for(int i=0;i<=100000000000000000;i++).hעין שלישית
}
;("אני שונאת מחשבים")s.o.p
{
מה יש לך נגד תכנות?משה
ב"ה יום יום. אז אני לא לבד.עין שלישית
וכיצד אפשר לשנוא תחום מרתק שכזה?!?!~~אני~~
הגדנה לי נא חביבותי רמות המעלה, וכיצד תוכלנה, הכיצד תעזנה, לתעב בלבבכן מקצוע נורא תהילות שכזה?! מרומם הוא מכל תחומי הבינה האחרים! מפתח הוא את מוחינו הדל יותר מכל מרעין בישין הנודעים לשמצה!
אגב חביבתי, כמדומני שאת מה שכתבת לעיל את דבר הפלא for(int i=0;i<=100000000000000000;i++).h  אין לומדם בשיעור מחשבים אלא במגמה. הכיצד תוכלי להשתתף במגמת מחשביאדה באם אינך מחבבת כלל וכלל מקצוע מלבב שכזה? אגב2- כמדומני שמה שכתבת אילו סתם שרבוט אותיות, משום שחקרתי במוחי ולא נזכרתי משום שפה מחשב הנראית ככה. שמא המצאת? ומדוע, אם יורשה כמובן, צריכה הינך ללמוד את מקצוע המחשבים ירום הודו? סבורתני שאינך חייבת ללומדו אלא אם את במגמה, או שיש לכם שיעור כזה.. הלוואי עלי שיעור מחשבים בבצפר! אצלינו אפילו לא פתחו מגמה ;( עייני עיני יורדה דמעה. כעת עלי לעוזבך לאנחות וללכת לסיבלותי, עימך הסליחה. היי שלום =]
כיצד אפשר לאהוב תחום שפל שכזה?!?!עין שלישית
הקשיבי לי נא חביביתי רמת המעלה, וכיצד תוכלי, הכיצד תעזי, לאהוב בלבבך מקצוע נורא  שכזה?!
נמוך הוא הרבה יותר מכל תחומי הבינה האחרים! מפחית ממוחינו העשיר- יותר מכל מרעין בישין הנודעים לשמצה!
אגב חביבתי, מה שכתבתי לעיל את דבר הפלא for(int i=0;i<=100000000000000000;++)h.  לומדים בשיעור מחשבים,  במגמה בלבד. אוכל להשתתף במגמת מחשביאדה כשאיני מחבבת כלל וכלל מקצוע מלבב שכזה אכן אכן.
 אגב- מה שכתבת שאילו סתם שרבוטי אותיות, משום שחקרת במוחך(כניראה לא נכונה) ולא נזכרת בשום שפת מחשב הנראית ככה(כניראה לא למדת אותה.). ושמא המצאתי? ומדוע, אם יורשה כמובן, צריכה היני ללמוד את מקצוע המחשבים ירום הודו? משום שהוא ברוך ה' הגדול הגיבור והנורא עוזר לי לעתידי הצפוי מראש בידי שמיים.סבורה את שאיני חייבת ללומדו? אלא אם אני במגמה?,(הנני במגמה.)
היי שלום!
פויייייייייייי!!!!!!!!!!!!שירה כים
זה מזכיר לי שיש לי לפתור 10 תרגילים הJAVA ועדיין לא התחלתי למחר!!!

כולל הקלדה על המחשב ולהריץ את כולם בכיתה! בעעעעעעעע.......

יאא!! איזה כיף לשמוע שעוד אנשים סובלים מזה..יעל~
צרת רבים- חצי נחמה
מגעיל מגעיל מגעיל!!
כזה- צריך לחשוב פוול ובסוף לא מצליחים כלום..
ועוד להשלים ת'מיקוד של שנה שעברה, בכלל- סיוטטט!!
חח_חמודויינת_אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך