קניתי אחד מדגם מיושן כדי שלא ארצה להשתמש יותר ממה שצריך, וזה גם היה יותר זול ובמקביל כן ענה על הדרישה שיהיה אפשר להתקין ווטסאפ.
מבחינתי זה עונה על מה שחיפשתי. אני לא לוקח אותו כשאני יוצא מהבית(לוקח את הנוקיה), אז עדיין בודק אוטובוסים לפני וכד'(אגב יש מספר טלפון שאפשר להתקשר אליו עם מענה אוטומטי שאומר מתי האוטובוס מגיע לתחנה שלך)
עוד משהו, לגבי האפשרות להכניס את הכרטיס סים- בעקרון אם אני רוצה אני יכול להכניס אליו את הכרטיס סים ואז להחזיר לנוקיה, אבל- זה דורש טיפול מסויים לגבי הכרטיס סים- יש מסגרת פלסטיק שאפשר להוריד אותה- בנוקיה צריך לשים עם המסגרת, ובסמארטפון לשים בלי המסגרת. אני לא יודע אם אפשר להעביר את זה הרבה פעמים או שזה מתחיל לההירס אם משחקים עם המסגרת. אני עשיתי את זה פעם אחת(כלומר, הוצאתי מהמסגרת כדי להכניס לסמארטפון ואז החזרתי כדי להחזיר לנוקיה). נדמה לי ששינו את הכרטיס סים בסמארטפונים חדשים יותר, אז לא יודע איך זה בהם(כמו שאמרתי, קניתי דגם מיושן)
אציין שאצלי יש את האפליקציה של גוגל מפות.
אני נמצא במצב ובסביבה שבהם הווטצאפ הוא דבר מאוד משמעותי. הבנתי שלהיות בלי ווטסאפ זה בעייתי(אולי אפילו מתקרב לפרישה מן הציבור חלילה)
כרגע, באופן שבו עשיתי את זה, אני לא מתחרט שפתחתי את הווטסצאפ. להיפך! זה היה כלי משמעותי בתקשורת עם שותפים למשימות מסויימות. אם לא היה לי ווטסאפ זה היה עלול להיות בעייתי. יש עוד יתרונות
יכול להיות שאחליט לסגור את חשבון הווטסצאפ אם לא ארצה אותו בעתיד
עוד נקודה שאולי כדאי לציין, שאם את בראש של לפתוח את הווטסצאפ בתדירות של פעם בשבוע, אז דבר כזה יכול להיות בעייתי. הנורמות שאני מכיר בתחום(אבל אולי מי שאני מתקשר איתם בווטטסצאפ בסגנון שונה ממי שאת תתקשרי איתם) הן של מענה הרבה יותר מהיר, ככה שייתכן שתצטרכי לפתוח הרבה יותר.