רציתי לשתף אותכן דווקא במשהו יותר משמח ובמה שעברתי...מרגישה צורך לפרוק..

אז ככה
עשיתי את בדיקות הדם השיגרתיות שלי לפני הלידה הייתי בשבוע 38+4 כבר..בדיקה שתן והכל...ואז קיבלתי את התוצאות התגלה אצלי חלבון גבוהה בשתן..הרופא שלי לא היה זמין באותו היום אז התקשרתי להתייעץ עם אחות ליווי היריון אמרה שיש צורך באיסוף תרבית שתן..במשך 24 שעות אבל משהו בתוכי הרגיש לי לא תקין..ושאני לא נישארת בבית..התקשרתי להתייעצות עם אחות ליווי היריון דרך מוקד...והפנו אותי למיון..שם כמובן עשו לי את כל הבדיקות וראו שיש חלבון בשתן חשוב לציין שלא הרגשתי לאחרונה בכלל תנועות עובר..שגם מי זה מאוד נלחצתי..החליטו לא לחכות ולעשות לי זירוז..התחילו עם פרופס..לאחר כשלוש שעות צירי תופת!!!!! לא יכולתי לנשום הדופק של הילדה השתגעה עלה ואז ירד עלה וירד המוניטור לא יציב ביכלל...ככה סחבתי חמש שעות עד לפתיחה של שלוש ושם העלו אותי לחדר לידה..
קיבלתי אפידורל ותוך שעתיים ירדו המים והייתי בפתיחה מלאה..אבל הראש לא ירד עדיין..הייתי בערך 3.5 שעות בחדר לידה דחפתי ודחפתי..ובסוף מסתבר שאני צרה בתעלה הראש לא עובר הדופק יורד...ואני ממשיכה מנסה ללדת לבד טבעי..ניכנס רופא אחראי ומציע 2 אופציות קיסרי או וואקום..כל כך התאכזבתי התחלתי לבכות אנשי הצוות יצאו ...התייעצתי עם בעלי והחלטנו ללכת על קיסרי בסופו של דבר..מהר הובילו אותי לחדר ניתוח נתנו לבעלי להיות איתי..
וככה בתאריך 17.04 בשעה 15:32 נולדה לנו בת יפייפייה שהתאהבתי בה מהרגע הראשון!!!
ברגע שהחזקתי אותה פחות עניין אותי באיזו דרך.ילדתי אותה..אבל עדיין היה חסר לי התחושה הזאת של ללדת טבעי..לאחר הלידה הגעתי לביקורת אצל הרופא שלי והוא אומר שלמדה הבאה עדיף קיסרי גם בשביל לא להגיע למצב חירום..
אז כניראה שאני לא אזכה ללדת טבעי אבל אני אזכה להעניק חיים

וכל זה קורה בשיא הקורונה שיש הסגר אסור להיכנס לאף אחד..מותר רק מלווה אחד מהתחלה ועד הסוף..הבית חולים ריק מאנשים...וככה בילינו שלושה ימים אחריי קיסרי אני בעלי והתינוקת המושלמת שלנו