אני לא יודעת אם למישו יהיה עצה אבל ננסה, מקסימום פריקהמעונן

איך להפסיק להיות כ"כ רגישה למה שאנשים מסביבי אומרים/ מתייחסים?

אני מרגישה שאני לוקחת ללב יותר מידי

וזה כיאלו מוריד לי את הביטחון ברמות...זה לא שאפילו אמרים לי מילה פוגעת, זה סתם בהתייחסות של חברות כלפיי

וזה כבר תקופה שאני עובדת עלזה, לנסות לתת לדברים קטנים כאלה לעבור לידי ולא להתקע עם תחושה רעה, אבל מספיק שחברה שלי תתן לי תחושה שאני לא חשובה מספיק בשבילה ובום הביטחון העצמי שלי בריצפה ואני כבר חוזרת לנקודת ההתחלה עם תחושה בריצפה..אני באמת שאנת את הקטע הזה אצלי..למה אני חייבת להיות כזאת..כזאת..נתעקת 

...טאטע אוהב אותי!

טובב אז גם אני כזאת מה לעשותת ככה אני בתםם חברה לא מתייחסת הכי יפה או שאני רק חושבת ככה הופ ואני פגועה
.. קיצר פשוט להבין שהיא אוהבת אותך גם אם לפעמיים יוצא לה להתנהג אליךך לא הכי יפה היא אוהבת אותך באמת ותאמיעמ בזה

יאוו, אני הייתי בדיוק כזו!האקונה מאטטה:)
תמיד אומרים עליי שאני כנראה האדם הכי רגיש בתבל;)
אז כן, אני נשארתי רגישה, אפילו מאוד, אבל למדתי ממה להיפגע ולמה להתייחס. וממה בתכל'ס באמת אכפת לי.
לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל אני פשוט ישבתי אם עצמי וחשבתי למה אכפת לי. שאלתי את עצמי מלא שאלות. בל הפסקה עד שהרגשתי שקיבלתי תשובה. הכרחתי את עצמי להגיע לסיבה.
אחרי זה כשהבנתי מה הבעיה ומה הגורם שלי לזה, פשוט חיפשתי דרכים כדי להעלים אותו.
במקרה שלי זה היה חוסר ביטחון עצמי ודימוי עצמי נמוך, עבדתי על זה. למדתי להעריך את עצמי גם בלי שהסביבה תגיד לי שאני טובה.
תבדקי מה המניע שלך ו"תספקי" אותו. תבדקי מה הסיבה. מה קורה באמת בפנים.
ב"הצלחה! אם את צריכה עזרה בעוד משהו- מוזמנת לפנות..
יואו איזה תגובה מהממת!!מעונן

וואיטאטע אוהב אותי!

צודקתת לגמריי אני גם ככה עשיתיי

אחלה עצה.אנו_נימי (G+)

ואם את צריכה לפרוק את תמיד יכולה לפנות אליי בפרטיהאקונה מאטטה:)
אז לכל הבנות שהזדהו איתי בפרטי (קצת ארוך)- ביטחון עצמימעונן
עבר עריכה על ידי שנייצלית בתאריך י"ט באב תש"פ 16:34

ובתקווה שיש עוד בנות רגישות שחסר להן קצת ביטחון שאני יכולה לעזור להן..

אז כן בדר'כ שורש הבעיה פה הוא ביטחון עצמי נמוך..ברגע שלמישי יש ביטחון עצמי גבהה היא לא תפגע מדברים קטנים כאלו- כי היא יודעת מה היא שווה

אז @חידוש ממש עזר לי והביא לי רשימה מעולהה

ואני משתפת אתכן (עם קצת שיפוציםכדי שזה יהיה רלוונטי לכל אחת) כי זה נראלי אחלה של דבר וחבל שאני אשמור אתזה רק לעצמי. (בשבת האחרונה, היה לנו מן שיח בשבט כזה וראיתי ממש כמה חוסר ביטחון נפוץ אצלנו..כל אחת ממש הורידה מעצמה בלי סיבה..וכמעט אף אחת לא מסוגלת להיות פשוט שלמה עם איך שהיא..שזה חבל בשבילי..)

דרך אגב..נכתב בלשון נקבה אך יכול לעזור גם לבנים וגם לבנות כאחד

אז הינה הקטע הפרקטי- אבלל לפני הכל, שבו ותכתבו לכן 10 דברים טובים שאתן רואות בעצמכן! חשובחשוב!

א. כל פעם שמישהו פוגע לך בערך העצמי או משהו כזה, והתגובה הטבעית שלך היא להתכנס בתוך עצמך וכו' - תתאמצי נגד הטבע שלך, ותאמרי לעצמך ככה: לא אכפת לי! יש לי ערך בפני עצמי וזה בכלל לא תלוי באחרים!!
ותתנהגי ממש בפועל כאילו לא אכפת לך, אפילו אם את לא מרגישה ככה.

ב. יש לך הרבה תכונות טובות. תקפידי כל יום - לעשות לפחות 2 דברים שמבטאים אותן. ותחשבי - אני הולכת עכשיו לעשות את זה כדי לחזר בתוכי את ההרגשה שיש לי ערך מעצמי, ממה שיש בי, ולא תלויה באחרים.

ג. כל לילה תעשי תרגיל כזה - תשבי עם עצמך לבד. תדמייני שיושבת לידך ילדה בבית ספר, שהיא את בעצמך כמו שהיית.

ותדברי איתה. תעשי כאילו היא מתייעצת איתך על חוסר ביטחון שהיא מרגישה באופן כללי, על זה שחברות מתנהגות אליה ביחס שהוא פחות נעים.. כל מה שקרה לך. ואת עונה לה, מעודדת אותה, מסבירה לה כמה היא שווה ולא תלויה באחרים בכלל... ממש תעודדי אותה.

ותדמייני את זה ממש אמיתי. ככה כל לילה לפני שאת הולכת לישון

ד. כל ערב תכתבי לעצמך באיזה יומן או מחברת, עד כמה הצלחת למלא את המשימות האלו

*ה. אפעם אל תשווי את עצמך לאחרות! זה רק פוגע בדימוי העצמי שלך..!

ו. תנסי לחשוב אם יש משו מסוים שמוריד לך את הביטחון-(אני לא מדברת על משו בעצמך,,  ממש לא. אני מדברת עלמשו בסביבה שלך, זה יכול להיות קבוצה, התיחסות שלצחברה, רשת חברתית ועוד הרבה דברים אחרים) ואם מצאת, יש לך 2 אפשרויות-

א. 1.להעיף אותו מהחיים שלך!! (זה ממש לא תמיד אפשרי)

2.להרחיק אותו ממך ומסדר העדיפיות שלך

ב. יותר קשה אבל לעיתים יותר יעיל- ללמוד איך להסתדר איתו!! זה עבודה..אבל כן.

נ.ב- חשוב לי לציין שזה עוסק בעיקר בעיקר בביטחון עצמי פחות כלפי חוץ כי זאת פחות הבעיהשלי, אבל לדעתי אם מישי לא שלמה עם איךשהיא נראית זה משפיע

אזז יותר מאשמח שתגיבו מה דעתכן הערות וכו'.. ואם באלכן שאני אעשה רשימה של איך לשפר את הביטחון כלפי המראה אז אני יכולה להביא לכן משו שעזר לי ממש ממש..

רק חייבת להוסיף ש-- לי עזר ברמה מטורפת להחמיא לכולם, וגם אם לא להחמיא סתם מילה טובה, נגיד את רואה מישי באולפנה עם בגד יפה- תחמיאי, את רואה שמישי עשתה משו יפה בשיער- תחמיאי. מישו עזר לך-" יואו תודה איון עלייך." מישי שאת לא מכירה עוברת לידך ברחוב בשבת- "שבת שלום!"

וזהוו בנוות תזכרו תמייד שאתן מהממותת בפני עצמכןן! 

ושוב תודה למשתמש שעזר לי! 

מקסיםמשתדל בשמחה

שאפו על החשיבה 

יפה מאוד!אנו_נימי (G+)

חשוב לפרסם הלאה...

וואו תודה!!נרקיסיתאחרונה
יש פורום לאנשים רגישים, אבל הוא לא פעיל.ניק כמעט בלי ראש

הוא נעול או משו?מעונן

לא. פשוט אף אחד לא כותב בו.ניק כמעט בלי ראש

פורום אנשים רגישים מאוד

וגם אין לו מנהלים.

שיואו תודהה נחמד לדעת לפחותמעונן

שיש הגדרה לoverthink  וכל התחושות שנסחבות בקושי

אתה לא הבנת מה מטרת הפורום דמעה שקופה

@ניק כמעט בלי ראש

הוא לאנשים שמאובחנים כבעלי HSP.

אני גם מאובחנת ככזאת.

זה לא לכל ניק,

זה רק למי שהוא גם *מאובחן* ככזה.

שאלה קטנהמעונן

איך איבחנו אותך?אם ממש הלכת לאבחון..דרך מי..? מי בכלל מאבחן לדברים כאלו? 

אם לא באלך לענות פה בואי לש"א

אובחנתי אצל רופא בגיל 3.דמעה שקופה

זה דבר שמאבחנים בגיל מאוד צעיר.

הגננת הפנתה אותי.

וואוומעונן

גננת אלופה

וואו... התחדש לי היום משהו מפעים בזכותך.אנו_נימי (G+)

תודה רבה! במובן מסוים קדמתי לי את עבודת ה' ואת ההתיחסות לאנשים...

מה זה HSP?ניק כמעט בלי ראש

התפלאתי שאת לא חופרת שם כמו בכל הפורומים הנטושים...

עזוב, אדם שלא חווה זאת לא יבין לעולם.דמעה שקופה

אני לא חופרת מכיוון שהוא איננו נטוש.

רציתי להגיבאני_גרוט

ולתת עצה: זה דבר שלפעמים גם קורה, לי,אבל יותר בעבר. עם הזמן למדתי להתגבר על זה והבנתי משהו אחד: להיות אתה עצמך. אל תתייחסי לאף אחד שמעליב אותך!! אם הוא חושב עליך דברים מסויימים, שיחשוב- את יודעת את האמת וזה מה שחשוב!! תלמדי להיות את בעצמך, ותעריכי את המקום שלך! חז"ל אומרים שחייב אדם לומר "בשבילי נברא העולם"- שאדם יעריך את עצמו! ולכן הוא לא צריך להתרגש מכל מילה שאומרים עליו..

כשהגעתי למסקנה הזאת השתניתי, והיום אני מישהו אחר...

קצת התבלבלתימעונן

אתה בטוח ששירשרת נכון?

..אור חדש.

אני מכירה את ההרגשה...

מוזמנת לאישי, ישלי המון להגיד

..מעונן

כתבתי לךחצי חיוך

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך