אני עוזבת לא עם כל כך הרבה רצון והולכת להתחיל מחדש במקום שונה לגמרי ותאמת גם די רחוק. יש לי חברות מדהימות אחת אחת הלוואי על כולן חברות כאלה אבל מפחדת לאבד אותן.
משהו יכול לתת לי עצה איך לשמור על קשר? ושהוא יהיה קשר טוב וחברות אמיתית?
תשמרי על קשר בפון, בשיחות ובהודעות,
תקפצי לבקר מידי פעם,
תעשי איתן בילויים וטיולים משותפים...
אז נכון, אי אפשר לשמור על קשר הדוק עם כל בנות המחזור, זה בלתי אפשרי, וכך טבעו של עולם. אבל כמו שכתבה @קרובה - זה בעצם ייצור סינון, לחברות היותר אמיתיות שלך, שהן תתאמצנה גם לשמור איתך על קשר...
הכל יהיה טוב....
תקראי את החתימה שלי זה מתאים למצבך
החברה הכי טובה שלי גרה שעתיים נסיעה ממני ואנחנו לא לומדות באותה אולפנה, הכרנו בדרך ניסית ומופלאה
(דודה שלה היא חברה ממש טובה של המשפחה שלנו והיא הזמינה אותנו ואותם לשבת בר מצווה של הבן שלה ומשם הכרנו אחת את השנייה..)
קיצור, באמת שדווקא בגלל שאנחנו רחוקות אנחנו מאוד דואגות לשמור על קשר, לדבר הרבה בפאל, לקבוע מפגשים וכו'..
ולדעתי זה הרבה יותר מעצים את הקשר כי בזכות המרחק אנחנו יודעות כמה אנחנו חשובות אחת לשנייה
וגם כמו ש@צבע לחיים אמר ככה תדעי מי באמת חברה שלך וחשוב לה לשמור איתך על קשר
כל הכבוד לו, ולך! שתצליח בזה בע"ה!

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים