למה בנים לא יכולים להתחיל משימה וגם לסיים אותה?
מה קשה בלטאטא ולהחזיר את היעה והמטאטא למקום? בחייאת! כמה זמן זה כבר לוקח שצריך לחסוך את זה??
למה אי אפשר להוציא את הכביסה מהמקלחת ישר אחרי שמתקלחים? ולמה אי אפשר להשאיר יבש או אם נרטב לפחות לנגב?
למה בכל מקום שהם נמצאים כולםםם חייבית לדעת שהם הגיעו ושהם היו ושהם הולכים?? חסר לכם צומי?
למה לעשות הכל דווקא? למה תמיד לנסות בכוונה לעצבן?
כמה זמן כבר לוקח לשים את הצלחת בכיור אחרי הארוחה? המחשב יחכה לך עד שתעשה את זה . מבטיחה.
טוב כמובן שזה בהכללה מטורפת וממש לא כל הבנים ככה.. מאחרי כל דבר יש סיפור אז כאן הסיפור הוא כזה.. יש לי אח שנתיים מתחתי שעצבן אותי כרגע . כפרע עליו .. לא אומרת שאני מושלמת כי אני לא אבל כל מה שכתוב למעלה יכול להוציא אותי מדעתי..
יש מצב שהמישמות שהוא עושה בבית יותר קשות. ( זה לשמור על הקטנים, ועוד כמה) אבל את האלה שאני עושה אני לפחות עושה עד הסוף..
מסקנה גם לבנים וגם לבנות, שלא קשורה לאחים קטנים.. קחו את המשימות שלכם עד הסוף . גם אם זה משימות מעצבנות שהפילו עליכם. באמת שזה חשוב גם בסניף גם בכיתה וגם בבית.. במיוחד כשמארגנים דברים.. אם מחלקים את המשימות לכולם וכל אחד עושה את זה עד הסוף יוצא תמיד מטורף.. שכל אחד ילמד מזה מה שהוא מבין .. ( כל האלה שהם לא בכורים(; תהיו חמודים לאחים שלכם. גם להם קשה איתכם )