קדימה, שכל אחד יכתוב את הסיפור שעומד מאחוריו (ע"פ דמיונו הקודח כמובן).
נתון חשוב שצריך לשים לב אליו, הוא שבספר השישי מולי אומרת שהיא לא מכירה אף משפחה שיש לה שעון כזה, כך שלא סביר שהוא נקנה בחנויות/ אצל יצרנים רגילים.
קדימה, שכל אחד יכתוב את הסיפור שעומד מאחוריו (ע"פ דמיונו הקודח כמובן).
נתון חשוב שצריך לשים לב אליו, הוא שבספר השישי מולי אומרת שהיא לא מכירה אף משפחה שיש לה שעון כזה, כך שלא סביר שהוא נקנה בחנויות/ אצל יצרנים רגילים.
והמטרה הייתה יותר בכיוון של כתיבת סיפורים וכו'.
אז אין לי ממש כישרון ספרותי אבל ננסה
אוקיי אז כמו כל יום שיגרתי בעבודה ארתור וויזלי נתקל בעוד תעלול מוכר של כיווץ מפתחות של מוגלגי
הוא מנסה למצוא את האחראי וכו אבל באותו היום הוא גם גילה את השעון הדיגיטלי!
כמובן שהוא התלהב מאוד ולגם הצליח לעוות את השם של המציאה, כרגיל, ומעט שכח מן המפתחות של המוגלגי
כשהוא חוזר הביתה באותו היום, מולי שואלת אותו איך היה היום, והוא מתחיל לספר לה על גילויו של השעון הדיגיטלי
מולי שמגלה הוא התעמק בשעון ושכח ממה שהוא היה אמור לעשות, מתעצבנת עליו ואמר לו שלמי אכפת משעון דיגיטלי, יש גם שעוני מחוגים שעושים יופי של עבודה!
ארתור שנבהל קצת, מבטיח למולי לעבוד על המקרה, וכך הוא עשה
יום לאחר מכן, ארתור אומר שלמולי שמדובר בעוד מקרה רגיל של (שם של קוסם כלשהו) ומחר ההילאים, או מי שזה לא יהיה שמטפל בלנסות לעצור פושעים, הולכים לתפוס אותו.
אותו הקוסם טוב מאוד בהשתלבות עם המוגלגים, ונמצא בדרך כלל במקומות הומי מוגלגים, מה שגם מסבך את התפיסה שלו, וגם את הזיהוי.
אך לקוסם הזה יש נקודת תורפה אחת- הוא ממש מחובר לכובע טמבל ירוק, עם ציור של גירפה, ולרוב- הוא לא מסיר אותו מראשו!
ארתור, עדיין טרוד בתעלומת השעון הדיגיטלי, נזכר במה שמולי פולי שלו אמרה- "שעוני מחוגים גם עושים יופי של עבודה". הוא יודע שגם המוגלגים משתמשים בשעונים שכאלה, ולכן מחליט ללכת לביג-בן, מגדל השעון הענקי ההוא, בתקווה שאולי יבין איך עשו המוגלגים שעון כזה גדול ללא צורך בקסמים
והוא מתעתק לשם, ובוחן את השעון. זה לא ממש עוזר לו להבין איך הוא פועל, ואז הוא שומע קול לימינו שמתפעל מן השעון. ארתור, בלי יותר מידי לחשוב, אומר "השעון הדיגיטלי הרבה יותר מופלא מיזה!" האיש שלימינו צוחק, ואומר לו שלשעון מחוגים יש הרבה יותר שימושים. ארתור בא לשאול אותו לאיזה שימושים הוא מתכוון, שכן לקוסמים יש אכן עוד שימושים, אך איזה עוד שימושים יש לשעון בשביל המוגלגים? ואז ההוא מבחין שהאיש שלימינו אוחז בכובע טמבל ירוק עם גירפה! האיש עושה את עצמו שלא שם לב ומספר לארתור משו באוזן. ארתור בשוק, ושואל את הקוסם "מה? כיצד? איך אפשר ליצור אתזה?" הקוסם אומר לארתור שזה אפשרי, והוא בעצמו גילה אתזה באחד מן המקומות שבהם טייל. ארתור מסרב להאמין, הקוסם מתעקש ואומר לו שאם יגיד לו את שמו, יוכל ליצור שעון כזה. ארתור אומר לו"הרי זה לא הגיוני! אתה תדע רק את שמו אך לא את בני המשפחה, כיצד השעון יעבוד?" הקוסם אומר לו שהלחש המופעל על השעון עובד כך שאם ידוע שם ראש המשפחה, גם כל הילדים שלו ואישתו כלולים בו. ארתור חושב, ואז הקוסם מזמן שעון, מבצע בו לחש מסובך, ונותן אותו לארתור.ארתור בוחן את השעון, וכשהוא מסיט את מבטו הוא מגלה שהקוסם נעלם
"טוב, נו," חושב לעצמו ארתור, "הרי אחרי הכל לא ממש יכלתי לעצור אותו.. מי יודע אם לקוסם שמייצר להנהתו מפתחות מתכווצים יהיה אכפת להתעתק ליד מוגלגים?"
ארתור מתעתק בחזרה למחילה, ואומר למולי "צדקת, מולי! גם שעוני מחוגים עושים יופי של עבודה!" ונותן לה את השעון. מולי שואלת אותו מאיפה הוא השיג אותו, והוא מסרב לענות לה, מחשש שתכעס עליו שהיה עסוק בחשיבה על השעון ולא עצר את הקוסם
ומאז ועד היום אף אחד לא יודע איזה לחש מייצר את השעון, איפה מצא הקוסם את הלחש
ועד היום נמצא השעון בבית משפחת וויזלי
הסוף
כל הכבוד לך על הכתיבה והרעיון.
עוד אנשים קדימה.
ואני בת
נכבה באמצע![]()
מי כתב?
ממתי זה?
ממתי זה? יש סיכוי שיהיה המשך?
או לשלוח שאלות לבעל המחבר בקישור.
אתה לא יכול לשאול משהו
ולהשאיר את זה לחלל האוויר
רוץ עם זה קדימה!
דרקון ולא ינשוף. זה היפוגריף תסראל בקביק משוחרר.
זה הדוויג תנשמת בלי מכתב. זה התב"ם. זה התב"ם
לא תחרוש בשור ובחמור יחדיו
בעצם אם זה ספינת ברזל מעופפת באוויר אז כן

לא הייתי פה בסביבות הארבע שנים אחרונות
היי לך!
למרות שמזמן לא כתבתי פה כלום
לא הכרת אותי, אני חדש
אבל ראיתי הרבה ממה שעשית פעם
למה אתה מתכוון ?
מעניין אותי
..
אני רק בעונה 3
רק אתמול הייתי בעונה 2 ועכשיו אני בפרק 10 בעונה 3
אני מקווה שכשתתחיל העונה השביעית עוד לא אגיע אליה, כי יהיה לי קשה להתאפק שבועיים בין פרק לפרק...
ותודה על ההמלצה!