שליחת תמונה.ענת=)

בעזר ה'-

שלום לכולם! <שמיניסטיות יקרות>.

יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותם בה ולשמוע אם גם לכם זה קרה.

אז כך, שלחו לי מעמינדב הודעה לשלוח להם תמונה <לכרטיס נסיעות> ואחרי כמה ימים קיבלתי גם מכתב, שאני ישלח להם את הפרטים שלי בבנק, אישור רופאי וכו'.. וקח לי קצט זמן עד שסידרתי ת'ענינים ושלחתי להם את כל המסמכים ביום רביעי, והיום אני מקבלת מהם הודעה שהתמונה לא נשלחה אילהם ושזה יכול לעקב את הנפקת הכרטיסנסיעות שלי.

מה שתמוהה לי שהמכתב שלי לא הגיע אילהם וזה כולה בתוך ירושלים. <היה לי מקרה ששלחתי מכתב לחברה באשדוד וזה הגיע אליה תוך יום> ממש מוזר!!! ניסיתי להתקשר ולברר איתם ת'ענין אך לא הצלחתי להשיג אותם והשארתי הודעה<למרות שאני שונאת להשאיר הודעות>.

אשמח לדעת אם גם לכם קרה מצב דומה או אחר בקשר לענין המדובר.                 בתודה מראש, ענת.

לא קרה לי...רחלי ברק

אבל לא נראה לי שיש לך מה להתרגש מזה..

ככה זה לפעמים במקומות גדולים שיש הרבה אנשים.. סביר ביותר שהם שלחו את המכתב לפני שהמכתב שלך הגיע אליהם או אפילו אחרי שהמכתב הגיע ומי שצריך לראות אותו פשוט לא ראה אותו...

בהצלחה ובצלב"א.

בדיוק בזה הרגע חזרתי מהדואר...שובל אור

שילשלתי את המעטפה עם כל הפרטים הנ"ל. לא ידעתי שגם צריך להביא הצהרת בריאות! מאיפה בדיוק אני מקריצה כזה דבר?? (עדיף בכלל שאני לא אביא.. אם הם ישמעו מה יש לי הם יבטלו את העסקתי אצלם...)

וגם לי שלחו היום הודעה, לכן נזכרתי בזה. לדעתי הם פשוט עדיין לא עידכנו את הפרטים שלך, ועדיין לא העבירו אותך לרשימה של מי ששלחה.

ת'אמת שבוע שעבר דיברתי איתם, ושאלתי אותם אם אני יכולה להביא להם את הכל ביד, כי הדואר אצלנו ממש איטי, אז אמרו לי שזה ממש לא בוער וגם עם זה יגיע שבוע לפני תחילת השנה יהיה בסדר...

אל תשכחו לענות לי על השאלה בנוגע להצהרת בריאות... תודה.

הצהרת בריאות זה מן הסתם אצל הרופא משפחהאיתן6

מאיפה עוד את יכולה להביא הצהרת בריאות אם לא מרופא המשפחה???

אני יודעת?...שובל אור

אולי הם שלחו לכולן טופס למילוי ורק אני נשכחתי...

אבל ברור לי שאל רופא המשפחה אני לא הולכת!! הוא רק יהרוס לי הכל מהבחינה הזו...

אני אסדתר איכשהו...

יהרוס? הוא רק נותן את המצב הבריאותי...לא חוות דעתאיתן6
ולא שום דבר נוסף
וזה בדיוק החשש...שובל אור

כי לא כדאי שהם ידעו מה מצבי הבריאותי...

(סתםם אל תחשבו שיש לי איזה מחלה או משו כזה נורא.. אבל אני לא רוצה ללכת לרופא כי הוא ישאל אותי למה לא באתי לבדיקת דם שהוא אמר לי לעשות.. ואין לי כוח להתעסק איתו, זה הכל).

טוףףף....בהצלחה!!!איתן6
גם לי זה קרה...אנונימי (פותח)

אני גם שלחתי את כל מה שצריך לפני איזה שבוע, ופתאום אני מקבלת הודעה לפלאפון שהם לא קיבלו תמונה..

זה ממש מוזר...

יכול להיות שהם שלחו לכולם בלי לשים לב למי הם שולחים?

באמת נראה..ענת=)

יש להם בעיה במערכת.

בכלל, זה לא כזה מפתיע במחשבה שניה, אחרי כל הסיפורים שהיו אם השיבוץ של התקנים שפתאום אחת מצאה עצמה לא משובצת או חסרת תקן וכ'ו.. הבעיה הזו היא כולם ליד צרות אחרות ורבות..

שירה- אם את רוצה עצה אז גשי לרופא ובקשי ממנו אישור רפואי לשרות אל תחששי לא מהשרות ולא מהרופא, שניהם בסה"כ רוצים את טובתך ורפואתך בלבד! אן להם שום אינטרסים אישים (אני מקווה) אלא אם כן הם קניבלים או משהו דומה..

הבעיה עם הרופא היא אחרת...שובל אור

האישור הרפואי לא כזה מלחיץ אותי, הוא לא יפרט את כל מה שיש לי (אל תחשבו ח"ו שזה כזה נורא! ממש לא..), אבל מה שכן מלחיץ אותי זה שהוא יזכר שאני קיימת ויזכיר לי לבוא לבדיקות התקופתיות שאני צריכה לעשות ומתחמקת..

תגידו לי- יתקבל על הדעת אישור מרופאה אלטרנטיבית? דודה שלי היא כזו, והיא טיפלה בי עד לא מזמן...

ומה בכלל אמורים להצהיר בהצהרה הזו? שאני מתעלפת פעמיים ביום ולכן אין להיבהל??

נראה לי!ענת=)

שהם יקבלו אישור בכול רופא באשר הוא, כמובן שהוא יודע מה מצבך הבריאותי ומגיש להם אותו. ולא משנה אם הוא רופה משפחה או מקופת חולים או כל רופא אחר שטיפל בך ומקיר אותך.

בקשר לתוכן האישור אני הייתי בטוחה שזה ממש סיפור ואני צריכה לעבור לפני כן סידרת בדיקות וכו' כדי לאמת את הנתונים, אך זה הייה ממש 3 ד' על השעון. נכנסתי לרופא ביקשתי אישור רפואי היא טיקטקה כזאת במחשב ואח"כ הדפיסה בשני שורות וחצי על דף חלק וחלוטין שהכול אני בסדר. (מה שנורא הףליא אותי.. עד לא מזמן הייתי אנמית או חצי לפחות!) כך שנראה לי שלא צריכות להיות לך כ"כ חששות לא תמיד המר והרע שאנו מצפים לא מגיע ולפעמים הוא גם משתנה לטובה!!!

בברכת ב"הצלוחה בכל!! עהת.

טוב הרגעת אותי...שובל אור

(גמני אנמית... ועוד כלמיני)

בכל אופן, אני אחכה להודעה מהם, אולי בכלל הם לא ישימו לב שלא שלחתי להם הצהרת בריאות...

עכשיו!ענת=)

אני יכולה להעלות חיוך על פני! =) <כשאת רגועה>

מסתבר שהקסם אישי שלי באמת עובד! בצורה מעולה איפלו אני חייבת לציין!

אכן כן... ניחנת בקסם אישי ממש שובה לבבות!שובל אוראחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך