|בוינג בוינג בוינג|מתו"ש
בס"ד

אני כל הזמן קופצת. כלומר-כל דבר מקפיץ אותי. אם אני לא יודעת שיש מישו לידי ופתאום הוא מדבר-אני קופצת, אם אני ישנה ואומרים לי בטון רגיל רחלי-אני קופצת, אם אני לא אוכלת יום שלם-לא, אני סתם רעבה..(סתם) קיצור, זה דוגמאות קטנות, עכשיו תארו לכם שהכיתה שלי תפסה על זה "טרמפ" כי זה ממש מצחיק לראות אותי קופצת ועושות תזה בכוונה?! אנ לא יודעת מה לעשות, זה מתסכל אותי בטירוף!! (בעע)

עכשיו שיתוף נוסף-נכון אני תמיד אומרת שאני רוצה למות? קיצור, תמיד קיוויתי כזה שאם באמת יקרה משו אז אני יגלה שאני רוצה לחיות... קיצורר..מוצאי שבת שמענו יריות ליד הבית והיינו בטוחים שזה יריות (מה שזה בסוף לא היה) וכולם הלכו להתחבא אבל אותי תקף מין אושר כזה של "ישש!! אני הולכת למות אולי!!!" קיצור...אני יותר דפוקה משחשבתי וזה מפחיד אותי אני רוצה לרצות לחיות, אבל זה לא עובד
חחחחחחח..אור-ה'
בקשר לשיתוף השני-
קרעעעעעעעעתת אותי מצחוק!!!
וואי, זה מזה לא רגיש.מתו"ש
בס"ד

בטוחה שלא התכוונת אבל אין לך מושג אפילו במה שיתפתי וזה תגובה ממש לא לעניין, אל לא צכה להתנצל אבל נדב בבקשה תמחוק אותה. (אם אתה רוצה לדעת למה אז הסבר באישי)
מכירה,זכוכית מגדלת
גם אני קופצת, גם מצפירה של מכונית. וגם סתם מאיזה בום קטן.

סתם הקפיץ אותי...אביה...
הלכתי ברחוב בחושך וראיתי כלב לבנבן ונחמד,
וכשאני רואה כלב לבנבן ונחמד - שווופ...כמו מגנט.

הקיצר בהתחלה הוא לא שם לב אלי כשליטפתי אותו, אבל בהמשך - הוא פתאום הסתובב, 
נעץ בי זוג עיניים (אחת כחולה אחת חומה - זה היה מלחיץ)..ואחרי כמה שניות ללא נוע...

ווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

כזה קצר ומקפיץ, ואני נבהלתי ותקעתי צרחה....ובחושך..וכל הדלתות נפתחו ואני בשיא הפדיחות....

אולי לא התכוונת "מקפיץ" כזה..אבל זה בהחלט היה מלחיץ!!
>>הסנה-בועראחרונה
בס"ד
רחלי! את כ"כ מתוקה!
יכול להיות שאת פשוט לא רגועה נפשית כרגע, ואז כל דבר קטן מקפיץ אותך. אני ממליצה על שיעורי יוגה  ואז כשתתחברי לעצמך יהיה לך גם טעם לחיים. 
וברצינות- אולי תנסי להקשיב יותר לעצמך. להרגע עם עצמך, להשלים עם עצמך. להכיר בטוב שבך. אני חושבת שזה יעזור קצת לשתי הבעיות.
וטעם לחיים- אני יכולה לחפור לך פה שעות, אבל את זה אחרים וגדולים ממני יכולים לעשות יותר טוב. רק עצה קטנה- נסי לתת לאחרים, רצוי אפילו על בסיס קבוע [לא חייב משהו גדול. למשל: כל יום שני בבוקר אני שוטפת את הכלים בבית. או אם בבית זה לא ממש נחמד לך, אז לעזור קצת במקום אחר.] כשנותנים לאחרים, זה נותן הרגשה טובה, הרגשה של חיות. 
וכמובן שהכל תלוי בך. לפעמים ממש נוח לנו להשאר יפה הנפש המסכן שאין לו כבר טעם לחיים, ואיפושהו עמוק עמוק בפנים אנחנו די נהנים מזה. אם אנחנו רוצים לצאת מהעצב- צריך פשוט לצאת! צריך פשוט להכריח את עצמך לרצות לחיות, בלי לחפור על זה יותר מדי.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך