ראה ראינו ליסד חקירה על דבר-אינטרנט?!

סיבת המסובב שניקרא זה הפורום "נוער וגיל ההיתבגרות" בהאי לישנא.
ולפי פשוטו היה ניראה לומר דהוי משום גילם של המשוטטים בו שהם בגיל הנערות והשחרות. אך זה אינו דהרי ידוע שממוצע הגילאים בו לא מגיע לכלל נוער ובודאי דלכלל בוגרים לא הגיעו (או יגיעו אי פעם) [אומנם זה האחרון אפשר לישב בדוחק דהוי חילוק בין בוגרים למתגברים וצ"ע(צריך עיו)]. ועוד דאם נומר שהוי גיל הנ"ל הרי שיש כפילות בשם הניזכר, דהרי דרך עלמא שגיל הנוער הוא הוא זמן ההיתבגרות ובודאי שאין לחשוד המיסדים שישחיתו מיליהם לריק כדרך הני פריצי היושבים בקרנות [שב"ב בלעז]. [אומנם על דרך הסוד אולי יש לזה מקום וכדלקמן].
ואמרנו לפנות ולחקור בשמות המיסדים אולי משם תימצא לנו נחלה ומנוחה, שהרי ידוע שבד"ת להבדיל צריך להיות קשר לנותן התורה ועל זה עבדה הארץ בעונותינו הרבים.
וידוע לדורשי אשכולות שננסי הוי שם שבניסתר ולא עוסקים במשה מרכבה ברבים.[אומנם ברמז נומר שננסי הוי שם שבכפילות הנ"ל שהרי הוי תרי "נון" "וסמך" אחת וכן בחילופו נוטריקון בגמטריאה הוי נ+ויד "סמך" והוי תרי "סמך" ונון אחת. ולא חישינן לזוגות. ועד כאן מגלין ולא יותר ודי לחכימא ברמיזא].
וחשבנו לתרץ שאולי הוי נוער שם זמן וגיל שם מקום ומרמז על מצב. ולפ"ז עוסקים הגליונות בנוער ובגילת ההיתבגרות שלו.  אך זה בודאי ליתא שגלוי וידוע ומעל לכל ספק שכמעט ואין גילה בזה המקום ורובו ככולו מלא בחרמים ומצודים(וד"ל) צער ותוגת הלב. וגם מעט השרידים מדורות קודמים הם רחמי ה' עלינו שמידי פעם מגיע מזל"ט.
אומנם הרועה הוי הצד הניגלה ומשמו יש לילמוד. והינה ידוע שהרועה הוא כינוי לנביא כדאיתא בספר שמואל. ולכן מרמז על ההעתיד שבו ודאי שתהיה גילה וחוזר תרוצינו הקודם ודו"ק.

אגב אינכם יכולים כלל לדעת אם אני בן או בת ואל תהיו בטוחים!!!!!!!!!!!                
בן... רק בן ירשום את זה..איציק הג'ינג'י
ברור שזה בןנועמיק
אף בת לא היתה יכולה לכתוב כל כך הרבה בלי שום סמיילי
כן גם אני כמעט בטוחה שהוא בן..אורושקוש
בספר שמואל זה "הרואה", ולא "הרועה".יורבית
[מה שמזכיר לי את המבחן בבקיאות עוד כמה ימים.. ]
לא באת בטוב..walla
לא הבנתי כלום...
ררר..למי יש סבלנות לשפה המלומדת הזאת..=)-Rעות-
בס"ד

בחייאת באלך לדבר עברית?!

הלכו לי השיניים והעיניים.. 
מה הסיפור?? הכל טוב??_חמודויינת_
לא נראה לי...
אולי כן נסי להבין!!...***אורי***
אני בהנתי!ננה בננה@אנונימי (פותח)
מה זה היה אמור להביע? זה לא מובן בעליל..אפשר הסבר?שיראל.
ארוך מידי.מתו"ש
בס"ד

נשמע שאתה טוב בהבעה, אתה יכול לסכם תזה??
וכמאמר השיר הידוע "זה לא נגמר"r.u המחודש
של רמי קלינשטיין [כן כן רמי וריטה היה כזה דבר פעם]
ואיכה תגיע\י למסקנתך זאת ומצאנו כבר בסה"ק...קינמון
שאין המלאכה נקראת אלא על שם גומרה? מכאן שאין לקרא על מלאכה עד שתהה גמורה ומגומרה! והלא רוב רובם של בני התשחורת המשוטטים בפורום זה הנה והנה ולליבם לא מצאו מנוח טרם בירכו על המלאכה המוגמרת של ההתבגרות? ואפילו על אותה פיסת נייר אומללה ומיותמת הקרויה "תעודת בגרות" ל"ע (ובלע"ז פיעיכיסע) טרם הניחו ידם? 
מאי הוה אמינה, שר"ת פורום נשגב ונעלה זה הינו נוג"ה ולהלן ידוע כדאיתא בסה"ק שנא' "נשים מנוגה, גברים ממאדים" הווי אומר- שצריך עיון גדול. מה אותו עם הקרוי "בנים" חושב על אותה הדורשת בשלום בן-דודה, קרוב משפחתה? ואיזהו העונש הראוי לאותו עוכר ופוחח שקם בקשי עורפו וקרא לבנות "יצור"? ומה דין עשיית עיינים הקרויה בלע"ז "סעריגע"? ויש להרחיב אך לא כאן המקום וצ"ע....
וכי תאמרון- והלא רוב רובם של הדברים אינם עוסקים בכך? אלא ששמות רבים יש לפורום, וכל שם ושם מה מהותו שונה - אף שירשוריו (הקרויים בלע"ז דיועוניעים) שונים. אלא שכינסם הקב"ה תחת קורת גג אחת למען לא יצטרכו בני ובנות ישראל הקטנים והרכים לכתת רגליהם ולחפשם בנורות ובמציתים...
חלקו עוסק הוא ב"נוער"- מאי נוער? אר"מ שמתנער מן השמחה שהיא קרויה "חיים" ודבק בעצבות.. ור' איפכא אומר כנגדו שמנער אחרים מן מקומם ויאושם ואלו ואלו דיברי אלוקים חיים.
וחלקו אחר, להלן ידוע שהוא עוסק ב"גיל ההתבגרות"- שהלא גם מעט גילה דיצה וחדווה ישנם בתקופה עכורה זו..
וחלקו אחרון, והוא שמו איננו כי המנהלים מחקוהו. והוא קרוי בלשון העם "ניצלוש" ועל סודו אסור לחקור כי נשגב וגדול הוא מאיתנו....
ובאתי על החתום על כל הנ"ל
ר' תר-נפט חפרנוביץ'

אחדשה"ט מכתבו היקר הגיעני ותכף נזדרדתיאינטרנט?!
ליתן לו אשר ביקשו ליבו דעתי בזה.
אומנם ליכאורה צודקת תמיהתו ששאל אין המלאכה וכ"ו ע"ש אך אחר עיון ניראה שזה אינו די"ל שלמפרע יתברר אחר ההיתבגרות השלמה וקבלת ה"הפספורטא" שבזה הזמן הוי בוגרים שהוא מחובר בקשר בל ינתק לאותו הזמן.
אומנם אחר שכתבתי זה האיר ה' עיני בתרוץ פשוט אף יותר ותימה על מר שלא שם ליבו על זה שהרי כתיב להדיא ההיתבגרות ולא בוגרים ובודאי שהוא מתאר פעולה מתמשכת ודו"ק וק"ל.
אמנם מה שכתב על עיניני הנשים והגברים הוא נכון ויפה ואם ידקדק בדברי דלעיל יראה שרמזתי על זה במילים "חרמים ומצודים" שהוא כידוע מקוהלת "מוצא אניט מר ממוות את האישה אשר היא חרמים וכ"ו" ואין כעת הספר תחת ידי וגם לא מהחוכמה להאריך בזה. ואשרי שמר אשר ריח שמו (!!!!) נישא בכל הגולה ופזורות נדחי ישראל מסכים עמי בזה.
ואין עתותי בידי כעת ואלי אמצא זמן להמשיך ולהשתשע עם מר בהמשך. [אומנם כתיב לא ירבה שיחה עם האישה ודו"ק]
ובאתי על החתום פעיה"ק ערוץ 7 תובב"א!!! 
נחמד מאד (וכדאי שהרועה יעשה משהו בקשר ל"נודניק&quoאנונימי (פותח)
לכבוד המחבר שליט"אאלישע בן אבויהאחרונה
בס"ד יום ו' ה' חשון שנת ישנתי לפ"ק

נראה לענ"ד דאין לחוש כ"כ לר"ע דדריש כתרי אותיות, דכבר נפסקה הלכה כר' ישמעאל ודברה התורה בלשון בני אדם, ורק בי"ג מידות התורה נדרשת. אמנם כן הוא בדרך ההלכה אבל אגדה יש לדרוש תמיד מן העולם ועד העולם כמאמר הכתוב אך ממשל משלים הוא.
ובזה העניין כבר נחלקתי עם גדולי התנאים אם יפה תלמוד תורה עם דרך ארץ ועל גמילות חסדים העולם עומד, או שכל מאן דמקבל עליו עול תורה מורידים ממנו עול מלכות ועול דרך ארץ ואינו נזקק כלל לגמילות חסדים. וראה מה שהארכתי בזה במאמרי מסכת ישוב עולם. ולדעתי אין כלל מקום לפאָרום כזה, שמבוסס על גמילות חסדים ואעפ"כ אין בו רק אנשים החושבים שזו עת הגאולה, וא"כ אין כלל מקום לגמילות חסדים שהיא כל מהות הפאָרום. וראה מה גדול כח הטומאה המושך את הלבבות באמירת גמילות חסדים וגורמם להתחיל בזה שרשורים על עניינים אשר בין איש לאשתו אשר לא ייאמרו בפה כמאמרם ז"ל הכל יודעים כלה למה נכנסת לחופה אלא כל המנבל פיו אפילו גזר דין של שבעים שנה לטובה הופכין לו לרעה עכ"ל. וברי דכל כוח הפאָרום יוצא מכוח הס"מ וחילותיו. ואף למופתים בזה העניין אל תאמן דכבר סיפר תלמיד הבעש"ט דפעם אחת בא אליו אחד מתומכי משיח השקר ש"צ שר"י ואמר לו ראה דכל מה דציוונו מרע"ה היה רק עד דיבוא ש"צ ויתירם עפ"ל. וישאלהו התלמיד לראיה. אז הוציא אותו רשע כוחו ובאו שני הוריו המתים של אותו תלמיד ואמרו לו שבאו להודיעו מעולם האמת כי כל מה שציווה מרע"ה הוא רק עד בוא ש"צ. ולא ירא ויאמר מי אמר לי לכבד את הורי, הרי תורת מרע"ה, והכה את  הוריו במטהו וירא והנה הם רק עצמות כלבים מתים.וראה עוד מה שאמר הרס"ג על חטא העגל שנתן בו הס"מ כוח לדבר ויראו בני ישראל ויאמרו כביכול נכנס הקב"ה בתוך העגל ויעבדו לו ותהי המגפה בעדת ה'. והנה בחסדי שמים ניתן לנו רמז דנהפכו פה דברי א-להים חיים ה' צ-באות א-להינו בשיור המילה נוער, שהיא מילת גנאי שאין כדוגמתה דכבר אמרו חכמי הדקדוק שנקרא שמו נער משום דברגע יקיצתו מחל לבכות ולנעור ולקרוא לאמו. ועוד דמנער מעליו את כבוד התורה וכבוד המקום. והרועה נקרא כן ולא הרואה משום דרצה להזכיר לנו שהוא כמו מה שנאמר על שמואל בתחילה 'והנער נער' ואינו כמרע"ה אלא סתם רועה רגיל. ועוד אמר נער משום דנערים קטנים אין בהם יצר טוב כי אם יצר רע כמאמרם ז"ל. וכתבתי זה המכתב להודיע שחרם בקרבך ישראל ועד דלא יהה זה הפאָרום לבר מישראל לא תהיה להם תקנה לפני אויביהם, דכבר רואים אנו בתורה דטומאת קרי יש בה ע"מ להביא למחנה ישראל את הנאמר 'ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחרי' והרי מקומות כאלה הגרועים הרבה יותר בלשון הרע גורמים שלא תהיה ח"ו תקומה לשונאיהם של ישראל. אם כן ראינו דכל הייתור בא להציל עם ישראל מן העבירה וברוך המקום שמסר את עולמו לשומרים וק"ל
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך