקים? או שאולי יהיה סגר וזה יגמר?
ומה לדעתכם הולך להיות עם שנת הלימודים הבאה?היא תתחיל בזמן? או ששוב חוזרים לעשות זום
מעניין האם אנחנו הולכים פשוט לחיות עם זה ולשמוע כל יום על מאודת ואלפים של נדבקים? או שאולי יהיה סגר וזה יגמר?
ומה לדעתכם הולך להיות עם שנת הלימודים הבאה?היא תתחיל בזמן? או ששוב חוזרים לעשות זום
מסובב הכול על האצבע הקטנה אני מאמינה שזה יחלוף בזכות הבורא יתברך אבל אני לפחות מאמינה!
אף אחד לא יודע אפילו מה שהם אומרים על המגיפה הם לא בטוחים הם לא יודעים בעצמם מה זה !
חחחחחחחחחח
אשכרה יש לי שם של נביאה לך תדע אם אני נביאה?
לשוטים ולתינוקות אז תינוקת את לא מה נשאר? מסתבר שאת לא נביאה
לבחור נכון!
לבחור נכון!
😅🤣לבחור נכון!לשחק שחמט עם עצמך בשבת כל זמן שלא מפריע לאף אדם זה חמוד
אני יותר קוראת ספרים לומדת למבחנים ויושנת בדרך כלל יוצא לי שאני ישנה 4 שעות או אפילו חמש שעות אבל ישנה ישנה חזק
לא רוצה לדעת יותר כיף משחקי קופסא תניס שולחן ...משחקים כאלו
לכי תדעי אולי יהיה לי עוד משתמש
היחידים (כמעט) שחולים אלה הטיפשים שחושבים שזה לא טוב.
1800 חולים ביום זה לא "כמעט נעלמה"!
הגבת את זה לדימיטרי רובונוב שכתבה על השפעת.
אמור להיות חיסון עוד חצי שנה ואז יהיו חיים רגילים
![]()
את קוראת לחברה לישון אצלך. שמה מוזיקה בפול ווליום ומשתגעת יש אינסוף רעיונות...
שלי רק בעברית אז אני זורמת איתם כי הדבר הכי כיף זה להנות ביחד אז אם את תוותרי על משהו שהוא לא בדיוק קריטי את תהני וגם חברות שלך ילמדו לזרום עם השירים שלך מידי פעם...
תבקשי מהם כשהם איתך לכבד את העקרונות שלך ותבדקי את התגובה חברות אמיתיות תמיד יכבדו אותך...
חתיכת באסה...
אוהב אותך ורואה את המאמץ שלך...
הפנים שלנו בתקשורת מאד לא פרופורציונאלים אנשים לא דתיים מתימרים להיות פרשנים לעניני חרדים צריך מישהו נורמאלי שייצג אותנו...
ומה רע באבישי בן חיים? נכון יש לו קוקו וכיפה אבל הבן אדם צדיק !!! נכנס בחילונים בצורה הכי חזקה שיש ומראה להם שהחרדים זה לא עוד חור שחור ושיש להם הרבה מה ללמוד בכל מקרה אני חושב שכדאי בהחלט להציע מועמדות
זילברשלג המחרפן יבורך מי שיכנס בו אמן...
את יכולה להגיד מה היית רוצה שיקרה.. אני למשל ממש סבבה עם הקורונה אז אין לי בעיה שהיא תשאר(אני גם חושב שהיאתשאר עוד די הרבה אבל אין לדעת..)
ובקשר לשנה הבאה כרגע אומרים שהתיכונים יתחילו מהבית.. (בטח הפנימיות..)
חדשהה
![]()
גדול
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים