אשמח לעצהחמסה חמסה
בס"ד

אוקי, מקווה שזה לא יהיה ממש ארוך
לא מזמן ההורים שלי נפרדו. זה היה אחרי אחרי 2-3 שנים קשות בזוגיות של ההורים. הדבר הזה גם פגע בנו - הילדים. לא אפרט יותר מידי כי זה לא העיקר
אחותי ואני לקחנו די סבבה את הפרידה הזו. הבעיה היא המצב של אחי הקטן (בן 10)
בגלל היחסים המחרידים שהיו בין ההורים שלי אחותי ואני הרגשנו כאילו חיינו כבר כמה שנים טובות עם הורים פרודים פשוט באותו בית. לכן, הפרידה הקשמית לא פגעה בנו במיוחד.
אח שלי כל התקופה הנוראית ששהורים חיו באותו בית פיתח התמכרות הזויה למסכים ול- "להיות לבד".
אח שלי, ילד נבון, מבריק ועדין הפך לאטום. הוא היה מופנם מאז ומתמיד אבל עכשיו, בתקופה שהוא צריך לשתף ולפרוק, בורח למחדב כל הזמן ויש לו המון התפרצויות זעם על דברים קטנים כמו, שהמחשב נתקע לו קצת או שהמטען שלו לא עובד כמו שצריך.
הוא הולך לפעמים לבכות על דברים טיפשים. בחדר. לבד. אנחנו באים לעודד אותו. אבל זה קורה כל הזמן בגלל דברים קטנים כי זו הדרך שלו להוציא את התסכול מהמשבר שהוא חווה.
חשוב מאוד לציין שאח שלי לא יצא מהבית לפגוש חברים מאז שהתחילה הקורונה הארורה. ולא, הוא גם לא היה בבית ספר אפילו כשהיה מותר. בטוחה שזה לא הוסיף למצב שלו. בקורונה המתח בבית אפילו גבר...
אשמח גם אם תוכלו לייעת בעוד משהו - יש לנו בן דוד מצד אבא שקרוב בגיל לאח שלי (זה מסובך אבל נוצר מצב שהבן דוד הזה מגיע לבית של אבא שלי התדירות מאוד גבוהה ואי אפשר כל כך למנוע את זה). אח שלי, שהפך לאטום ואוהב בדידות הוא ההפך הגמור בן הדוד שלו - ילד שמושך המון תשומת לב ומתערב בכל דבר. לי בעצמי קשה להתמודד עם הבן דוד הזה (מחילה, אבל הוא באמת מעיק) ואח שלי מאוד סובל ממנו כי הוא כל הזמן רוצה להיות איתו. אשמח לעצה בעניין אח שלי ובן דוד שלי
אני דואגת מאוד לאח שלי ואשמח לפתרונות!
ועוד משהוחמסה חמסה
בס"ד

חשוב לציין גם שזו הסיבה העיקרית שאח שלי לא כל כך רוצה להיות אצל האבא
האבא מודע לעניין אם אתן שואלים ומנסה להעיר לבן דוד שלי אבל עדיין יש בעיה...
טוב תקשיבזיינוקית בנשמה

לדעתי תדבר עם ההורים שלךבלח

הם מודעים למצבחמסה חמסה
ה...לדעתי תדברו עם פסיכולוג..זיינוקית בנשמהאחרונה

וואי מצב קשה.. לא נראלי שאוכל לתת ממש פתרון אבלקורקודילה:)

לדעתי שיפגש עם ילדים אחרים אפילו שזה קורונה וכו.. יש דברים יותר דחופים לדעתי... וגם בתור אחים תנסו לשדר לו אהבה ושיבין שאכפת לכם איך הוא מרגיש גם בדברים קטנים כמו "איך היה היום אצל חבר" ואפילו איזה משחק שיחקת במחשב... 

בהצלחה!!

....הָיוֹ הָיָה

למען אחיך, למען החיים שלו, אתם מורחים לדאוג שאיש מקצוע יראה אותו. זה לא צחוק!!

תנסי אולי בפורום "בין שני בתים"מנסה להיות טוב

פורום בין שני בתים

חשוב מאוד גם התייעצות מקצועית

לדעתי תנסו לעשות כל מיני פעילויות של כל האחים אפילו לשבתבוער לארץ השלמה

ולדבר ביחד באיזה מקום ולאט לאט הוא יפתח אליכם, בכל מקרה נראלי שצריך איש מקצוע 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך