שאת רק עם עצמך ולאף אחד לא כ"כ אכפת ממך??
שאלה...טאטע אוהב אותי!
שאת רק עם עצמך ולאף אחד לא כ"כ אכפת ממך??
לצערי הרבה יותר מפעם אחתמשקפת
ומה עשיתטאטע אוהב אותי!
מה עשיתי?? אין יותר מדי מה לעשותמשקפת
איךך?טאטע אוהב אותי!
תנסי לכתוב את הדברים.שושיאדית
כשאני הרגשתי את ההרגשה הזו, או שסיפרתי לחברה ושכנעתי אותה להבין אותי....
או שכתבתי על זה שיר. אפילו פעם אחת שמתי פה שרשור כי לא היה מי שיענה על השאלה שלי והרגשתי רעעעעעע
אם את אוהבת לכתוב, תכתבי על זה קטע או שיר.
אם את פחות מתחברת לספרות פשוט תכתבי הההההכל על דף הכל הכל עם כל המילים שבא לך לא משנה איך תכתבי אל תראי את זה לאיש.
אחרי שתסיימי תקראי את זה שוב ושוב כמה ימים עד שתרגישי שלמה עם עצמך לקרוע את הדף לגזרים ולהשליך אותו ואת כל השאלות והתהיות והמחשבות המטרידות עמוק עמוק אל הפח הסמוך
כמובן רק אם יש לך את הרצון לשתף..טאטע אוהב אותי!
וואי...פרח תלוש
קרה לי מלא
הרגשה נוראה...
שתי השאלותצ'יקטנה...
ואת שניהם אני מכיר לצערי.. מאוד מכיר
וואי זה שיאאמבס לשמוע שזה קורהלככ הרבה בני ובנות נוער
טאטע אוהב אותי!
לגמרי...צ'יקטנה...
כן... מה נעשה🤷🏼♂️משקפת
מממ נראלי זה לא מאפיין גילקרובה
אני ככה כל החיים. מאז שאני ילדה קטנה.
(עד הבעל המקסים שיבין אותי. הלוואי)
..מתולתלת בנשמה
ממ לא נורא זה עוד רגע
קרובה
לא רע לי ככה.
אפשרצ'יקטנה...
לשפוך את הדמעות רק את וה'..
זאת הזדמנות טובה להבין ש'רק אתה יכול...'
כןן ברורטאטע אוהב אותי!
כבר עשיתי את זה אבל לפעמיים אתה צריך את המענה האנושי שכבר עבר את זה..
מסכים לגמריצ'יקטנה...
כןן וזה אחד המבאסים פשוטטטאטע אוהב אותי!
אם נדייק, אז אף אחד מעולם לא הבין אותי.קרובה
ברור.צ'יקטנה...
לא יצא לך?
יצא לי נקודתית.קרובה
ואני אפעם לא מרגישה בנוח. בלי קשר ליחס של אחרים אלי.
טוב...צ'יקטנה...
וטיפה מבואס בשבילך על השני. ..
אם כי זה נשמע שאת די מסתדרת איתו, אז גם על זה אני שמח

יותר מדוייק- אני התרגלתי אליו😐קרובה
אז את לא אוהבת את זה... הבנתיצ'יקטנה...
קחי לך חברה טובה. הכי טובה!
אחת שתבין, אולי גם שיהיה לה מה להוסיף... אחת שתרגישי בנוח לפתוח מולה הכלללל - ואז אולי גם תרגישי בנוח לפנות, לא בהכל אבל כן בנושאים החשובים באמת...
בהצלחה!
יש לי! ב"ה חברות טובות מאוד מאודקרובה
אבל הם לא יבינו. אין סיכוי.
וואי קורה לי מלאאמתולתלת בנשמה
הראשון כן, השני לאכיפת ברזל-סרוגה
לצערי מלאאאהכל עוד אפשרי
קרה לי ואני לא חושבת שאני היחידה...קורקודילה:)
ולגבי זה שאף אחד לא מבין אותי זה עדין
אבל בה להרבה אנשים אכפת ממני..
כן..ברור.אני זמנית כאן
אני פשוט בשוק מהשרשור הזה!!!דוסית שפיצית
תמיד כשאני מרגישה ככה
שאף אחד לא מבין אותי ושאני לבד אני נזכרת בריבונו של עולם!!1
פותחת את הלב ובאמת מספרת ופורקת הכל
..אור חדש.אחרונה
אני משערת שפתחת את השרשור כי הוא משקף את הרגשתך..
אז קודם כל, קבלי חיבוק! זה באמת לא פשוט...
אני לא יודעת מול מה את מתמודדת ומאיפה ההרגשה הזאת מגיעה, אבל אני מכירה אותה ממש מקרוב וכן, היא קשה..
רוצה להציע הסתכלות משלי, שאומרת שתכלס את היחידה שיודעת כמה קשה לך, כמה כואב לך, מבינה כמה שורף לך מבפנים, מבינה כמה נמאס לך, כמה נשבר לך כבר מההתמודדיות שלך, ואת פשוט צריכה להבין שאת הבנאדם היחיד בעולם הזה שיודע מה בדיוק את עוברת, את הבנאדם היחיד שבאמת חווה את הקשיים שלך, ושיש לו את הנתונים שלך ומתמודד איתם בצורת ההתמודדות שלך...
ולכן אני כותבת לך אתזה עכשיו, כדי שתביני, אפאחד לא במת מבין! אף אחד לא חווה את החויות שלך! ואת גם אף פעם לא חווית את הקשיים והחיים של אף אחד אחר, את מכירה את הקושי שלך, ורק את מכירה אותו, ואת מכירה רק אותו, את לא מכירה שום קושי אחר, ואחרים לא באמת מכירים את הקושי שלך...
אנשים יכולים לתמוך, להביע אמפתיה, לדאוג ולהיות אכפתיים, להכיל, לאהוב, אבל בסופו של דבר את החווויה שלך הם לא חוו, לעניות דעתי צריך פשוט לקבל את העובדה שזה ככה, שבסופו של דבר לא משנה כמה מישהו ישמע על הקושי שלך, עד שהוא לא יחווה אתזה בצורה שלך, הוא פשוט לא יבין עד הסוף...
לפעמים גם יש חווית שרוב האנשים לא חווים, כמו כל מיני התמודדויות למינהן, ואז כדאי לנסות למצוא אנשים שמתמודדים עם מצבים דומים.. סביר להניח שהם יבינו יותר, יצליחו להזדהות עם מצבים שאחרים לא ספציפית יבינו, למרות שכמו שאמרתי לפני, אף אחד לא יכול להבין עד הסוף..
ולגבי החלק השני של השאלה, לגבי זה שמרגישים שלאחרים לא אכפת ממנו, זה כואב וקשה ממש!
השאלה היא האם זו באמת המציאות? הרבה פעמים אנחנו משלים את עצמנו שלאף עחד לא אכפת, כשיש באמת ככ הרבה אנשים שכן אכפת להם! במצבים כאלו חשוב לשאול את עצמנו, האם דברים באמת ככה?? האם זה נכון שלאף אחד לא אכפת? ולא להסתפק רק בזה.. אפילו לנסות לראות הוכחות מהחיים שמראים לנו שלאחרים כן אכפת ממנו! (לדוג: אסמס התעניינות מחברה...)
ומאד חשוב שתלמדי להיות החברה הכי טובה של עצמך, נאמנה ואכפתית כלפיי עצמך, ואז יהיה קל יותר כשמרגישים לבד, כי יהיה לך את עצמך..
וזהו, בהצלחה גדולה שיהיה! תדעי שאני פה אם צריך♥
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!